fbpx

Eksperter i Microsoft Cloud

– Specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads

JDM – En sikker cloudrejse

Om JDM

JDM A/S er grundlagt i 2005 og er blandt Danmarks stærkeste leverandører af cloud-baseret Microsoft-teknologi. Vi hjælper vores kunder med deres digitale omstilling for dermed at fremtidssikre deres forretning og gøre organisationen og den enkelte medarbejder i stand til at udrette mere og opnå bedre resultater.

Hos os får I sammenhængende og sikre løsninger, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Med kontorer i Aarhus, Odense og København er der altid kort til nærmeste specialist, der kan guide jer sikkert videre på jeres cloud-rejse – uanset om I allerede har taget springet til cloud eller først lige er begyndt på jeres digitale omstilling. 

JDM er Guldcertificeret Microsoft-partner
og har været det i mere end 15 år.

Mere end 650 virksomheder
anvender løsninger fra JDM.

Mere end 40000 it-brugere arbejder fleksibelt med en hybrid arbejdsplads fra Microsoft og JDM.

Microsoft udtaler

“JDM A/S er en værdsat og bredt funderet Microsoft-guldpartner. Vi er imponerede over den dedikation og de faglige kompetencer, som JDM demonstrerer gennem en lang række af certificeringer på tværs af Microsoft 365, Dynamics 365 og Azure” – Anne Marie Kindberg, Partner Lead, Microsoft Danmark.

Din cloud-rejse er vores mission 

Det er vores mission at hjælpe din virksomhed med at udnytte potentialet i Microsofts cloud-baserede teknologier og holde dem up-to-date, så it-systemerne til enhver tid er sikre, driftsstabile, sammenhængende og understøtter din forretning bedst muligt. 

Med udgangspunkt i Microsoft 365, Dynamics 365 og Azure bygger vi løsninger, der bringer vores kunder sikkert i cloud og hjælper jer til at arbejde på nye måder med en moderne hybrid arbejdsplads, som giver mere fleksibilitet, højere sikkerhed, nemmere samarbejde og smartere processer. 

Vi giver virksomheden og medarbejderne velfungerende, stabile og effektive it-systemer, der fremtidssikrer virksomheden, styrker konkurrenceevnen og gør jer i stand til at nå jeres strategiske og forretningsmæssige mål.  

Vores vision

At øge danske virksomheders  konkurrenceevne ved, til enhver tid, at udnytte potentialet i Microsofts teknologier så organisationen og den enkelte medarbejder kan udrette mere og opnå bedre resultater.

Vores mission

At guide virksomheder på deres cloud-rejse frem mod den værdiskabende hybride arbejdsplads både vejen dertil og efterfølgende innovation og vedligehold.

Vores værdier

1. Vær det bedste team

2. Gå ikke på kompromis

3. Bryd aldrig en aftale

4. Kend i morgen i dag

Vores kerneværdier

Committed to better results

Uanset hvad vi hjælper dig med, kan du være sikker på at få det bedste resultat. Fordi vi har et kodeks, vi alle sammen har committed os til. Et regelsæt, om du vil. Det betyder, at det, vi lover dig, også er det, vi lever efter.

Vær det bedste team

Hos JDM får du den bedste løsning, blandt andet fordi vi sætter teamwork over individuelle præstationer. Vi er ydmyge, sultne og begavede i forhold til at fungere i teams og bevidste om, at det kræves for at være førende i vores branche.

Bryd aldrig en aftale

Du kan regne med JDM – selv når aftalen ikke står på skrift. Fordi vi tror på, at de stærkeste samarbejder bygger på ærlighed og tillid. Det betyder også, at vi altid giver dig dét, du har brug for – frem for det, vi kan tjene mest på.

Gå ikke på kompromis

Du får aldrig halve løsninger hos JDM. Vi tror på, at forskellen ligger i detaljen, og vi gør en dyd ud af at gøre tingene ordentligt. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Kend i morgen i dag

Hos JDM får du ikke bare en it-løsning, der virker i dag, men også en, der dækker dine behov i morgen. Fordi vi hele tiden videreuddanner os, styrker vores kompetencer og er på forkant. Så vi altid kan give dig en fremtidssikret rådgivning.

Vi er dine lokale eksperter på det globale marked for it-løsninger

Når du køber løsninger hos JDM, er du helt sikker på at få den bedste rådgivning. Som guldpartner hos fx Microsoft har vi det højeste kompetence- og ekspertiseniveau inden for Microsoft-teknologier og det tættest mulige samarbejde med Microsoft. 

Microsoft Guldpartner

At vi er guldpartnere betyder, at vi har det højeste kompetence- og ekspertiseniveau inden for Microsoft-teknologier og det tættest mulige samarbejde med Microsoft.

Vi har adgang til de ressourcer og den support, der er nødvendig for, at gøre en forskel: Bl.a. har vi adgang til Microsofts vidensbase, vi har en plads på prioritetslisten i Microsoft Directories og andre fordele på højeste niveau.

Microsoft Guldpartner

At vi er guldpartnere betyder, at vi har det højeste kompetence- og ekspertiseniveau inden for Microsoft-teknologier og det tættest mulige samarbejde med Microsoft.

Vi har adgang til de ressourcer og den support, der er nødvendig for, at gøre en forskel: Bl.a. har vi adgang til Microsofts vidensbase, vi har en plads på prioritetslisten i Microsoft Directories og andre fordele på højeste niveau.

Cloud Solution Partner

Som en af få CSP Direct partnere i Danmark, kan vi levere cloud services som fx Office 365, EMS, CRM Online og Azure direkte til dig, uden fordyrende eller forsinkende mellemled. CSP er en fleksibel licensordning, hvor antallet af licenser nemt kan skaleres op og ned i takt med dine behov.

Vores Partner ID er 981896.

JDM er også officiel SCA partner (Shared Computer Activation), hvilket betyder at vi har Microsoft tilladelse til at installere og drive Office 365 ProPlus, på delte computere i et hosted miljø. Ved at vælge JDM som hosting partner opnår du dermed ubegrænsede muligheder i dit løsningsdesign.

Danish Cloud Community

Foreningens formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for it-hosting og gøre det lettere at gennemskue kvalitet og sikkerhed. Alle førende hostingudbydere i Danmark er en del af brancheforeningen, og dermed er foreningens kvalitetsmærke blevet både branchens og dit vigtigste bevis på kvalitet.

Hostingcertifikatet er et kvalitetsmærke, som vi kun kan opnå gennem en certificering. Hostingcertifikatet hjælper købere af it-hosting med at vælge den bedst mulige hostingløsning.

Samtidig gør Hostingcertifikatet det muligt for it-hostere at dokumentere deres kvalitet. Hosting er et nyt område i vækst, og Hostingmærket er en gennemarbejdet løsning på, hvad kvalitetshosting er, og hvordan det dokumenteres.

HP Preferred Partner

Når du arbejder med en HP Preferred Partner, får du planlægning, installation, vedligeholdelse og support af højeste kvalitet, support til HP’s produkter og løsninger i verdensklasse.

Du kan trygt regne med, at din it-investering er sikker i hænderne på en HP Preferred Partner. Vi har udviklet et tæt samarbejde med vores HP Preferred Partners og har tillid til, at de leverer det ypperste inden for løsninger, som opfylder dine præcise krav til den rigtige pris.

Med branchens bedst uddannede specialister samt en exceptionel kundeservice uden at de koster ekstra får du det bedste samarbejde med en HP Preferred Partner.

Yubico Certified Partner

YubiKey er en hardware-godkendelsesenhed fremstillet af Yubico.

Enheden understøtter engangsadgangskoder, offentlig nøglekryptografi og autentificering samt Universal 2nd Factor- og FIDO2-protokoller udviklet af FIDO Alliance. Yubico og deres Yubikey er blandt verdens mest anerkendte leverandør til den adgangskodefri arbejdsplads.

ClickDimensions

Vores partnerskab med ClickDimensions giver os mulighed for at tilbyde vores kunder en marketing cloud løsning, der er integreret direkte i Microsoft Dynamics.

På den måde hjælper vi med at optimere salgsprocesser, marketing og kundeoplevelser. Vores konsulenter er ClickDimensions certificeret og deltager løbende i yderligere uddannelse, der sikrer at vi kan give den bedste rådgivning og support på produktet.

KingswaySoft

Med Kingsway Soft har vi muligheden for at tilbyde dataintegration til en lang række applikationer og datasystemer. Via kodeløs integration, sikrer vi en proces, der er smidig og tidseffektiv.

Microsoft Threat Protection Advanced Specialization

Threat Protection avanceret specialisering validerer vores tekniske kompetencer i samarbejde med kunder for at implementere Microsoft Threat Protection, Microsoft 365, Azure Defender, Microsoft Cloud App Security og Azure Sentinel-løsninger. 

For at opnå anerkendelsen fra Microsoft kræves foruden Gold Security-kompetencer også opfyldelse af krav, der inkluderer opfyldelse af præstationskriterier, bestået eksamen og certificering og validerede kundereferencer.

Microsoft Surface Reseller

Som godkendt Microsoft Surface forhandler tilbyder vi et bredt udvalg af enheder, tjenester og support for at hjælpe dig med at implementere Surface produkter i din virksomhed.

Lenovo Gold Business Partner

Som Lenovo Gold Business Partner får vi prioriteret adgang til salgs- og supportressourcer internt hos Lenovo. Det giver os de optimale betingelser i samarbejdet med både Lenovo og dig.

Cisco Certified Partner

For at blive Cisco Certified Partner skal vi have et eller flere teknologispecialer, opfylde krav til kundetilfredshed og have kvalificeret personale til både salg og support.

SonicWALL Secure First Platinum

SonicWALL designer, udvikler og fremstiller enhedsbaserede løsninger til netværkssikkerhed og sikker fjernadgang.
SonicWALL Secure First Platinum er en officiel udmærkelse og giver os eksklusiv adgang til ressourcer og support. Alt sammen til gavn for dig.

Veeam Silver Partner

Som Veeam Silver Partner har vi direkte adgang til salg- og supportressourcer internt hos Veeam. Det giver dig som kunde de optimale muligheder og betingelser hos Veeam.

Jabra One Authorized Partner

Som autoriseret Jabra parter, har vores konsulenter den seneste viden indenfor Jabra’s produkter og løsninger. Den tætte dialog med Jabra sikrer, at du altid tilbydes den mest optimale løsning til dine behov. Når du handler med en Jabra partner, tilbydes du desuden muligheden for at søge special-pricing på din ordre.

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

    En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde
    //Test til get url
    // Test til get formcapture 310523