fbpx

Stabil it-partner gennem 20år

Din cloud-rejse er vores mission!

Eksperter i Microsoft Cloud 

Specialister hele vejen rundt om den moderne arbejdsplads 

Vi hjælper dig med at udnytte potentialet i Microsofts teknologier og holde dem up-to-date. Vores mange cloud-specialister i bl.a. Microsoft 365, Azure, Dynamics 365, Power Platform, Telefoni og Netværk, arbejder i teams på tværs af vores kontorer i Aarhus, Odense og København. Vi kan derfor tilbyde sammenhængene og sikre løsninger hele vejen rundt om Microsofts økosystem – uanset hvor i landet, din virksomhed har hjemme.  

Mere end 650 virksomheder anvender i dag løsninger fra JDM.

Mere end 40000 it-brugere anvender i dag løsninger fra JDM.

%

Mere end 70% anvender JDM som deres eneste cloud leverandør.

Vores vision

Vi ønsker at hjælpe organisationer og den enkelte medarbejder til at udrette mere og opnå bedre resultater. Det sker med rejsen til cloud og den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM, som giver mere frihed, nemmere samarbejder, højere sikkerhed og smartere processer. 

Med vores fokus på de moderne teknologier fra Microsoft, tilbyder vi vores medarbejdere en spændende arbejdsplads og kompetenceudvikling, der giver øget værdi og rækker ud i fremtiden. 

Vores mission

Det er vores mission at hjælpe virksomheder med at udnytte potentialet i Microsofts teknologier og holde dem up-to-date. 

Med udgangspunkt i Microsoft 365, Dynamics 365 og Azure bygger vi løsninger, der hjælper vores kunder til at arbejde på nye måder, så de får det fulde udbytte af investeringen og opnår de forretningsmæssige fordele som cloud-teknologien kan give. 

HVORFOR JDM SOM DIN MICROSOFT CLOUD PARTNER? 

Din Microsoft cloud-rejse er vores mission…
JDM er all-in på cloud! Og all-in på Microsoft! Det er ikke noget nyt. Vores mission har siden starten, for knap 20 år siden, været at hjælpe virksomheder med at udnytte potentialet i Microsofts teknologier og holde dem up-to-date. 

En af vores vigtigste leveregler er at være på forkant med udviklingen, til gavn for vores kunder. Derfor var JDM en af de første it-leverandører, der tilbød Microsoft cloud-løsninger i Danmark. Siden da, har vi haft ”cloud-first-briller” på, i dialogen med vores mange kunder på tværs af alle brancher og landsdele. I dag er vi blandt de førende Microsoft cloud partnere, på grund af vores dedikation og langvarige erfarings- og vidensopbygning. 

Specialister hele vejen rundt om den moderne arbejdsplads
Vores mange cloud-specialister i bl.a. Microsoft 365, Azure, Dynamics 365, Power Platform, Telefoni og Netværk, arbejder i teams på tværs af vores kontorer i Aarhus, Odense og København. Vi kan derfor tilbyde sammenhængene og sikre løsninger hele vejen rundt om Microsofts økosystem – uanset hvor i landet, din virksomhed har hjemme. 

Microsoft er vores vigtigste samarbejdspartner
Vi har det stærkeste partnerskab med Microsoft og er således både guld-certificeret og Direct Cloud Solution Provider, hvilket betyder at vi handler direkte med Microsoft uden om fordyrende eller forsinkende mellemled og kan på vegne af vores kunder, få hurtig adgang til Advanced Support direkte hos Microsoft i USA. 

JDM er desuden medstifter af brancheforeningen Danish Cloud Community, hvis formål er at sikre kvalitet og troværdighed i cloudleverancer. 

Microsoft Guldpartner

Certificeret og anerkendt viden

“JDM A/S er en værdsat og bredt funderet Microsoft-guldpartner. Vi er imponerede over den dedikation og de faglige kompetencer, som JDM demonstrerer gennem en lang række af certificeringer på tværs af Microsoft 365, Dynamics 365 og Azure” – Anne Marie Kindberg, Partner Lead, Microsoft Danmark

N

Vores regelsæt

Regler der forpligter

Uanset hvad vi hjælper dig med, kan du være sikker på at få det bedste resultat. Fordi vi har et kodeks, vi alle sammen har committet os til. Et regelsæt, om du vil. Det betyder, at det, vi lover dig, også er det, vi lever efter.

Regel #1, Vær den bedste

Regel 1: Vær den bedste

Hos JDM får du den bedste løsning, blandt andet fordi vi sætter teamwork over individuelle præstationer. Vi er ydmyge, sultne og begavede i forhold til at fungere i teams og bevidste om, at det kræves for at være førende i vores branche.

Regel #2 Gå ikke på kompromis

Regel 2: Gå ikke på kompromis

Du får aldrig halve løsninger hos JDM. Vi tror på, at forskellen ligger i detaljen, og vi gør en dyd ud af at gøre tingene ordentligt. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Regel #3 Bryd aldrig en aftale

Regel 3: Bryd aldrig en aftale

Du kan regne med JDM – selv når aftalen ikke står på skrift. Fordi vi tror på, at de stærkeste samarbejder bygger på ærlighed og tillid. Det betyder også, at vi altid giver dig dét, du har brug for – frem for det, vi kan tjene mest på.

Regel #4 Kend i morgen i dag

Regel 4: Kend i morgen i dag

Hos JDM får du ikke bare en it-løsning, der virker i dag, men også en, der dækker dine behov i morgen. Fordi vi hele tiden videreuddanner os, styrker vores kompetencer og er på forkant. Så vi altid kan give dig en fremtidssikret rådgivning.

Partnerskaber, vores kunder drager nytte af

Når du køber løsninger hos JDM, er du helt sikker på at få den bedste rådgivning. Som guldpartner hos fx Microsoft vi har det højeste kompetence- og ekspertiseniveau inden for Microsoft-teknologier og det tættest mulige samarbejde med Microsoft. Vi er dine lokale eksperter på det globale marked for it-løsninger.

Microsoft Guldpartner

At vi er guldpartnere betyder, at vi har det højeste kompetence- og ekspertiseniveau inden for Microsoft-teknologier og det tættest mulige samarbejde med Microsoft.

Vi har adgang til de ressourcer og den support, der er nødvendig for, at gøre en forskel: Bl.a. har vi adgang til Microsofts vidensbase, vi har en plads på prioritetslisten i Microsoft Directories og andre fordele på højeste niveau.

Microsoft Certified Solutions Master

Som Microsoft Certified Solutions Master (MCSM) er vi blandt de mest erfarne it-professionelle. Certificeringen demonstrerer og verificerer vores dybe tekniske færdigheder i succesfuldt at designe og implementere tekniske løsninger i komplekse forretningsmiljøer.

For at tage en Microsoft Master uddannelse skal vi dokumentere mange års praktisk erfaring. Uddannelsen kræver bl.a. fire ugers intensivt ophold i USA med efterfølgende strenge certificeringstest.

Nicolai Voll er Danmarks eneste Microsoft Solutions Master i Communications.

Cloud Solution Partner

Som en af få CSP Direct partnere i Danmark, kan vi levere cloud services som fx Office 365, EMS, CRM Online og Azure direkte til dig, uden fordyrende eller forsinkende mellemled. CSP er en fleksibel licensordning, hvor antallet af licenser nemt kan skaleres op og ned i takt med dine behov.

Vores Partner ID er 981896.

JDM er også officiel SCA partner (Shared Computer Activation), hvilket betyder at vi har Microsoft tilladelse til at installere og drive Office 365 ProPlus, på delte computere i et hosted miljø. Ved at vælge JDM som hosting partner opnår du dermed ubegrænsede muligheder i dit løsningsdesign.

Microsoft Threat Protection Advanced Specialization

Threat Protection avanceret specialisering validerer vores tekniske kompetencer i samarbejde med kunder for at implementere Microsoft Threat Protection, Microsoft 365, Azure Defender, Microsoft Cloud App Security og Azure Sentinel-løsninger. 

For at opnå anerkendelsen fra Microsoft kræves foruden Gold Security-kompetencer også opfyldelse af krav, der inkluderer opfyldelse af præstationskriterier, bestået eksamen og certificering og validerede kundereferencer. 

Microsoft Surface Reseller

er since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Danish Cloud Community

Foreningens formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for it-hosting og gøre det lettere at gennemskue kvalitet og sikkerhed. Alle førende hostingudbydere i Danmark er en del af brancheforeningen, og dermed er foreningens kvalitetsmærke blevet både branchens og dit vigtigste bevis på kvalitet.

Hostingcertifikatet er et kvalitetsmærke, som vi kun kan opnå gennem en certificering. Hostingcertifikatet hjælper købere af it-hosting med at vælge den bedst mulige hostingløsning.

Samtidig gør Hostingcertifikatet det muligt for it-hostere at dokumentere deres kvalitet. Hosting er et nyt område i vækst, og Hostingmærket er en gennemarbejdet løsning på, hvad kvalitetshosting er, og hvordan det dokumenteres.

Lenovo Gold Business Partner

Som Lenovo Gold Business Partner får vi prioriteret adgang til salgs- og supportressourcer internt hos Lenovo. Det giver os de optimale betingelser i samarbejdet med både Lenovo og dig.

Cisco Certified Partner

For at blive Cisco Certified Partner skal vi have et eller flere teknologispecialer, opfylde krav til kundetilfredshed og have kvalificeret personale til både salg og support.

HP Preferred Partner

Når du arbejder med en HP Preferred Partner, får du planlægning, installation, vedligeholdelse og support af højeste kvalitet, support til HP’s produkter og løsninger i verdensklasse.

Du kan trygt regne med, at din it-investering er sikker i hænderne på en HP Preferred Partner. Vi har udviklet et tæt samarbejde med vores HP Preferred Partners og har tillid til, at de leverer det ypperste inden for løsninger, som opfylder dine præcise krav til den rigtige pris.

Med branchens bedst uddannede specialister samt en exceptionel kundeservice uden at de koster ekstra får du det bedste samarbejde med en HP Preferred Partner.

Veeam Silver Partner

Som Veeam Silver Partner har vi direkte adgang til salg- og supportressourcer internt hos Veeam. Det giver dig som kunde de optimalte muligheder og betingelser hos Veeam.

SonicWALL Secure First Platinum

SonicWALL designer, udvikler og fremstiller enhedsbaserede løsninger til netværkssikkerhed og sikker fjernadgang.

SonicWALL Secure First Platinum er en officiel udmærkelse og giver os eksklusiv adgang til ressourcer og support. Alt sammen til gavn for dig.

Yubico Certified Partner

YubiKey er en hardware-godkendelsesenhed fremstillet af Yubico.

Enheden understøtter engangsadgangskoder, offentlig nøglekryptografi og autentificering samt Universal 2nd Factor- og FIDO2-protokoller udviklet af FIDO Alliance. Yubico og deres Yubikey er blandt verdens mest anerkendte leverandør til den adgangskodefri arbejdsplads.

Jabra One Authorized Partner

Som autoriseret Jabra parter, har vores konsulenter den seneste viden indenfor Jabra’s produkter og løsninger. Den tætte dialog med Jabra sikrer, at du altid tilbydes den mest optimale løsning til dine behov. Når du handler med en Jabra partner, tilbydes du desuden muligheden for at søge special-pricing på din ordre.

ClickDimensions

Vores partnerskab med ClickDimensions giver os mulighed for at tilbyde vores kunder en marketing cloud løsning, der er integreret direkte i Microsoft Dynamics.

På den måde hjælper vi med at optimere salgsprocesser, marketing og kundeoplevelser. Vores konsulenter er ClickDimensions certificeret og deltager løbende i yderligere uddannelse, der sikrer at vi kan give den bedste rådgivning og support på produktet.

KingswaySoft

Med Kingsway Soft har vi muligheden for at tilbyde dataintegration til en lang række applikationer og datasystemer. Via kodeløs integration, sikrer vi en proces, der er smidig og tidseffektiv.

Den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Gør organisationer og den enkelte medarbejder i stand til
at udrette mere og opnå bedre resultater

Mere frihed

Frigørelse af medarbejdere fra tid, sted og enhed, så de kan arbejde alle steder fra og via pc, smartphone eller tablet.

Højere sikkerhed

Tidssvarende sikkerheds-foranstaltninger, der sikrer data mod et stigende trusselsniveau og skærpet lovgivning (GDPR).

Nemmere samarbejde

Samarbejds- og kommunikationsværktøjer der skaber sammenhængende teams og gør både teams og de enkelte medarbejdere mere effektive.

Smartere processer

Moderne platform til forretningsprocesser, der arbejder perfekt sammen, åbner nye muligheder og giver indsigt, som gør forskel.

Pin It on Pinterest