fbpx

Cloud Print Moderne Printløsning

Cloud-baseret software til printadministration

Cloud Print er en cloud-baseret SAAS printløsning – En nem, fleksibel og skalerbar printløsning der understøtter selv komplekse printopgaver, som alle brugere og virksomhed har behov for.

Du får en moderne og cloudbaseret printløsning som er understøttet på alle enheder og platforme.

Vær produktiv, uanset hvor du befinder dig

Løsningen er specielt designet til at levere en hel printinfrastruktur og et sikkert udskrivningsmiljø, der garanterer effektivitet, produktivitet og omkostningsbesparelser.

Enkelt printstyring

Minimer din on-premise print-infrastruktur og slip for at du og dine brugere selv skal installere og vedligeholde printerdrivere.

Automatisk installering

Printere bliver automatisk installeret. Det er ikke længere nødvendigt manuelt at installere drivere og printere i virksomheden.

Høj sikkerhed

Cloud Print understøtter fx Single Sign-On med Microsoft Azure AD. Du kan printe fra hvor som helst – på tværs af kontorer og hjemmefra.

Eliminerer printserveren

Cloud Print eliminerer behovet for separate printerservere og deres erhvervelse og vedligeholdelse.

Alle enheder

Med Cloud Print kan du udskrive fra alle enheder. Fx fra Windows, Mac og Chrome OS samt Android og iOS telefon og tablet.

Statistik

Overblik over hvor meget I udskriver og hvor I udskriver. Denne statistik kan anvendes til optimere på tværs af virksomheden.

Cloud Print printløsningen giver dig mulighed for nemt af administrere og håndtere alle printere.

JDM er den førende partner på Printix printløsninger i Danmark. Vi har den nødvendige viden og erfaring til at rådgive og implementere din nye printløsning fra Printix

Vink farvel til manuel håndtering af print drivere på dine enheder

Uden en central løsning til printadministration, skal brugere typisk selv installere og vedligeholde print drivere på deres enheder. Det er besværligt og ofte et gætværk, der medfører spildtid og risiko for fejl.

Med Cloud Print automatiseres processerne og det sikres at alle får samme ensartede og korrekte opsætning.

Sikker print af fortrolige dokumenter

For at forhindre andre i at hente dine fortrolige dokumenter, kan du vente med at frigive dine dokumenter, til du står ved printeren. Ingen hast, ingen spild og ikke flere dokumenter der ender i de forkerte hænder.

Print hvor og når som helst, fra alle enheder til alle printerne

Print Anywhere gør print nemt og bekvemt. Du kan tilføje dokumenter til en kø, mens du er på farten og printe dem når du ankommer på kontoret.

Skal du bruge en bestemt printer i virksomheden, tilføjer du den bare, så bliver den korrekte driver automatisk installeret på din enhed. Også selvom det er en printer på et andet kontor.

Fordele ved opgradering fra klassisk printserver

Ved at opgradere til Cloud Print frigøres de ressourcer i virksomheden, der vedligeholder det klassiske printermiljø. Fremadrettet kræver løsningen ingen manuel vedligeholdelse, da softwaren automatisk opdateres. Det fjerner behovet for løbende installation og opdatering af printdrivere.

Print på den nærmeste ledige printer

Når du bevæger dig mellem kontorer, skifter standardprinteren automatisk. Så du kan altid printe på den nærmeste printer også selvom du ikke har brugt den tidligere.

Er en printer optaget bliver du gjort opmærksom på det. Så kan du slippe for at vente og skulle finde dit print blandt dine kollegaers. I stedet kan du blot vælge en anden ledig printer i nærheden.

FÅ EN DEMONSTATION
Jeg giver dig gerne en demonstration af de muligheder du får med løsningen. Så kan du se og opleve alle fordelene på egen hånd.

Samler alt det gode

Printløsningen håndterer alt det der tidligere var bøvlet omkring printerhåndtering og printadministration. Det samlet i en enkelt løsning.

Fås også som All-Inclusive

Cloud Print Printløsning er også en del af vores All-inclusive it-løsning.

Læs mere her: All inclusive It-løsning

Book en demonstration

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Det siger kunderne

  Hos JDM er din it i trygge hænder. Med landsdækkende service og support er der kort til nærmeste certificerede medarbejder, desuden har vi solide partnerskaber med anderkendte leverandører.

  Priser på Cloud Print printløsning

  Du betaler kun for de brugere I er i virksomheden. Prisen er pr. bruger pr. måned.

  15.- 

  Licensprisen inkluderer ikke opsætning og konfiguration. Projekter fra 3 timer.

  Ofte stillede spørgsmål om printløsningen

  Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration.

  Hvad er Cloud Print printløsning?

  Printløsningen er en cloudbaseret printløsning som administrerer din printstyring og printhåndtering direkte i skyen. For dig betyder det at du ikke længere har behov for en lokal printserver, og du undgår at skulle installere drivere og administrere den enkelte enhed.

  Hvordan printer jeg med Cloud Print?

  Det er meget enkelt. Du printer på samme måde son du er vant til. Printerne i Cloud Print bliver tilgængelige i alle programmer, på samme måde som alm, printere.

  Virker Cloud Print med Universal Print fra Microsoft?

  Ja, Cloud Print virker med Universal Print fra Microsoft.

  Hvor lang tid tager implementeringen af Cloud Print printløsningen?

  Oftest tager det ikke lang tid at implementere løsningen hos en virksomhed. Implementeringsprojekter starter fra 3 timer.

  Hvad koster Cloud Print printløsningen?

  Printløsningen afregnes pr. bruger pr. måned. Så den endelige pris afhænger af antallet af brugere. En bruger koster 15.- kr. måned. (Der er mulighed for volume-rabat ved stort brugerantal)

  Implementeringen af løsningen tager ofte kun et par timer. Implementeringsprojekt fra 3 timer.

  Hvilke enheder og systemer virker Cloud Print printløsningen med?

  Cloud Print printløsningen er understøttet på følgende enheder:

  • Windows
  • Mac
  • Chrome OS
  • Android
  • iOS
  • Samt enheder som kan tilgå en moderne browser
  Kan Cloud Print udrulle printere automatisk?

  Ja, Cloud Print kan bruges til at udrulle printere til brugere. Dette er en meget effektiv metode til at installere alle printere på alle computere.

  Hvis du bruger Azure Active Directory (AAD), kan du bruge grupper til at styre adgangen til printere og implementere printere baseret på brugernes medlemskab af grupper.

  Hvis du aktiverer dynamiske medlemskaber i Azure AD, kan du automatisere tilmeldingen og opsætningen af udskrivning for nye medarbejdere.

  Virker Cloud Print på forskellige netværk eller lokationer?

  Ja, Cloud Print kan konfigureres til at tillade brugere at udskrive til printere, der er på adskilte netværk. Dette opnås ved at tillade udskrivning via skyen og en Cloud Print Client-computer på printerens netværk.

  Dokumentet forbliver sikkert under denne overførsel over internettet, da selve dokumentet og kommunikationen begge er krypteret.

  Er det et minimum på antal brugere i Cloud Print løsningen?

  Nej som udgang ikke. Du kan få alle fordelene i Cloud Print printløsningen, selvom I er få medarbejdere.

  Hvilke virksomheder har brug for Cloud Print printløsningen?

  Alle virksomheder som ønsker en moderne og sikker printløsning. En printløsning der er simpel for brugerne og virksomheden.

  Hvordan kommer jeg i gang med printløsningen?

  Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på 63133020 eller salg@jdm.dk. Vi aftaler tidspunkt for en demonstration af løsningen, hvorefter vi aftaler det videre forløb.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523