fbpx

DEN hybride ARBEJDSPLADS HAR BRUG FOR MODERNE STYRING OG VEDLIGEHOLD

Modern Management

Modern Management er en række løsninger, som bygger på Microsoft teknologi, samt en række øvrige supplerende værktøjer. Der samler vores viden og omfatter både design, overvågning, drift og tilpasning af cloudtjenester.
Derfor har du brug for

Modern Management

Med Modern Management får du adgang til knowhow, best practice og værktøjer som gør teknologien til en brugbar løsning, der er praktisk anvendelig i din organisation.

Modern Management er en pakke, som består af flere dele – Device & Identity, Groups & Teams, Mail Security og Cloud Security Management. Den samlede pakke bygger på Microsoft 365 samt en række øvrige supplerende værktøjer. Den samler vores viden og omfatter både design, overvågning, drift og tilpasning af cloud tjenesterne.
Både sikkerheden og effektiviteten øges med Modern Management, fordi du kan være tryg ved at løsningerne opsættes og løbende holdes kørende efter best practice.

Device & Identity Management

Frigør medarbejdere og hold data sikre på tværs af enheder

Device & Identity Management giver dig kontrol med virksomhedens pc-arbejdspladser, smartphones og tablets. Softwaren og forretningssystemer holdes opdateret, nem nulstilling og genetablering af udstyr samt automatisk udrulning af fx sikkerhedspolitikker.

Groups & Teams Management

Genskab kontrollen over samarbejdsområder, møder og telefoni

Groups & Teams Management er en service, der hjælper din organisation med at skabe kontrol. Dine data sikres og gøres mere overskuelige til gavn for både den enkelte medarbejder, det enkelte team og for organisationen i helhed.

Mail Security Management

En velfungerende mailløsning skal både være sikker og troværdig

Mail Security Management er en service, der komplementerer Exchange Online og tilhørende teknologier, ved at tage hånd om din mailløsning og følge best practice på området. Få gennemgående kontrol og styring med din mailløsning.

Cloud Security Management

Opdag og reager proaktivt på it-sikkerhedstrusler

Cloud Security Management er en overvågningsløsning, der passer perfekt sammen med de sikkerhedsløsninger Microsoft anbefaler. Dit it-miljø overvåges og vi reagerer på trusler og uoverensstemmelser som ellers ville være gået under radaren.

Cloud er en fordel

– Men løsninger i skyen driver ikke sig selv

Den moderne arbejdsplads er fremtidssikret fordi den lever i skyen, men du har brug for moderne styring og vedligehold, netop fordi den er i skyen, som er under konstant forandring. Med Modern Management får du en skræddersyet standardløsning, der følger best practice – og du kommer nemt i gang. Det betyder at dine enheder fx pc, smartphone, tablets, printere og netværksudstyr kan styres direkte fra skyen og dermed frigøres fra de snævre og ufleksible bånd, der hører til klassiske it-løsninger.

Moderne teknologi

Teknologi fra Microsoft gør det muligt

Modern Management løsningerne, er bygget på teknologi fra Microsoft. Via Microsofts’ værktøjer, bliver den Modern Management løsning mulig.

Disse værktøjer anvendes i mere end 95% af verdens største virksomheder (Fortune 500). Microsoft udvikler disse værktøjer, så de dækker behovet for de største virksomheder, som i sidste ender giver alle virksomheder den bedste løsning..

Kom i gang

Hvordan kommer jeg i gang?

Kunne du tænke dig at høre mere om Modern Management og mulighedernei at udnytte den moderne teknologi, så kontakt os for en snak om dine behov. Vi tager udgangspunkt i anbefalede opsætninger og justerer i forhold til dine ønsker..

Det siger vores kunder

Et spørgsmål om tillid

For os er valget af leverandør et spørgsmål om tillid - Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM.

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS Aps

Kontakt

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

    //Test til get url