fbpx

Modern Management

MODERNE SERVICE MANAGEMENT LØSNING

Modern Management er en række løsninger, som bygger på Microsoft teknologi, samt en række øvrige supplerende værktøjer, der samler vores viden og omfatter både design, monitorering, drift og tilpasning af cloudtjenester.

Derfor har du brug for Modern Management

Modern Management giver dig adgang til knowhow, best practice og værktøjer som gør teknologien til en brugbar løsning

Vi samler vores viden i både design, monitorering, drift og tilpasning af cloud tjenester.

Din sikkerhed og effektivitet øges, fordi du kan være tryg ved at løsningerne opsættes og løbende holdes kørende efter best practice.

Device & Identity Management

En service der giver dig kontrol over dine enheder. Softwaren og forretningssystemer holdes opdateret, nem nulstilling og genetablering af udstyr samt automatisk udrulning.

Mail Security Management

En service, der komplementerer Exchange Online og tilhørende teknologier, ved at tage hånd om din mailløsning og følge best practice på området. Få kontrol og styring af din mailløsning.

Groups & Teams Management

En service, der hjælper dig med at skabe kontrol. Dine data sikres og gøres mere overskuelige til gavn for både den enkelte medarbejder, det enkelte team og for organisationen i helhed.

Cloud Security Management

En sikkerhedsservice der monitorerer dit it-miljø, sender alarmer ved trusler og uoverensstemmelser samt reaktioner fra vores sikkerhedsteam.

Cloud er en fordel

– MEN LØSNINGER I SKYEN DRIVER IKKE SIG SELV

Den moderne arbejdsplads er fremtidssikret fordi den lever i skyen, men du har brug for moderne styring og vedligehold, netop fordi den er i skyen, som er under konstant forandring. Med Modern Management får du en skræddersyet standardløsning, der følger best practice – og du kommer nemt i gang. Det betyder at dine enheder fx pc, smartphone, tablets, printere og netværksudstyr kan styres direkte fra skyen og dermed frigøres fra de snævre og ufleksible bånd, der hører til klassiske it-løsninger.

Microsoft teknologi

– MODERNE TEKNOLOGI

Modern Management løsningerne, er bygget på teknologi fra Microsoft. Via Microsofts værktøjer, bliver Modern Management løsningerne mulig.

Disse værktøjer anvendes i mere end 95% af verdens største virksomheder (Fortune 500). Microsoft udvikler disse værktøjer, så de dækker behovet for de største virksomheder, som i sidste ende giver alle virksomheder den bedste løsning..

Hvordan kommer jeg i gang?

Kunne du tænke dig at høre mere om Modern Management og mulighederne i at udnytte den moderne teknologi, så kontakt os for en snak om dine behov. Vi tager udgangspunkt i anbefalede opsætninger og justerer i forhold til dine ønsker.

Book en demonstration

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Det siger kunderne

  Hos JDM er din it i trygge hænder. Med landsdækkende service og support er der kort til nærmeste certificerede medarbejder, desuden har vi solide partnerskaber med anderkendte leverandører.

  Ofte stillede spørgsmål om Modern Management-løsningerne

  Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration.

  Hvad er en service management løsning?

  En service management løsning, også kendt som IT-service management software, giver virksomheder mulighed for at styre deres software og hardware. Tjenester kan omfatte hardware- og softwarevedligeholdelse, diagnostik og fejlfinding.

  Hvilken type service management løsninger har JDM?

  Hos JDM har vi delt vores management op, så de hver især dækker dele af din virksomheds it-infrastruktur. Vi har delt dem op i følgende undergrupper Håndtering og kontrol over enheder, E-mail sikkerhedsløsning, Cloud sikkerhedsløsning og Fil & Kommunikationsløsning.

  Hvad er service management?

  Service Management er en kundefokuseret tilgang til levering af informationsteknologi. Service Management fokuserer på at give værdi til kunden i form af omfattende dog enkle, billige og sikre it-løsninger.

  Hvad er cloud styring?

  I relation til IT er Cloud styring en beskrivelse for at it-løsninger kan kontrolleres og styres i skyen (Cloud) Det betyder at store dele af din virksomheds IT, kan styres direkte i skyen. Fx bliver det muligt at kontrollere og styre virksomhedens enheder (Computere, telefoner og tablets), sikkerhedsindstillinger og politikker fra ét centralt sted. Tilgængeligt alle steder fra.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523