fbpx

Device & Identity Management

Høj it-sikkerhed og styr på dine enheder og brugere

Er du bekymret for om dine systemer lever op til nutidens krav og er sikret godt nok? Eller om dine medarbejdere kan arbejde sikkert og stabilt, uanset hvor de er? Med en Device & Identity Management-løsning får du høj it-sikkerhed og 100% styr på dine systemer og brugere.

Stærkt it-forsvar med alt sat i system

Effektiv administration og drift

En Device & Identity Management-løsning giver dig sikker adgang til data og fuld kontrol over alle virksomhedens it-enheder, apps og brugerprofiler.

Høj it-sikkerhed

Dine it-sikkerhedssystemer bliver automatisk overført og synkroniseret til en ny enhed, hvis brugeren logger ind.

Automatisk klargøring

Nye enheder klargører sig selv når en bruger logger ind. Installation af virksomhedens programmer og indstillinger automatiseres helt.

Øget produktivitet

Dokumenter og indstillinger følger brugeren på tværs af enheder. Så oplevelsen bliver den samme fra fx laptop til tablet eller smartphone.

Opdaterede systemer

Dine programmer bliver automatisk opdateret på alle brugerens enheder. Derved har alle medarbejdere nyeste udgave.

Færre bekymringer

Den enkelte medarbejder slipper for at skulle bekymre sig om at skulle opdatere programmer eller jævnligt skifte adgangskode.

Utrolig prisvenlig

Løsningen er en kombineret MDM-løsning og IDM-løsning. Dog er den utrolig prisvenlig, og kan fås fra kun 20.- pr. bruger.

Giv din it-løsning stærke og sikre ben at stå på

Du får både sikkerhed for, at din virksomheds it-forsvar er i top, og at dine interne systemer og procedurer fungerer optimalt.

Høj it-sikkerhed og effektiv databeskyttelse

Beskyttelse af data og systemer i cloud med betinget adgang og multifaktorgodkendelse (kendt fra fx NemID/MitID), kryptering af data og automatisk opdatering og udrulning af sikkerhedsindstillinger og -applikationer, herunder antivirussoftware, giver virksomheden et stærkt forsvar mod cyberangreb, uanset hvor dine medarbejdere arbejder, og hvilken enhed og netværk de arbejder på.

Altid 100% opdaterede systemer

Apps, indstillinger og adgange synkroniseres og opdateres automatisk på tværs af alle brugerens enheder.

Derved sikres det, at alle medarbejdere har adgang til de nyeste versioner, sikkerhedshuller i software og apps lukkes hurtigt, og nye brugeradgange eller ændrede arbejdsprocedurer udrulles samtidig til alle medarbejdere.

Gnidningsfri brugeradministration

Automatisk klargøring af fuldt opdateret it-udstyr og brugeradgange til nye medarbejdere, eller opgradering af en nuværende medarbejders hardware, fx overgang til en ny pc, foretages let og hurtigt.

Sletning af data og lukning af brugeradgange for fratrædende medarbejdere kan ligeledes gøres fra et ene øjeblik til det andet eller automatisk på en fastsat dato.

Færre it-bekymringer for den enkelte medarbejder

Den enkelte medarbejder slipper for at bekymre sig om at skulle håndtere opdateringer, sikkerhedsindstillinger, jævnlig udskiftning af passwords mv., da alt dette implementeres fra centralt hold og automatiseres.

Fuldt synkroniserede data på tværs af enheder

Medarbejderens identitet, herunder data, dokumenter og indstillinger, synkroniseres automatisk på tværs af deres enheder, så de slipper for velkendte problemer som mistede rettelser, forældede data eller forsvundne dokumenter, når de skifter fra fx laptop til tablet eller smartphone.

Thomas Christiansen, Salgschef

FÅ EN DEMONSTRATION
Jeg giver dig gerne en demonstration af de muligheder du får med løsningen. Så kan du se og opleve alle fordelene på egen hånd.

Samler alt det gode

Løsningen indeholder elementer fra MDM-systemer (Håndtering af mobile enheder), IDM-systemer (Håndtering af identiteter), BYOD-administration (Medbring din egen enhed) og Endpoint Manager-systemer.

Det hele til en utrolig prisvenlig pris fra 20.- pr. medarbejder.

Hvad er en MDM-løsning?

En MDM-løsning eller MDM-software er en form for administrations- eller sikkerhedsteknologi, der gør det muligt for it-administratorer at kontrollere, administrere og sikre en virksomheds- eller personligt ejede mobile enheder, der kører på tværs af flere operativsystemer. Det kaldes også mobilenhedsstyringssoftware eller MDM-server eller MDM-klient.

Hvad er en IDM-løsning?

IDM er en forkortelse for Identity Management. Identitetsstyring (IdM), også kendt som identitets- og adgangsstyring (IAM eller IdAM), er en række af politikker og teknologier der sikrer, at de korrekte brugere (der fx er en del af ledelsen i en virksomhed) har den rette adgang til deres systemer.

Hvad er BYOD administration?

BYOD-administration er processen med at definere sikkerhedspolitikker og protokoller for enheder som telefoner, tablets og computere. På denne måde kan virksomheder på en sikker måde tillade at medarbejdere medbringer deres egen enhed, og få adgang til virksomhedens ressourcer.

Hvad er Endpoint Manager?

Endpoint Manager er et sæt af værktøjer fra Microsoft, der hjælper med at levere og administrere dine data og enheder i skyen og lokalt. Endpoint Manager inkluderer de tjenester og værktøjer som anvendes til at administrere og kontrollere mobile enheder, stationære computere, virtuelle maskiner og servere.

Book en demonstration

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Bygger på kendt og gennemtestet teknologi

  Anvendes allerede af millioner

  Device & Identity Management-løsningen er primært bygget på teknologi fra Microsoft. Deres device management-værktøjer, anvendes af millioner af brugere på verdensplan, og er derfor gennemtestet.

  En del af det store billede

  Kan kombineres og integreres med andre løsninger

  Håndtering af dine enheder og identiteter er blot en del af et større billede. Derfor er Device & Identity Management-løsningen også en del af en større løsning, nemlig Modern Management.

  Det siger kunderne

  Hos JDM er din it i trygge hænder. Med landsdækkende service og support er der kort til nærmeste certificerede medarbejder, desuden har vi solide partnerskaber med anderkendte leverandører.

  Priser på Device & Identity Management

  Device & Identity Management kan blive en del af din it-løsning på forskellige måder. Du kan få løsningen i to forskellige niveauer. Et Basic og et Pro niveau. Foruden nedenstående priser, kan du opnå rabat baseret på mængden af brugere, samt tilvalg af produkter.

  De angivne priser er eksempler på hvad du kan forvente at løsningen koster. I priserne er der ikke beregnet mængde- eller samlerabat.

  Ofte stillede spørgsmål om Device & Identity Management-løsningen

  Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration.

  Hvordan fungerer en Device & Identity Management-løsningen rent teknisk?

  Med Device & Identity Management får du sat strøm til mange af de administrations- og sikkerhedsfunktioner, der findes i Microsoft 365. Løsningen opsættes efter best practice og tilpasses din organisation. Herefter holder vi øje med udviklingen og tilbyder løbende ajourføring, så den etablerede løsning holdes ajour.

  Hvad skal jeg forberede for at komme i gang med Device & Identity Management-løsningen?

  Som udgangspunkt ikke noget. Vi hjælper dig hele vejen.

  Dog kan du skabe et overblik over dine enheder (typer og antal) og de applikationer der bruges. Dette er ikke en nødvendighed for at få en demonstration af løsningen.

  Hvor lang tid tager implementeringen af en Device & Identity Management-løsning?

  En indledende workshop vil afklare det nøjtagtige forløbet. Typisk tager det kun 2-4 uger at implementere løsningen.

  Hvordan kommer jeg i gang med en Device & Identity Management-løsning?

  Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på 63133020 eller salg@jdm.dk. Vi aftaler tidspunkt for en demonstration af løsningen, som vil afklare det videre forløb.

  Hvilke virksomheder har brug for en Device & Identity Management-løsning?

  Alle virksomheder, der anvender Microsoft og som enten allerede anvender cloud eller overvejer at gøre det, kan have glæde af Device & Identity Management.

  Hvilke licenser kræves i Device & Identity Management-løsningen?

  Der kræves minimum en Microsoft 365 licens pr. omfattet bruger. Vi anbefaler som udgangspunkt Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Microsoft 365 Business Premium. Vi hjælper med korrekt valg af licenser.

  Hvilke enheder kan Device & Identity Management-løsningen bruges med?

  Alle de enheder som understøttes af Microsoft, er også understøttet af Device & Identity Management. Fx Windows pc’ere, Mac, Android og Apple tablets og smartphones.

  Hvilke Microsoft-produkter kan Device & Identity Management-løsningen bruges med?

  Microsoft 365 findes i en del udgaver med mulighed for udvidelser. Vi anbefaler Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Microsoft 365 Business Premium, som grundsten.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523