fbpx

Device & Identity Management

Kender du en af disse bekymringer?

• Er mine systemer sikret godt nok mod it-kriminelle?
• Lever min it-sikkerhed op til nutidens krav?
• Kan mine medarbejdere arbejde sikkert og stabilt, uanset hvor de er?

MED EN DEVICE & IDENTITY MANAGEMENT LØSNING FÅR DU HØJ IT-SIKKERHED & 100% STYR PÅ SYSTEMER OG BRUGERE

Stærkt forsvar
med alt sat i system

En Device & Identity Management-løsning giver dig sikker adgang til data og fuld kontrol over alle virksomhedens it-enheder, apps og brugerprofiler – uanset om du har 10 eller 1000 medarbejdere.

Løsningen giver dine it-systemer to stærke ben at stå på:

N

Et stærkt sikkerhedssetup, der sikrer virksomhedsdata, persondata og forretningssystemer cyberangreb.

N

Effektiv administration og drift af hardware og software, så alle styresystemer, apps, programmer altid er fuldt opdaterede, uanset hvor og på hvilken enhed medarbejderne arbejder.

Derved får du både sikkerhed for, at din virksomheds it-forsvar er i top, og at dine interne systemer og procedurer fungerer optimalt.

60%

af danske virksomheder
oplevede et cyberangreb
i 2020.

Kilde: PwC

Device & Identity Management-løsningen bygger på Microsofts 365 Device Management-værktøjer, så løsningen kan uden problemer kobles sammen med dine øvrige Microsoft-produkter.

Vil du også have høj it-sikkerhed
og 100% styr på
systemer og brugere?

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af Device & Identity Management med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

Michael Willumsen – Hybrid Workplace Solution Expert

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde
DET FÅR DU MED EN DEVICE & IDENTITY MANAGEMENT-LØSNING FRA MICROSOFT OG JDM:
~

Høj it-sikkerhed og effektiv databeskyttelse

Beskyttelse af data og systemer i cloud med betinget adgangBetinget adgang giver dig mulighed for at anvende adgangspolitikker med kontekstafhængige faktorer, såsom oplysninger om brugere, enheder, placeringer og risici i realtid, for at kunne kontrollere, hvad en specifik bruger kan få adgang til, samt hvordan og hvornår brugeren kan få adgang. og multifaktorgodkendelse (kendt fra fx NemID), kryptering af data og automatisk opdatering og udrulning af sikkerhedsindstillinger og -applikationer, herunder antivirussoftware, giver virksomheden et stærkt forsvar mod cyberangreb, uanset hvor dine medarbejdere arbejder, og hvilken enhed og netværk de arbejder på.

Færre it-bekymringer for den enkelte medarbejder

Den enkelte medarbejder slipper for at skulle bekymre sig om at skulle håndtere opdateringer, sikkerhedsindstillinger, jævnlig udskiftning af passwords mv., da alt dette implementeres fra centralt hold.

Altid 100% opdaterede systemer

Apps, indstillinger og adgange synkroniseres og opdateres automatisk på tværs af alle brugerens enheder.

Derved sikres det, at alle medarbejdere har adgang til de nyeste versioner, sikkerhedshuller i software og apps lukkes hurtigt, og nye brugeradgange eller ændrede arbejdsprocedurer udrulles samtidig til alle medarbejdere.

Fuldt synkroniserede data på tværs af enheder

Medarbejderenes identitet, herunder data, dokumenter og indstillinger, synkroniseres automatisk på tværs af deres enheder, så de slipper for velkendte problemer som mistede rettelser, forældede data eller forsvundne dokumenter, når de skifter fra fx laptop til tablet eller smartphone.

Gnidningsfri brugeradministration fra start til slut

Klargøring af fuldt opdateret it-udstyr og brugeradgange til nye medarbejdere, eller opgradering af en nuværende medarbejders hardware, fx overgang til en ny pc, foretages let og hurtigt.

Sletning af data og lukning af brugeradgange for fratrædende medarbejdere kan ligeledes gøres fra et ene øjeblik til det andet eller automatisk på en fastsat dato.

Kan kombineres med andre løsinger

Udvid med Cloud Security Management og få overvågning, der giver mulighed for hurtig reaktion ved fx opdateringsproblemer, virusangreb m.m.

Det er desuden også muligt at overvåge mistænkelig loginadfærd, så brugeradgange straks begrænses ved unormal aktivitet.

“Korrekt håndtering af kundedata er yderst vigtigt – derfor gør alt for at beskytte dem. Ved at begrænse adgangen til fx følsomme data, har vi minimeret risikoen for at noget håndteres uforsvarlig.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket

Udpluk af virksomheder, som anvender løsninger fra JDM

Hos JDM er din
it i trygge hænder

N
LANDSDÆKKENDE SERVICE OG SUPPORT
– kort til nærmeste certificerede medarbejder
N

TOTALLEVERANDØR AF IT TIL VIRKSOMHEDER
– infrastruktur,  forretningssystemer, hardware og cloud

N
SOLIDE PARTNERSKABER MED ANERKENDTE LEVERANDØRER
– bla. guldpartner niveau i 13 Microsoft kompetencer

Ring på +45 63 13 30 20

for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine medarbejdere

års erfaring

virksomheder

brugere på landsplan

ofte stillede spørgsmål om Device & Identity Management-løsningen:
Skjult
Hvordan fungerer en løsning rent teknisk?

Med Device & Identity Management får du sat strøm til mange af de administrations- og sikkerhedsfunktioner, der findes i Microsoft 365. Løsningen opsættes efter best practice og tilpasses din organisation. Herefter holder vi øje med udviklingen og tilbyder løbende ajourføring, så den etablerede løsning holdes ajour. 

Hvilke virksomheder har brug for en løsning?

Alle virksomheder, der anvender Microsoft og som enten allerede anvender cloud eller overvejer at gøre det, kan have glæde af Device & Identity Management. 

Hvilke enheder kan løsningen bruges med?

Alle de enheder som understøttes af Microsoft, er også understøttet af Device & Identity Management. Fx Windows pc’ere, Mac, Android og Apple tablets og smartphones. 

Hvilke Microsoft-produkter kan løsningen bruges med?

Microsoft 365 findes i en del udgaver med mulighed for udvidelser. Vi anbefaler Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Microsoft 365 Business Premium, som grundsten. 

Skjult
Hvilke licenser kræves?

Der kræves minimum en Microsoft 365 licens pr. omfattet bruger. Vi anbefaler som udgangspunkt Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Microsoft 365 Business Premium. Vi hjælper med korrekt valg af licenser.

Hvordan kommer jeg i gang med en løsning?

Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på 63133020 eller service@jdm.dk. Vi aftaler tidspunkt for en indledende workshop, som vil afklare det videre forløb.

Hvor lang tid tager implementeringen af en løsning?

Den indledende workshop vil afklare forløbet. Typisk tager det kun 2-4 uger. 

Hvad skal jeg forberede for at komme i gang med løsningen?

Skab gerne overblik over dine enheder (typer og antal) og de applikationer der bruges. Dette er ikke en nødvendighed for at komme i gang med den indledende workshop.

Vil du også have høj it-sikkerhed
og 100% styr på
systemer og brugere?

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af Device & Identity Management med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

Michael Willumsen – Hybrid Workplace Solution Expert

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest