fbpx

Microsoft Teams møderum

Møderum med Microsoft Teams er specialbyggede opkalds- og mødelokalløsninger, der leverer en fuldendt videokonference med HD-lyd og video på Teams-certificeret udstyr fra Microsoft og JDM. Teams Møderum leverer stabile, intuitive og inkluderende mødeoplevelser. 

Med Teams Møderum får du et enkelt, kraftfuldt og moderne mødelokale

En brugerflade du allerede kender

Teams Møderum er en forlængelse af, hvad der kan gøres med Teams på personlige enheder, ved at tilbyde unikke muligheder i møderummet, så dine møder eller videokonferencer bliver inkluderende og interaktive for alle deltagere.

Passer til alle lokaler

Teams mødelokaler kan tilpasses alle rum. Fra små 1:1 kontorer til store bestyrelseslokaler med flere skærme og mikrofoner.

Medbring egen enhed

Har du din egen enhed med til mødet, kan du enten trådløst eller via kabel dele indholdet direkte ind i mødet.

Kvalitets kamera

Certificerede kameraer med indbygget automatik og høj opløsning, sikrer at alle deltagere kan følge med.

Samarbejd med andre

Du kan deltage i både Zoom og Webex møder direkte fra dit møderum, og derved udnytte lyden og kameraet optimalt.

Nemt at betjene

Du kan deltage i planlagte møder ved blot ét enkelt tryk. Brugerfladen kendes allerede fra Teams-klinenten på dine personlige enheder.

Få optimal lyd

God lyd er vigtigt i møder. Derfor leveres alle løsninger med støjreducerende mikroner, som kan monteres på bord eller loft.

Inkluder dit whiteboard

Scan og stream et alm. whiteboard ind i et møde i realtid. Eksterne deltagere deltager mere aktivt.

Automatisk fejlsøgning

Hvis lokalet oplever problemer med lyd, video eller andre tilslutninger, kan en automatisk alarm sendes til jeres ansvarlige.

Øg engagementet med funktioner designet til interaktion

Transformer ethvert lokale til et letanvendeligt og inkluderende møderum hvor alle kan deltage i videokonferencer fuldt ud alle steder fra.

Fordel 1 : Utrolig let at bruge for alle

Du skal ikke længere bøvle med kabler og HDMI-indgange. Teams Mødelokaler mødelokaler er designet til at være enkelte at betjene. Du kan deltage i et aftalt møde med et enkelt klik, eller starte et nyt spontant møde og invitere eksterne helt enkelt.

Fordel 2 : Automatiske kameraer med høj opløsning

Du skal ikke selv justere kameraet i forhold til lys og placering. Certificerede kameraer med indbygget automatik og høj opløsning, sikrer at alle deltagere kan følge med. Kameraet justerer på egen hånd både fokus og lys. Eksterne mødedeltagere, føler sig mere tilstede og alle kan se hinanden.

Fordel 3 : Arbejd på tværs af systemer

Det er muligt at overtage rummets ressourcer såsom kamera, mikrofoner og skærme med et enkelt kabel. Så kan du fx deltage i Zoom, Google Meet og Webex møder, fra din egen enhed, men med god video og lyd. 

Fordel 4 : Brug whiteboardet i lokalet

Et intelligent kamera, som scanner og streamer et alm. whiteboard ind i et møde i realtid kan tilkobles. Det giver eksterne deltagere mulighed for at deltage aktivt i fx brainstorms og andre situationer, hvor whiteboards er meget anvendt.

Fordel 5 : Støjreducerende mikrofoner

Gode mikrofoner er essentielt et til godt møde. Støjreducerende mikrofoner fjerner unødvendig og forstyrrende støj fra mødelokalet. Derved sikres det at alle kan høre hinanden og deltage aktivt.

Mads Andersen

FREMVISNING I ODENSE
Jeg giver dig gerne en fremvisning af de muligheder du får med et Teams mødelokale. I vores demolokaler kan du se og opleve alle fordelene på egen hånd.

Kom og se mulighederne

Vi har valgt at opbygge demo-lokaler, som viser dig alle mulighederne. Du får mulighed for at opleve de forskellige videokonference-teknologier i brug, og teste opsætningen. Vores demo-lokaler kan ses på vores kontor Odense. 

Book en fremvisning

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Passer til alle lokaler

  Mulighederne er mange, og kan tilpasses netop dit behov.

  Teams mødelokaler kan tilpasses alle rum. Fra små 1:1 kontorer til store bestyrelseslokaler med flere skærme og mikrofoner.

  Tilbehør giver muligheder

  Du kan få det som du ønsker det.

  Der er mange muligheder for at tilpasse dit møderum, så det bliver helt som du ønsker det. Fra beslag til skærme og kabler.

  Demolokaler i Odense

  Kom og få en demonstration af de muligheder du får med et Teams mødelokale.
  I vores demo videokonference-lokaler kan du se og opleve alle fordelene på egen hånd.

  Detaljer om lokale: Kilo

  • Mødekapacitet: 8 personer
  • Touch interface til betjening
  • Lofthængte mikrofoner
  • Lyddæmpning på loft og vægge

  Detaljer om lokale: Giga

  • Mødekapacitet: 12 personer
  • Touch interface til betjening
  • Lofthængte mikrofoner
  • Content-cam (Medtager whiteboard i møder)
  • ClickShare (Trådløst deling af indhold)

  Detaljer om lokale: Mega

  • Mødekapacitet: 8 personer
  • All-In-One væghængt enhed
  • Lofthængte mikrofoner
  • ClickShare (Trådløst deling af indhold)

  Priser på Teams møderum

  Vi har beregnet nogle priseksempler på 3 forskellige størrelser Teams møderum. Da alle møderum varierer i størrelse og behovet hos den enkelte virsomhed ikke er ens, derfor fx væghængt skærm, tilbehør og montering ikke inkluderet i beregningen.

  De angivne priser er eksempler på hvad du minimum skal forvente at et møderum med Microsoft Teams vil koste. 

  Ofte stillede spørgsmål om Teams Mødelokaler

  Der er mange muligheder når du overvejer et Teams møde- og videokonferencerum, derfor har vi besvaret de mest stillede spørgsmål.

  Hvad er et Microsoft Teams Møderum?

  Microsoft Teams Rooms er en samlet møderumsløsning, typisk installeret i et lokale (såsom et mødelokale), som giver forbedrede videokonferencemuligheder.

  Løsningen kan bestå af skærme, kameraer, mikrofoner, digitale tavler og betjeningspaneler.

  Hvad er forskellen på Teams og Teams Møderum?

  Microsoft Teams er software til teamsamarbejde som installeres på fx computere og telefoner. Hvis du har en Office 365-konto, har du allerede adgang til denne inkluderet i dit abonnement. 

  Et Microsoft Teams Room er det fysiske rum, der omfatter denne software med den AV-hardware, der kræves for at kunne afholde optimerede møder. Det giver dig mulighed for at komme ind i lokalet og deltage i et forud aftalt møde med et tryk på en knap, ringe til et andet Microsoft Teams Room og meget mere. 

  Hvad er fordelene ved et Teams Møderum?

  Den primære fordel ved et Microsoft Teams Room er, at det tilbyder dig ét dedikeret løsning, der inkluderer alt det nødvendige for effektiv videokommunikation. Du vil også drage fordel af yderligere funktioner (såsom dobbeltskærmspræsentationer), som ikke er mulige på en traditionel bærbar opsætning. 

  Denne hardware, uanset mærke, er designet med brugervenlighed i tankerne. Det betyder, at ethvert medlem af dit team skal kunne planlægge og deltage i møder i lokalet uden problemer. Typisk har disse enheder ‘one touch to join’-teknologi, der gør tingene endnu mere enkle. 

  Du drager også fordel af centraliseret styring i skyen. 

  Er alle rum egnet til et Teams Møderum?

  Det smukke ved et Microsoft Teams Room er, at det er fuldt skalerbart. Det betyder, at den er kompatibel med små og store mødelokaler. 

  Ved at tilføje en eller flere eksterne mikrofoner til din løsning, kan du også forvandle et stort præsentationsrum eller endda rådhus til et Microsoft Teams Room. 

  Kan et Teams Møderum anvende andet en Teams?

  Ja, løsningen kan sættes op til også kunne deltage i Zoom og WebEx møder. Dette kræver en ændringen i opsætningen. Det er ikke muligt at oprette ny møder på andre platforme end Teams.

  Hvad du medbringer din egen enhed til et mødelokale, er det muligt via kabel at overtage rummets ressourcer og derved deltage i alle former for møder udenfor Teams.

  Hvilke brands producerer til Teams Møderum?

  For at en given producent kan levere udstyr til et Microsoft Teams Room, skal udstyret certificeres af Microsoft. De førende producenter er Lenovo, Logitech, Poly og Yealink.  

  Forskellige producenter leverer forskellige løsninger, og kan oftest ikke kombineres.  

  Skal jeg bruge en licens til Microsoft Møderum?

  En Microsoft Teams-licens er inkluderet som en del af din Office 365-pakke. For at køre et Microsoft Teams Møderum kræves en ekstra licens. 

  Hvordan virker Teams Møderum rent teknisk?

  Alt godkendt udstyr leveres med den nødvendige software præinstalleret.

  Når udstyret ibrugtages første gang skal det konfigureres og opsættes op mod jeres Office 365-løsning. Når softwaren er konfigureret, startes møde nemt via Tap-panelet eller direkte via fjernbetjeningen.  

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523