fbpx

Mail Security Management

En sikker og troværdig mail-løsning

Der er risiko for at dine medarbejdere modtager e-mails som enten har falske afsendere eller som indeholder malware. Med en Mail Security Management-løsning får I det nødvendige forsvar til at beskytte jer selv.

E-mail er stadig bærende for danske virksomheder

En sikker mail-løsning

En Mail Security Management-løsning giver dig en sikker og troværdig kommunikationsplatform til håndtering af alle dine e-mails – uanset om du har 10 eller 1000 medarbejdere.

Kontrol af identiteter

Minimer risikoen for at uvedkommende kan udgive sig for at sende mails fra jeres domæner. Også kendt som e-mail spoofing.

Kryptering af e-mail

Mange følsomme e-mails sendes ukrypteret. Du får muligheden for fx at sende krypterede indscannede dokumenter.

Undgå spam

Du behøver ikke længere overdynges med uønskede e-mails. Vores spampolitikker fjerner uønskede spam e-mail.

Scanning

Scan og analyser filer som sendes til jer. Hvis der ses noget mistænkeligt som fx virus, stoppes e-mailen.

Politikker

Politikker som beskytter dig og dine medarbejdere. Fx kan sletning af vigtige e-mails begrænses.

Utrolig prisvenlig

Løsningen er en kombination af mange enterprise teknologier og services. Fra kun 20.- pr. bruger.

Gør det mere sikkert og troværdigt at arbejde med e-mails i hverdagen

En service, der komplementerer Exchange Online og tilhørende teknologier, ved at tage hånd om mailløsningen og følge best-practice på området.

Autentifikations-mekanismer

Løsningen sørger for opsætning og vedligeholdelse af autentifikations-mekanismer som SPF, DKIM og DMARC der alle er med til at godkende og validere domæner anvendt til at afsende e-mails.

Derved minimeres risikoen for at uvedkommende kan udgive sig for at sende mails fra jeres domæner, og sikrer ligeledes at levering af legitime e-mails lander i modtagernes indbakke.

Det er også muligt at opsætte advarsler på indgående e-mail, hvis e-mails virker mistænkelige eller fx markering af at alt ekstern post tydeligt skal markeres.

Kryptering af e-mails

Mange enheder og systemer er i stand til at sende e-mails fx printere, scannere og økonomiprogrammer. Printere og scannere kan sende indscannede dokumenter direkte til din mail – Oftest er disse ikke krypterede med TLS, hvilket kan skabe problemer når personfølsomme informationer sendes. Det samme gør sig gældende hvis økonomiprogrammer ønsker at sende dokumenter til en e-mail.

Vi sikrer at du får muligheden for fx at kryptere dine indscannede dokumenter, så hvis trafikken skulle havne i de forkerte hænder, så kan indholdet ikke læses.

Spampolitikker

Der er e-mail vi gerne vil have, og så er der e-mails man ikke vil have. Det indbyggede spamfilter som arbejder efter avancerede spampolitikker, fjerner uønskede spam e-mail som sendes til din virksomhed.

Vores spamfiltre og politikker holdes opdaterede og kørende efter best-practice. Derved sikrer vi at din virksomhed ikke overdynges med uønskede e-mails, som dine medarbejdere skal bruge tid på at læse og så efterfølgende slette.

Trusselsanalyser

Løsningen scanner og analyserer filer som sendes til dine medarbejdere. Hvis der opfanges noget mistænkeligt som en virus eller malware, vil e-mailen ikke blive leveret. På den måde minimeres brugerfejl, som kan resultere i åbning og deling af uønskede og farlige filer.

Links til hjemmesider, som sendes i e-mails, vil også blive scannet inden medarbejderen kan trykke og besøge siderne. Hvis et given link anses som skadeligt, vil medarbejderen blive afvist, og kan ikke besøge siderne.

Håndhævelse af politikker

Politikker i din e-mail-løsning, skal være med til at beskytte dig og dine medarbejdere, men også gøre jeres hverdag lettere. I vores løsning, hjælper vi jer med at implementere og håndhæve politikker.

Eksempler på politikker som kan implementeres: Begrænsninger på hvor store vedhæftninger der kan sendes. Bestemmelser for hvor længe e-mails skal gemmes og genskabes efter sletning.

Thomas Christiansen, Salgschef

FÅ EN DEMONSTRATION
Jeg giver dig gerne en demonstration af de muligheder du får med løsningen. Så kan du se og opleve alle fordelene på egen hånd.

Samler alt det gode

Løsningen indeholder autentifikations-mekanismer som SPF, DKIM, DMARC og meget mere.

Det hele til en utrolig prisvenlig pris fra 20.- pr. bruger.

Hvad er SPF?

SPF står for Sender Policy Framework og er en e-mail-godkendelsesprotokol og en del af e-mail-cybersikkerhed, der bruges til at stoppe fx phishing-angreb. Det giver din virksomhed mulighed for at angive, hvem der må sende e-mail på vegne af dit domæne.

Hvad er DKIM?

DKIM står for DomainKeys Identified Mail og er en e-mail-godkendelsesmetode designet til at opdage forfalskede afsenderadresser i e-mails (e-mail-spoofing), en teknik, der ofte bruges til phishing og e-mail-spam.

DKIM giver modtageren mulighed for at kontrollere, at en e-mail, der hævdes at komme fra et specifikt domæne, faktisk er godkendt af ejeren af det pågældende domæne. Det opnås ved at anbringe en digital signatur, knyttet til et domænenavn, til hver udgående e-mail-meddelelse.

Modtagersystemet kan verificere dette ved at slå op i afsenderens offentlige nøgle offentliggjort i DNS. En gyldig signatur garanterer også, at nogle dele af e-mailen (eventuelt inklusive vedhæftede filer) ikke er blevet ændret, siden signaturen blev påført. Normalt er DKIM-signaturer ikke synlige for slutbrugere og påføres eller verificeres af infrastrukturen frem for meddelelsens forfattere og modtagere.

Hvad er DMARC?

DMARC står for Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance og er en e-mail-godkendelsesprotokol. Det er designet til at give e-mail-domæneejere mulighed for at beskytte deres domæne mod uautoriseret brug, almindeligvis kendt som e-mail-spoofing.

Formålet og det primære resultat af implementeringen af DMARC er at beskytte et domæne mod at blive brugt i virksomheds-e-mail-kompromittering, phishing-e-mail, e-mail-svindel og andre cybertrusselsaktiviteter.

Book en demonstration

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Bygger på kendt og gennemtestet teknologi

  Anvendes allerede af millioner

  Mail Security Management-løsningen bygger på kendt og gennemtestet enterprise teknologi, og anvendes allerede er millioner af virksomheder.

  En del af det store billede

  Kan kombineres og integreres med andre løsninger

  Sikker og troværdig mailløsning er blot en del af et større billede. Derfor er Groups & Teams Management-løsningen også en del af en større løsning, nemlig Modern Management.

  Det siger kunderne

  Hos JDM er din it i trygge hænder. Med landsdækkende service og support er der kort til nærmeste certificerede medarbejder, desuden har vi solide partnerskaber med anderkendte leverandører.

  Priser på Mail Security Management

  Mail Security Managementkan blive en del af din it-løsning på forskellige måder. Du kan få løsningen i to forskellige niveauer. Et Basic og et Pro niveau. Foruden nedenstående priser, kan du opnå rabat baseret på mængden af brugere, samt tilvalg af andre løsninger.

  De angivne priser er eksempler på hvad du kan forvente at løsningen koster. I priserne er der ikke beregnet mængde- eller samlerabat.

  Ofte stillede spørgsmål om Mail Security Management-løsningen

  Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration.

  Hvordan fungerer en løsning rent teknisk?

  Med Mail Security Management får du sat strøm til mange af de administrations- og sikkerhedsfunktioner, der findes i Microsofts portefølje af løsninger fx Defender for Office 365. Vi konfigurerer løsningen efter best practice og tilpasser den din virksomhed. Herefter holder vi øje med udviklingen og tilbyder løbende ajourføring, så den etablerede løsning holdes ajour.

  Hvilke virksomheder har brug for en løsning?

  Alle virksomheder, der ønsker en sikker e-mailløsning, og som anvender Microsoft kan have glæde af Mail Security Management-løsningen.

  Hvilke licenser kræves?

  Mail Security Management bygger på standardfuktioner i Exchange Online, samt teknologi fra Defender for Office 365 licensen.

  Vi anbefaler en Microsoft 365 licens eftersom licensen både giver adgang til Exchange Online og indeholder beskyttelsen fra Defender for Office 365.

  Vi anbefaler som udgangspunkt Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Microsoft 365 Business Premium. Vi hjælper med korrekt valg af licenser.

  Hvordan kommer jeg i gang med en løsning?

  Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på 63133020 eller salg@jdm.dk. Vi aftaler tidspunkt for en demonstration af løsningen, hvorefter vi aftaler det videre forløb.

  Hvor lang tid tager implementeringen af en løsning?

  En indledende workshop vil afklare det nøjagtige forløb. Typisk tager det kun 2-4 uger.

  Hvad skal jeg forberede for at komme i gang?

  Skab gerne overblik over hvilke e-mail tilføjelser du allerede anvender i dag. Det kan fx være 3. parts spamfilte, virusscannere eller lign. Noter evt. hvilke enheder (Foruden computere og telefoner) der kan sende e-mails. Dette er ikke en nødvendighed for at komme i gang med den indledende workshop.

  Hvad er SPF, DKIM og DMARC?

  SPF, eller Sender Policy Framework, er en e-mail-valideringsprotokol designet til at opdage og blokere e-mail-spoofing. Det giver mailudbydere mulighed for at verificere, at indgående e-mails fra et specifikt domæne kommer fra en IP-adresse, der er godkendt af det pågældende domænes administratorer. En SPF-record er en TXT-post, der findes i DNS-registreringen (Domain Name System), der specificerer, hvilke IP-adresser og/eller servere, der har tilladelse til at sende e-mail “fra” det pågældende domæne. Det er beslægtet med en returadresse på et postkort – de fleste mennesker er meget mere tilbøjelige til at åbne et brev, hvis brevet har en pålidelig og genkendelig afsender.

  DKIM, eller DomainKeys Identified Mail sørger for at påtrykke alle dine mails med et usynligt spor, der gør modtagere i stand til at se, at mailen rent faktisk kommer fra din organisation og giver dermed en øget sikkerhed for at mailen ikke er falsk. Samtidig gør teknologien, at det er nemmere for modtagere af mails fra din organisation, at sortere falske mails fra.

  DMARC, eller Domain-Based Message Authentication Reporting and Conformance, er en godkendelsesmetode, der bruger ovenståendeteknologier  SPF og DKIM til at bekræfte, om en e-mail rent faktisk blev sendt fra den bruger, som modtageren ser. For at DMARC kan anvendes, bør både SPF og DKIM være opsat.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523