fbpx

Mail Security Management

Bekymrer du dig over sikkerheden i dit mailsystem?

• Modtager dine medarbejdere e-mails som kan være falske?
• Kan e-mails med malware nå ud til dine medarbejdere?
• Er mine e-mails krypterede når jeg fx sender til det offentlige eller scanner til e-mail?

Med en Mail Security Management-løsning får du en velfungerende mailløsning som både er sikker og troværdig

E-mail er stadig en forretningskritisk kommunikationsplatform

En Mail Security Management-løsning giver dig en sikker og troværdig kommunikationsplatform til håndtering af alle dine e-mails – uanset om du har 10 eller 1000 medarbejdere.

Løsningen giver din e-mailløsning det nødvendige forsvar:
N

Optimering af kontroller til godkendelse og validering af både afsender og modtager, så dine mails ikke havner i spam-folderen.

N

Intelligent scanning af filer og links i e-mails, baseret på verdens største netværk.

N

Sikring mod phishing, spoofing og andre angreb med falske afsendere og forsøg på forfalskning.

Mail Security Management (MSM) er en service, der komplementerer Exchange Online og tilhørende teknologier, ved at tage hånd om mailløsningen og følge best practice på området.

94%

af alt malware udsendes via e-mail.

Kilde: Verizon

Mail Security Management-løsningen bygger på Microsofts markedsledende værktøjer, som  fx anvender verdens største netværk til scanning af filer og e-mails.

Vil du også have en sikker og
troværdig e-mailløsning?

Kontakt os i dag for en uforpligtende gennemgang af mulighederne i Mail Security Management-løsningen

Michael Willumsen – Hybrid Workplace Solution Expert

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde
Det får du med en Mail Security Management-løsning fra Microsoft og JDM:
q

Autentifikations-mekanismer

Løsningen sørger for opsætning og vedligeholdelse af autentifikations-mekanismer som SPF, DKIM og DMARC der alle med til at godkende og validere domæner afvendt til at afsende e-mails.

Derved minimeres risikoen for at uvedkommende kan udgive sig for at sende mails fra jeres domæner, og sikrer ligeledes at levering af legitime e-mails lander i modtagernes indbakke.

Det er også muligt at opsætte advarsler på indgående e-mail, hvis e-mails virker mistænkelige eller fx markering af at alt ekstern post tydeligt skal markeres.

s

Trusselsanalyser

Løsningen scanner og analyser filer som sendes til dine medarbejdere. Hvis der opfanges noget mistænkeligt som en virus eller malvare, vil e-mailen ikke blive leveret. På den måde minimeres brugerfejl, som kan resultere i åbning og deling af uønskede og farlige filer.

Links til hjemmesider, som sendes i e-mails vil også blive scannet inden medarbejderen kan trykke og besøge siderne. Hvis et given link anses som skadeligt, vil medarbejderen blive afvist, og kan ikke besøge siderne.

~

Kryptering af e-mails

Mange enheder og systemer er i stand til at sende e-mails fx printere, scannere og økonomiprogrammer. Printere og scannere kan sende indscannede dokumenter direkte til din mail – Oftest er disse ikke krypterede med TLS, hvilket kan skabe problemer når personfølsomme informationer sendes. Det samme gør sig gældende hvis økonomiprogrammer ønsker at sende dokumenter til en e-mail.

Vi sikrer at du får muligheden for fx kryptere dine indscannede dokumenter, så hvis trafikken skulle havne i de forkerte hænder, så kan indholdet ikke læses.

}

Håndhævelse af politikker

Politikker i din e-mail-løsning, skal være med til at beskytte dig og dine medarbejdere, men også gøre jeres hverdag lettere. I vores løsning, hjælper vi jer med at implementere og håndhæve politikker.

Eksempler på politikker som kan implementeres: Begrænsninger på hvor store vedhæftninger der kan sendes, Bestemmelser for hvor længe e-mails skal gemmes og genskabes efter sletning.

i

Spampolitikker

Der er e-mail vi gerne vil have, og så er der e-mails man ikke vil have. Det indbyggede spamfilter som arbejder efter avancerede spampolitikker, fjerner uønskede spam e-mail som sendes til din virksomhed.

Vores spamfiltre og politikker holdes opdaterede og kørende efter best practice. Derved sikrer vi at din virksomhed ikke overdynges med uønskede e-mails, som dine medarbejdere skal bruge til på at læse og så efterfølgende slette.

Kan kombineres med andre løsinger

Mail Security Management-løsningen er en del af vores Modern Management suite, som består af i alt fire løsninger som alle komplimenterer hinanden.

Fx kan Mail Security Management udvides med Cloud Security Management som giver dig overvågning, der sikrer hurtig reaktion ved fx opdateringsproblemer, virusangreb m.m.

Læs mere om Modern Management suiten her

“Korrekt håndtering af kundedata er yderst vigtigt – derfor gør alt for at beskytte dem. Ved at begrænse adgangen til fx følsomme data, har vi minimeret risikoen for at noget håndteres uforsvarlig.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

“Vi håndterer personlige data fra mange mennesker, og derfor er det vigtigt for os, at der er styr på vores data. Vi skal kunne styre hvem der har adgang til hvilke data, og det hjælper vores it-løsning fra JDM os med.”

Denis Lewinsky

CEO & Partner, Dansk Tandforsikring

Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket

Udpluk af virksomheder, som anvender løsninger fra JDM

Hos JDM er din
it i trygge hænder

N
LANDSDÆKKENDE SERVICE OG SUPPORT
– kort til nærmeste certificerede medarbejder
N

TOTALLEVERANDØR AF IT TIL VIRKSOMHEDER
– infrastruktur,  forretningssystemer, hardware og cloud

N
SOLIDE PARTNERSKABER MED ANERKENDTE LEVERANDØRER
– bla. guldpartner niveau i 13 Microsoft kompetencer

Ring på +45 63 13 30 20

for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine medarbejdere

års erfaring

virksomheder

brugere på landsplan

ofte stillede spørgsmål om Mail Security Management-løsningen:
Skjult
Hvordan fungerer en løsning rent teknisk?

Med Mail Security Management får du sat strøm til mange af de administrations- og sikkerhedsfunktioner, der findes i Microsofts portefølje af løsninger fx Defender for Office 365. Vi konfigurerer løsningen efter best practice og tilpasser den din virksomhed. Herefter holder vi øje med udviklingen og tilbyder løbende ajourføring, så den etablerede løsning holdes ajour.

Hvilke virksomheder har brug for en løsning?

Alle virksomheder, der ønsker en sikker e-mailløsning, og som anvender Microsoft kan have glæde af Mail Security Management-løsningen.

Hvilke licenser kræves?

Mail Security Management bygger på standardfuktioner i Exchange Online, samt teknologi fra Defender for Office 365 licensen.

Vi anbefaler en Microsoft 365 licens eftersom licensen både giver adgang til Exchange Online og indeholder beskyttelsen fra Defender for Office 365.

Vi anbefaler som udgangspunkt Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Microsoft 365 Business Premium. Vi hjælper med korrekt valg af licenser.

Hvad er SPF, DKIM og DMARC?

SPF, eller Sender Policy Framework, er en e-mail-valideringsprotokol designet til at opdage og blokere e-mail-spoofing. Det giver mailudbydere mulighed for at verificere, at indgående e-mails fra et specifikt domæne kommer fra en IP-adresse, der er godkendt af det pågældende domænes administratorer. En SPF-record er en TXT-post, der findes i DNS-registreringen (Domain Name System), der specificerer, hvilke IP-adresser og/eller servere, der har tilladelse til at sende e-mail “fra” det pågældende domæne. Det er beslægtet med en returadresse på et postkort – de fleste mennesker er meget mere tilbøjelige til at åbne et brev, hvis brevet har en pålidelig og genkendelig afsender.

DKIM, eller DomainKeys Identified Mail sørger for at påtrykke alle dine mails med et usynligt spor, der gør modtagere i stand til at se, at mailen rent faktisk kommer fra din organisation og giver dermed en øget sikkerhed for at mailen ikke er falsk. Samtidig gør teknologien, at det er nemmere for modtagere af mails fra din organisation, at sortere falske mails fra.

DMARC, eller Domain-Based Message Authentication Reporting and Conformance, er en godkendelsesmetode, der bruger ovenståendeteknologier  SPF og DKIM til at bekræfte, om en e-mail rent faktisk blev sendt fra den bruger, som modtageren ser. For at DMARC kan anvendes, bør både SPF og DKIM være opsat.

Skjult
Hvor lang tid tager implementeringen af en løsning?

Den indledende workshop vil afklare forløbet. Typisk tager det kun 1-2 uger.

Hvordan kommer jeg i gang med en løsning?

Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på 63133020 eller service@jdm.dk. Vi aftaler tidspunkt for en indledende workshop, som vil afklare det videre forløb.

Hvad skal jeg forberede for at komme i gang med løsningen?

Skab gerne overblik over hvilke e-mail tilføjelser du allerede anvender i dag. Det kan fx være 3. parts spamfilte, virusscannere eller lign. Noter evt. hvilke enheder (Foruden computere og telefoner) der kan sende e-mails. Dette er ikke en nødvendighed for at komme i gang med den indledende workshop.

Vil du også have en sikker og
troværdig e-mailløsning?

Kontakt os i dag for en uforpligtende gennemgang af mulighederne i Mail Security Management-løsningen

Michael Willumsen – Hybrid Workplace Solution Expert

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest