fbpx

Cloud security Management

Få sikret høj it-sikkerhed og reager proaktivt på it-sikkerhedstrusler

Er du bekymret for om dine brugeres computere er opdaterede og at deres systemer er sikret godt nok? Med en Cloud Security Management løsning opdager du, og kan reagere proaktivt på it-sikkerhedstrusler som truer din virksomhed.

Stærkt it-forsvar med alt sat i system

Proaktiv overvågning og intelligente alarmer

En Cloud Security Management løsning giver dig proaktiv overvågning over dine enheder og systemer, så du hele tiden sikrer dig at de er opdaterede og anvender seneste sikkerhedsanbefalinger.

Styr på antivirus

Få styr på hvilke af jeres enheder som har antivirus kørende, samt deres opdateringsstatus.

Kontrol over sikkerhedskrav

Kontroller og monitorer om jeres enheder overholder jeres valgte it-sikkerhedskrav.

Håndter mistænkelig adfærd

Hvis en bruger udviser mistænkelig adfærd i form af unaturlige logins, kan disse hurtigt håndteres.

Intelligente alarmer

Få alarmer hvis jeres it-sikkerhedskrav ikke overholdes af virksomhedens enheder eller brugere.

Indsigt i it-sikkerhed

Få overskuelige rapporter som giver dig indsigt i virksomhedens it-sikkerhed generelt.

Utrolig prisvenlig

Løsningen er en kombineret SIM-løsning og SEM-løsning. Dog er den utrolig prisvenlig, og kan fås fra kun 20.- pr. bruger.

Få intelligent indblik i din it-sikkerhed

Du får de værktøjer der skal til, for at kunne reagere hurtigt og effektivt på trusler mod din virksomhed.

Antivirus management

Dine enheder monitoreres løbende, og kontrolleres for tilstedeværelsen af antivirus-software. Det er vigtigt at anvende seneste opdaterede udgave af sin antivirus-software for at sikre at man er beskyttet mod de seneste trusler.

Hvis en given enhed ikke er opdateret, resulterer dette i en alarm til vores sikkerheds-team som proaktivt kan reagere på alarmen.

Enhedskontroller

Enheder som telefoner, tablets og computere vil løbende blive kontrolleret for om de overholder jeres valgte it-sikkerhedskrav.

Et sikkerhedskrav kan være at Bitlocker skal være aktiveret for at sikre kryptering af filer. En fejl på TPM-chippen, som gør at Bitlocker ikke kan aktiveres eller evt. driverfejl som påvirker it-sikkerheden, vil blive indrapporteret og reageret på.

Håndtering af mistænkelig adfærd

Mistænkelig adfærd kan fx være login fra forskellige lande indenfor kort tid eller mange mislykkede loginforsøg. Dette kan være tegn på at uvedkommende forsøger at tilgå jeres systemer.

Vi opsætter alarmer som reagerer på mistænkelig adfærd. Efter aftale med jer, kan vi isolere enheden og brugeren, indtil den mistænkelige adfærd kan forklares.

Secure Score Management

Vi opsætter Microsoft Secure Score som er en måling af din virksomheds generelle it-sikkerhed.

Microsoft Secure Score kontrollerer løbende din it-sikkerhed, og danner på baggrund af den data løbende rapporter om den aktuelle tilstand af din virksomheds it-sikkerhed.

Med denne indsigt, kan du dokumentere hvilken it-sikkerhed I har etableret, samt hvor I evt. skal optrappe.

Opsætning af alarmer

Vi sørger for at opsætte alarmer på hændelser som kan påvirke jeres it-sikkerhed. Disse alarmer gives videre til vores it-sikkerhedsteam, som kan reagere inden en evt. trussel kan sprede sig.

Alarmer kan fx skabes ved at en bruger fejlagtigt får klikket på en vedhæftet fil, som eksekverer uønsket kode på deres enhed.

Thomas Christiansen, Salgschef

FÅ EN DEMONSTATION
Jeg giver dig gerne en demonstration af de muligheder du får med løsningen. Så kan du se og opleve alle fordelene på egen hånd.

Samler alt det gode

Løsningen indeholder elementer fra SIM-systemer, SEM-systemer, SOAR-systemer og UEBA-løsninger.

Det hele til en utrolig prisvenlig pris fra 20.- pr. medarbejder.

Hvad er en SIM-løsning?

SIM står for Security Information Management. SIM-løsninger indsamler, overvåger og analyserer sikkerhedsrelaterede data fra fx logfiler og forskellige andre datakilder.

Hvad er en SEM-løsning?

SEM står for Security Event Management. Security Event Management er identifikation, indsamling, overvågning, evaluering, korrelation og overvågning af systemhændelser og alarmer.

Hvad er en SOAR-løsning?

SOAR står for Security Orchestration, Automation, and Response. SOAR-løsninger er en samling af sikkerhedssoftwareløsninger og værktøjer til at gennemse og indsamle data fra en række forskellige kilder. SOAR-løsninger bruger derefter en kombination af menneskelig og maskinel læring til at analysere disse forskellige data for at forstå og prioritere hændelseshandlinger.

Hvad er en UEBA-løsning?

UEBA står for User and Entity Analytics. UEBA-løsninger er en kategori af sikkerhedsløsninger, der bruger innovativ analyseteknologi, herunder maskinlæring og deep learning, til at opdage unormal og risikabel adfærd hos brugere, maskiner og andre enheder på virksomhedens netværk.

Book en demonstration

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Bygger på kendt og gennemtestet teknologi

  Anvendes allerede af millioner

  Cloud Security Management-løsningen er primært bygget på teknologi fra Microsoft. Deres værktøjer, anvendes af millioner af brugere på verdensplan, og er derfor gennemtestet.

  En del af det store billede

  Kan kombineres og integreres med andre løsninger

  Proaktiv overvågning og håndtering af din it-sikkerhed er blot en del af et større billede. Derfor er Cloud Security Management-løsningen også en del af en større løsning, nemlig Modern Management.

  Det siger kunderne

  Hos JDM er din it i trygge hænder. Med landsdækkende service og support er der kort til nærmeste certificerede medarbejder, desuden har vi solide partnerskaber med anderkendte leverandører.

  Priser på Cloud Security Management

  Cloud Security Management kan blive en del af din it-løsning på forskellige måder. Du kan få løsningen i to forskellige niveauer. Et Basic og et Pro niveau. Foruden nedenstående priser, kan du opnå rabat baseret på mængden af brugere, samt tilvalg af andre løsninger.

  De angivne priser er eksempler på hvad du kan forvente at løsningen koster. I priserne er der ikke beregnet mængde- eller samlerabat.

  Ofte stillede spørgsmål om Cloud Security Management-løsningen

  Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration.

  Hvordan fungerer en løsning rent teknisk?

  Løsningen fungerer ved, at vi benytter Microsoft Monitering Agent til at opsamle data fra endpoints. Ud fra den data vi opsamler, har vi udviklet nogle queries, som danner grundlag for alarmerne.

  Desuden kan vi forholde os til de alarmer, som Defender for Endpoint genererer. Vi kan også hjælpe dig med at integrere Defender for Endpoint ind i Microsoft Sentinel, hvor yderligere analyse af div. adfærd og anormaliteter kan blive detekteret

  Hvilke virksomheder har brug for en løsning?

  Alle virksomheder, der anvender Microsoft og som enten allerede anvender cloud eller overvejer at gøre det, kan have glæde af Cloud Security Management.

  Hvilke enheder kan løsningen bruges med?

  Alle de enheder som understøttes af Microsoft, er også i et vist omfang understøttet af Cloud Security Management. Fx Windows pc’ere, Mac, Android og Apple tablets og smartphones. Der er forskel på hvad de enkelte enheder kan melde tilbage af alarmer.

  Hvilke Microsoft-produkter kan løsningen bruges med?

  Microsoft 365 findes i en del udgaver med mulighed for udvidelser. Vi anbefaler Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Microsoft 365 Business Premium, som grundsten.

  Hvilke licenser kræves?

  Der kræves minimum en Microsoft 365 licens pr. omfattet bruger. Vi anbefaler som udgangspunkt Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Microsoft 365 Business Premium. Vi hjælper med korrekt valg af licenser.

  Hvordan kommer jeg i gang med en løsning?

  Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på 63133020 eller salg@jdm.dk. Vi aftaler tidspunkt for en demonstration af løsningen, hvorefter vi aftaler det videre forløb.

  Hvor lang tid tager implementeringen af en løsning?

  En indledende workshop vil afklare det nøjagtige forløb. Typisk tager det kun 2-4 uger.

  Hvad skal jeg forberede for at komme i gang?

  Du behøver som udgangspunkt ikke forberede noget inden du har været i dialog med en af vores konsulenter. På baggrund af en kort samtale som danner grundlag for din løsning, vil alle spørgsmål blive besvaret.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523