fbpx

BLIV NEMT KLAR TIL FREMTIDEN MED

Business Central

Træf klogere beslutninger, gør dine processer strømlinede og sæt gang i væksten med Dynamics 365 Business Central. Få en skalérbar ERP-løsning, der er udviklet og passer til langt de fleste virksomheder i Danmark.

Anvender du et klassisk forretningssystem fx NAV eller C5?
– Hvis ja, er tiden måske ved at løbe fra det.

Klassiske forretningssystemer lever typisk deres eget liv, isoleret fra øvrige systemer og er baseret på software, der kun opdateres besværligt og sjældent.

Når nye forretningsmæssige behov eller krav opstår, har det af praktiske årsager, været kutyme at kode nye eller tilpassede processer ind i den eksisterende ERP-løsning, uden øje for om opgaven var bedre løst med et andet værktøj.

Microsoft Dynamics 365 Business Central lever i skyen og er den naturlige afløser for fx NAV og C5. En opgradering til Business Central kan med fordel ses i et bredere perspektiv end blot at flytte den eksisterende løsning en-til-en.

Business Central er en del af Microsoft Power Platform. Det åbner for nye muligheder, der gør det praktisk muligt, fremover at anvende det rette værktøj til den enkelte opgave. Det vil gøre dine processer smartere og brugerne mere effektive.

Hvorfor vælge JDM som partner?

Med vores agile proces for implementering af Microsoft Dynamics 365 Business Central, hjælper vi virksomheder med at migrere til ERP i skyen og dermed blive mere konkurrencedygtige og fremtidssikrede i en verden, der bliver mere og mere digitaliseret.

Vi ønsker at indgå en troværdig relation, der giver dig tryghed om din ERP-løsning og vi tilbyder en moderne løsning, der kan understøtte alle dele af din forretning og som kan tilgås overalt.

Du slipper for fremtidige opgraderinger, får mulighed for smartere automatisering og digitalisering af processer. Du får overblik og kan fokusere på din egen forretning, uden at gå på kompromis med sikkerhed og dataintegritet.

Med den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM tænker vi ”cloud first” på tværs af ERP, kunde- og salgssystemer (CRM), produktivitetsværktøjer, it-infrastruktur og sikkerhed. Som totalleverandør kan vi derfor rådgive og tage ansvar ud fra et samlet overblik over funktionalitet, dataintegration og sammenhænge i systemerne hele vejen rundt om din forretning.

Med aktuelle  Microsoft Guld Partner certificeringer, hjælper vi allerede mere end 600 kunder til mere frihed, nemmere samarbejde, højere sikkerhed og smartere processer på tværs af hele spektret af Microsoft Cloud Services.

3

Produkt roadmap

Hvilken vej til skyen?

Det afhænger både af din nuværende situation, dine ønsker og dine krav/behov. Tabellen kan bruges som vejviser, ved dels at fremhæve hvad, der er muligt/ikke muligt med en given ERP platform/version og dels hvilken migreringsstrategi, der typisk anbefales fra en given platform/version til skyen.

C/AL
Ej NAV
NAV v.
✔️
NAV v. 2018
✔️
BC v.
✔️
BC v. >15
BC Cloud
AL-Extensions
Ej NAV
NAV v.
NAV v. 2018
✔️
BC v.
✔️
BC v. >15
✔️
BC Cloud
✔️
Power Platform
Ej NAV
NAV v.
NAV v. 2018
✔️
BC v.
✔️
BC v. >15
✔️
BC Cloud
✔️
Windows Client
Ej NAV
NAV v.
✔️
NAV v. 2018
✔️
BC v.
✔️
BC v. >15
BC Cloud
Web Client
Ej NAV
NAV v.
NAV v. 2018
BC v.
✔️
BC v. >15
✔️
BC Cloud
✔️
On-Premise
Ej NAV
NAV v.
✔️
NAV v. 2018
✔️
BC v.
✔️
BC v. >15
✔️
BC Cloud
Dataverse/CDS
Ej NAV
NAV v.
NAV v. 2018
BC v.
BC v. >15
(✔️*)
BC Cloud
(✔️*)
Migreringsstrategi - Simpel løsning
Ej NAV
Start forfra
NAV v.
Start forfra
NAV v. 2018
Start forfra
BC v.
Start forfra
BC v. >15
Start forfra
BC Cloud

Målet er nået

Migreringsstrategi - Kompleks løsning
Ej NAV
Start forfra
NAV v.
Overvej migrering
NAV v. 2018
Overvej migrering
BC v.
Overvej migrering
BC v. >15
Overvej migrering
BC Cloud

Målet er nået

Udvalgte udvidelser til Business Central

Med Microsoft Dynamics 365 Business Central kan du meget mere end bare simpel bogføring. Det er en moderne platform til forretningsprocesser, som arbejder perfekt sammen med resten af Microsoft cloud økosystem, der åbner nye muligheder og giver indsigt, som gør forskel.

Her er eksempler på udvidelser, der gør dine processer smartere…

Komme/gå registrering
MobilePay integration
Mailfakturering
Salgs- og lagerforecast
Scanning af bilag
Håndscanner løsning
Udlæg- og kørselsstyring
Stregkode generator
Bank integration
Rapportudskrifter
Licens roadmap

Mulighed for opgradering af dine nuværende ERP-licenser

Er din nuværende ERP-løsning fra Microsoft (fx C5, NAV) vil du kunne opnå op til 40% rabat på konvertering til BC Cloud licenser. Bemærk dog at licensmodel i cloud ændres fra samtidige brugere til navngivne brugere.

Anvender du i forvejen Dynamics NAV og har en aktiv Business-Ready Enhancement Plan (BREP), der er købt tidligere end maj 2019, vil du desuden kunne transformere omkostningen til BC Cloud licenser via CSP (typisk i forholdet en-til-tre).

Vi hjælper dig helt i mål

Agil proces for implementering af Business Central Cloud

At flytte sin ERP-løsning til skyen er en unik mulighed for gentænkning af processer. Selvom det er muligt i visse situationer at flytte din nuværende ERP-løsning en-til-en til Business Central Cloud, anbefaler vi at benytte lejligheden til at åbne øjnene for nye muligheder.

Derfor tilbyder vi en proces med et agilt forløb, hvor du hurtigt får adgang til det nye miljø.

Du og udvalgte kollegaer får dermed nem indsigt i den nye verden og vil kunne påvirke den endelige løsning ”indefra”. Med vores agile proces, er det nemlig aldrig for sent at træffe de rigtige beslutninger.

1

Accepteret tilbud/estimat

2

Analyse og design

3

Udvikling og tilpasning

4

Implementering

5

Drift og vedligehold

Tillykke!

Din ERP kører nu i skyen

Det siger vores kunder

Et spørgsmål om tillid

For os er valget af leverandør et spørgsmål om tillid - Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM.

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS Aps

Start dit projekt

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest