fbpx
M365 logo

Priser på Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en cloud-baseret forretningsløsning, der giver små og mellemstore virksomheder mulighed for at styre deres økonomi, salg, indkøb, lagerstyring og projektstyring i en integreret platform.

Business Central er en alt-i-en-løsning, der giver virksomhederne mulighed for at automatisere og strømline deres forretningsprocesser og øge produktiviteten. Den inkluderer også rapporterings- og analyseværktøjer, der giver virksomhederne indsigt i deres økonomiske performance og mulighed for at træffe velinformerede beslutninger.

De angivne priser og licenser på Business Central er oplyste listepriser fra Microsoft. Prisen er angivet pr. bruger pr. måned. Priserne på Business Central varierer og justeres løbende af Microsoft, derfor kan priser på denne side være misvisende. Du kan se aktuelle priser på Business Central her. 

Business Central – En smart investering for danske virksomheder

Microsoft Business Central er en omfattende forretningsløsning, der kan hjælpe danske virksomheder med at automatisere og effektivisere deres forretningsprocesser på tværs af afdelinger og funktioner.

I det hele taget kan Microsoft Business Central hjælpe danske virksomheder med at effektivisere og optimere deres forretningsprocesser, hvilket kan føre til øget produktivitet, bedre beslutninger og større konkurrenceevne.

Business Central er en fremragende investering for danske virksomheder af flere årsager:

Øget produktivitet: Microsoft Business Central giver virksomheder mulighed for at automatisere manuelle opgaver og arbejdsprocesser, hvilket kan øge produktiviteten og reducere fejl.

Bedre beslutninger: Med Business Central kan virksomheder nemt få adgang til relevante data og rapporter, hvilket kan hjælpe ledere med at træffe bedre og mere informerede beslutninger.

Større fleksibilitet: Microsoft Business Central er en cloud-baseret løsning, hvilket betyder, at den kan tilpasses virksomhedens specifikke behov og skalerer i takt med virksomhedens vækst.

Forbedret samarbejde: Business Central giver mulighed for at integrere forskellige afdelinger og systemer, hvilket kan forbedre samarbejdet og kommunikationen mellem forskellige afdelinger i virksomheden.

Bedre kundeoplevelse: Med Business Central kan virksomheder automatisere deres salgs- og marketingprocesser, hvilket kan øge kundeoplevelsen og styrke kunderelationerne.

Få mere ud af din Business Central-løsning

Business Central er en kraftfuld og omfattende løsning som dit firma kan drage store fordele af.
Derfor er det vigtigt at finde den rette partner, til at hjælpe dig.

JDM er blandt de få Microsoft Direct Cloud Solution Providers, som giver dig direkte adgang til specialiseret Microsoft-viden, hvilket betyder at du ikke får et fordyrende mellemled. Desuden får du adgang til dansk support, med Microsoft global support til yderligere hjælp.

Du får rådgivning som tager udgangspunkt i din forretning, og hjælp til at designe og implementere din løsning korrekt og til den rigtige pris.

Få en skræddersyet pris på din Business Central-løsning

Læs mere om Business Central eller bliv kontaktet af en af vores eksperter.

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523