fbpx
Mand der sidder i et spreadsheet

Dynamics 365

Moderne it løsninger som gør det muligt at analysere,
handle på og automatisere data

Moderne forretningssystemer

Få det bedste ud af din virksomheds potentiale, ved at udnytte dine data til at forbinde kunder, produkter, personer og driftsaktiviteter.

Innovation

Modulære, højt tilpassede apps bygget på en samlet platform af fælles datatjenester, AI og business intelligence kan hjælpe dig differentiere din forretning.

Brug dine styrker

Microsoft gør det nemmere at komme ind på nye markeder ved brug af udviklings- og styringsværktøjer du allerede kender.

Kom længere ud

Opnå bedre resultater med intelligente marketing værktøjer, der øger synligheden af dine løsninger og tjenester.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 for Sales

Gå ud over automatisering af salgsstyrken med Dynamics 365 for Sales for bedre at forstå kundernes behov, kommunikere mere effektivt og vinde flere handler.

Dynamics 365 for Customer Service

Fremhæv dit brand med Microsoft Dynamics 365 for Customer Service. Den indbyggede intelligens giver hurtigere og mere tilpasset service og føjer værdi til alle interaktioner, også på farten.

Dynamics 365 for Marketing

Find og vedligehold salgsklare kundeemner, ved at gå ud over den grundlæggende mailmarketing. Forbind salg og marketing, og træf smartere beslutninger, så du kan maksimere afkastet af din marketing.

Dynamics 365  aktiv i gang med at vise Salgs afsnittet

Dynamics 365 for Sales

Udstyr dit salgsteam med de indsigter, de har brug for til at lukke flere tilbud hurtigere. Med de digitale intelligens- og produktivitetsværktøjer, der leveres af Dynamics 365 for Sales, kan dit salgsteam bedre forstå deres kunder. Dette fører til bedre kundeoplevelser og øger den personlige opmærksomhed kunden oplever. Dette fremmer varige relationer og styrker pipelineudvikling.

Dynamics 365 der vises Marketing afsnittet i brug

Dynamics 365 for Marketing

Microsoft Dynamics 365 for Marketing er et skybaseret marketingprogram, der hjælper med at styre og lede kundens rejse gennem din salgstragt – fra den første kontakt til ordren er lukket. Fx kan Adobe Marketing Cloud skabe leverende kundeoplevelser på tværs af alle berøringspunkter.

Dynamics 365 der viser afsnittet CRM i brug

Dynamics 365 for Customer Service

Styrk loyaliteten hos dine kunder og lever kundeservice i verdensklasse med Dynamics 365 for Customer Service. Gør enkle interaktioner til livslange relationer, ved at tilbyde enkle tjenester til dine kunder. At give konsistent god service, vil dyrke varige relationer.

Nyheder

Seneste artikler

Hvad er et Smart Card?

Hvad er et Smart Card?

Hvad er Smart Card? – Et Smart Card er et fysisk sikkerhedskort, med integreret chip, der typisk er på størrelse med et kreditkort.

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO2? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinitionen – FIDO2 er den adgangskodeløse udvikling af FIDO U2F.

Hvad er Passwordless

Hvad er Passwordless

Hvad er passwordless – Passwordless refererer til adgangskodefri godkendelse eller login, til kritiske ressourcer og systemer.

Hvad er PGP

Hvad er PGP

Hvad er PGP? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. Pretty Good Privacy, muliggører sikker krypteret kommunikation.

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. U2F er en godkendelsesstandard, der giver sikker adgang til internetsystemer.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams håndterer og samler fx Planner og OneNote, på en simpel og effektiv måde.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This