fbpx

Sikker håndtering af enheder

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et stadigt udviklende trusselslandskab er blevet normen. Med vores Device & Identity Management løsning kan vi hjælpe dig med at forenkle og optimere din enhedshåndtering, hvilket forbedrer IT-effektivitet og produktivitet.

Medarbejdernes nye vaner og krav

Medarbejdere har adopteret nye vaner og kræver enestående oplevelser. 87% af medarbejderne, der tilbydes fleksible arbejdsmuligheder, bruger dem og arbejder hjemme mindst tre dage om ugen.(1) 66% af forretnings- og teknologiprofessionelle siger, at det er en høj prioritet at muliggøre et mere hybridt-arbejdsmiljø indenfor de næste 12 måneder.(2) Men kun 35% af medarbejderne er tilfredse med deres virksomheds tilgang til dette.(3)

P

87% af medarbejderne, der tilbydes fleksible arbejdsmuligheder, bruger dem og arbejder hjemme mindst tre dage om ugen.

P

66% af forretnings- og teknologiprofessionelle siger, at det er en høj prioritet at muliggøre et hybrid-arbejdsmiljø i de næste 12 måneder.

P

Kun 35% af medarbejderne er tilfredse med deres virksomheds tilgang til hybridarbejde.

Sikkerhedsrisici og IT-udfordringer

Sikkerhedsrisici fortsætter med at udfordre IT-ansvarlige. 86% af sikkerhedsansvarlige er enige om, at forældet pc-hardware gør virksomheder mere sårbare.(4) 68% af virksomheder har oplevet et eller flere enheds-angreb, der har kompromitteret data og/eller deres IT-infrastruktur.(5)

Dette understreger vigtigheden af at have en robust løsning til at håndtere og beskytte enheder inden for en virksomhed. Med stadigt skiftende og avancerede trusler er det afgørende at have opdateret og sikker hardware og software for at forsvare sig mod potentielle angreb. En løsning, der effektivt kan håndtere og beskytte enheder, vil hjælpe med at minimere risikoen for datakompromittering og sikre, at virksomhedens IT-infrastruktur er sikker. Dette er ikke kun vigtigt for at beskytte virksomhedens data, men også for at opretholde kundernes tillid og overholde lovgivningsmæssige krav. Derfor er det et afgørende parameter, når man søger efter en løsning til at håndtere ens enheder.

– 86% af sikkerhedsansvarlige er enige om, at forældet pc-hardware gør virksomheder mere sårbare.

– 68% af virksomheder har oplevet et eller flere enheds-angreb, der har kompromitteret data og/eller deres IT-infrastruktur.

Kompleksitet i IT-Miljøet

Sikkerhedslandskabet er blevet mere komplekst, og virksomheder samarbejder i højere grad med professionelle for at hjælpe med at håndtere sikkerhedshuller. Dette er et vigtigt parameter, når man søger efter en løsning til at håndtere ens enheder, fordi kompleksiteten i IT-miljøet kan gøre det sværere for virksomheder at beskytte deres data og systemer mod cyberangreb og andre trusler.

Med en professionel løsning kan virksomheder få hjælp til at identificere og lukke sikkerhedshuller, før de kan udnyttes af cyberkriminelle. Desuden kan en professionel løsning hjælpe virksomheder med at overholde lovgivning og standarder inden for cybersikkerhed, hvilket er afgørende for at beskytte virksomhedens omdømme og undgå bøder.

– 72% af virksomheder rapporterede øget kompleksitet inden for deres IT-miljø i de sidste to år.(6)

En moderne Management løsning

Med Microsoft 365 kan du forenkle og administrere alle digitale enheder gennem en enkelt løsning. Få synlighed, anbefalinger og data, der giver dig mulighed for at handle. Vores Device & Identity Management løsning tilbyder følgende fordele:

N

Administrer virksomhedsejede og BYO-enheder.

N

Lever den bedste oplevelse til dine medarbejdere.

N

Administrer og beskyt enhver enhed fra skyen.

N

Forenkle og optimere dine enheder for at forbedre IT-effektivitet.

Vi tilbyder også en række andre tjenester, herunder brugerdefineret udvikling, problemfri integration og migrationsprogrammer. Kontakt os i dag for at maksimere din investering i Microsoft-produkter og revolutionere din enhedshåndtering.

1 McKinsey, “Amerikanerne omfavner fleksibelt arbejde – og de vil have mere af det.” Juni 2022.
2 Forrester, “Den samlede økonomiske indvirkning af Windows 11 Pro-enheder,” december 2022.
3 Accenture, “Accenture Future of Work Study 2022,” 2022.
4 Hypothesis Group, “Microsoft Security Signals Boost SDM Research Learnings,” september 2021.
5 Ponemon, “Den 3. årlige undersøgelse af tilstanden af endpoint-sikkerhedsrisiko,” januar 2020.
6 Gartner, “Gartner-undersøgelse viser, at 75% af organisationerne forfølger sikkerhedsleverandørkonsolidering i 2022,” pressemeddelelse, september 2022.
Kampagne

Kom i gang med Microsoft Copilot

E-bog

I denne e-bog får du en guide til at komme i gang med Microsoft 365 Copilot. Du kan fx læse hvordan du opbygger et godt fundament inden du har går i gang, samt en lang række tips od tricks.

  Skal vi hjælpe dig i gang?

  Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523