fbpx
Casestory – Wash World ApS

Moderne håndtering af enheder og data

Wash World råder over mere end 100 vaskehaller, som alle skal monitoreres, serviceres og vedligeholdes, så de altid er klar til kunderne, dette kan være en udfordring.

Detaljer

Wash World ApS

Den moderne it-løsning fra JDM indeholdende Modern Workplace og Modern Management elementer, har ændret måden hvorpå Wash World arbejder i hverdagen.

Mere end 100 vaskehaller

Tilbage i 2013 etablerede Wash World deres første vaskehal, og der er siden kommet mange flere til. I dag tilbyder Wash World ubegrænset bilvask i over 100 vaskehaller i tre lande. Wash World går meget op i miljøet, og gør hvad de kan for at reducere vandforbruget og genbruge hvor det er muligt – Derfor kan du vaske din bil med god samvittighed.

Wash World råder over mere end 100 vaskehaller, som alle skal monitoreres, serviceres og vedligeholdes, så de altid er klar til kunderne. Dette kan være en udfordring.

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får”
Niclas Pedersen

IT Driftschef, Wash World

Altid opdaterede enheder

Personalet hos Wash World bliver udstyret med en tablet, hvor apps, data og indstillinger håndteres centralt af Wash World.Hvis en ny tablet skal i brug, er det utrolig let at få den op at køre. Enheden oprettes i portalen, og resten klares næsten af sig selv. Der er minimal opsætning af brugeren. Dette sikrer en hurtig udrulning.Det samme gør sig gældende for PC’ere. Hvis en medarbejder skal have ny pc, eller en pc skal skifte bruger, kræver det ikke længere en langvarig og bøvlet om-installation af pc’en. Det hele kan klares enkelt og hurtigt, ofte af brugeren selv. Den øgede kontrol over enheder, gør også at dybere information om enheden er tilgængelig for administratoren.
Det er vigtigt at vores servicefolk i marken, har det rette udstyr og informationsgrundlag at arbejde ud fra. Det skal være let for dem at få den rette information hurtig.
Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

På den måde sikrer vi at alle vores tablets overholder vores retningslinjer til sikkerhed, og vi kan desuden låse en bortkommen tablet hvis det skulle blive nødvendigt. Hvis vi mister en tablet, kan vi lukke den ned og slette alle data på den. Det giver mig ekstra tryghed at vi har kontrol over vores data.Når vi kan håndtere vores enheder på denne måde, sikrer vi at de alle har de seneste opdateringer og sikkerhedspatches – Det er den bedste måde at minimere risikoen for angreb.
Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

Sikkerhed med AI

Med multifaktorgodkendelse er det foruden korrekt brugernavn og adgangskode fx muligt kun at godkende login, som er foretaget fra en dansk ip-adresse. Den indbyggede kunstige intelligens, overvåger fx umulige rejsemønstre hos brugerne, så hvis der logges ind i Danmark kl. 12:00, kan samme bruger ikke logge ind fra Sydamerika 2 timer senere.

Afskærmning af data

I en moderne it-opsætning genereres der meget data som skal håndteres forsvarligt. Heldigvis kan systemerne tage hensyn til og klassificere forskellige former for data. Hos Wash World er der begrænsninger på, hvilke medarbejdere der kan se og håndtere forskellige typer af data. Dette styres bl.a. gennem sikkerhedsgrupper i SharePoint.

Korrekt håndtering af kundedata er yderst vigtigt – derfor gør alt for at beskytte dem. Ved at begrænse adgangen til fx følsomme data, har vi minimeret risikoen for at noget håndteres uforsvarlig.

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

Løsningen indeholder

Moderne it-løsninger er oftest en sammensætning af teknologier, systemer og løsninger. Nedenstående elementer indgår i denne case:

Vi hjælper også gerne dig

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Pin It on Pinterest

Share This