fbpx

JDM Kundecase – Byens Byggerådgivning

JDM A/S bag stærk it-sikkerhed hos Byens Byggerådgivning A/S

Flere og flere virksomheder får heldigvis øjnene op for vigtigheden af at sikre sig mod it-kriminelle i mange afskygninger. En af dem er Byens Byggerådgivning A/S, som ønskede at styrke sikkerheden omkring virksomhedens it-systemer og data.

Med hjælp fra JDM A/S har virksomheden nu en velfungerende sikkerhedsløsning, som blandt andet dækker mailsystemer, alle devices, Microsoft 365 og Cloud Security.

introduktion til Byens Byggerådgivning

 

 

 

I over 20 år har Byens Byggerådgivning ydet ekspertise i byggeprojekter fra kælder til tag. De prioriterer fremtidssikring, bæredygtighed og høj kvalitet. Deres fokus er tillidsbaserede samarbejder, kvalitet og ansvar. De kombinerer etik, integritet og faglighed, og støtter Ungdommens Røde Kors. De er bevidste om deres ansvar i alle projekter.

Stærk it-sikkerhed hos Byens Byggerådgivning A/S

Flere og flere virksomheder får heldigvis øjnene op for vigtigheden af at sikre sig mod it-kriminelle i mange afskygninger. En af dem er Byens Byggerådgivning A/S, som ønskede at styrke sikkerheden omkring virksomhedens it-systemer og data.

Med hjælp fra JDM A/S har virksomheden nu en velfungerende sikkerhedsløsning, som blandt andet dækker mailsystemer, alle devices, Microsoft 365 og Cloud Security.

Josephine Cramon, som er ansvarlig for kommunikation og PR hos Byens Byggerådgivning A/S, fortæller:

Josephine Cramon, som er ansvarlig for kommunikation og PR hos Byens Byggerådgivning A/S, fortæller:

”Vi havde talt en del internt om hacking og undersøgte i den forbindelse muligheden for en cyberforsikring. For at vi kunne tegne den, skulle vi overholde 10 krav ift., hvilke dele af vores data og systemer, der skulle sikres.

Vi kontaktede tre leverandører for at afdække, hvad det ville kræve og koste at leve op til kravene.

Valget faldt på JDM A/S, som også i forvejen stod for vores it-systemer – blandt andet fordi vi kunne se, at de kunne tilbyde en god, dækkende og fleksibel løsning til en god pris.”

”Vi har fået rigtig god rådgivning undervejs. JDM A/S’ medarbejdere har været yderst kompetente og hjælpsomme.. Vi føler os topsikret, og det giver os en rigtig god tryghedsfølelse i hverdagen. Alle sikkerhedsmæssige indstillinger og systemer er implementeret, og vi behøver ikke længere at spekulere over vores it-sikkerhed”

Josephine Cramon

Kommunikation/PR, Byens Byggerådgivning

Sikkerhed som pakkeløsning

JDM A/S foreslog Byens Byggerådgivning A/S en sikkerhedspakke bestående af fire dele, hvoraf virksomheden valgte de tre: Devices and Identity Management, Cloud Security Management og Mail Security Management. Dermed har virksomheden nu et solidt forsvar i hverdagen.

”I opstartsfasen gennemgik vi vores behov og muligheder med en af JDM’s specialister inden for hver pakke. Her havde vi en rigtig god dialog om, hvordan vores nye sikkerhedsløsning kunne formes ud fra vores behov.

Den skulle naturligvis give mening sikkerhedsmæssigt, men vi ønskede også at bibeholde så meget frihed som muligt for vores medarbejdere. Og de løsninger, vi i fællesskab kom frem til, har vist sig at fungere rigtig godt i hverdagen,”

fortæller Josephine Cramon, som er meget tilfreds med samarbejdet:

”Vi har fået rigtig god rådgivning undervejs. JDM A/S’ medarbejdere har været yderst kompetente og hjælpsomme, uanset hvilke spørgsmål og ønsker vi kom med.

Det, at vi kunne vælge til og fra i pakkerne ud fra et oplyst grundlag har været enormt værdifuldt. Og så er det fedt, at vi nu, efter projektets afslutning, har én fast kontaktperson i hverdagen, som vi kan kontakte, uanset hvilket system det drejer sig om – så hjælper hun os hurtigt videre med vores spørgsmål.”

En mand der sidder og arbejder, med et busy light der indikere at han er fri.
En sælger der sidder ved hans PC og snakker med en kunde.

Ro i maven

Og vigtigst af alt: Den nye sikkerhedsløsning giver alle hos Byens Byggerådgivning A/S god ro i maven, når talen falder på hacking og andre former for it-kriminalitet:

”Vi føler os topsikret, og det giver os en rigtig god tryghedsfølelse i hverdagen. Alle sikkerhedsmæssige indstillinger og systemer er implementeret, og vi behøver ikke længere at spekulere over vores it-sikkerhed.

Vi véd, at JDM A/S sikrer, at al den bagvedliggende teknik fungerer og opdateres dagligt til at møde relevante trusler. Det er en kæmpe tryghed at vide, at alt bare spiller,”

afslutter Josephine Cramon.

Løsningen indeholder

Moderne it-løsninger er oftest en sammensætning af teknologier, systemer og løsninger. Nedenstående elementer indgår i ovenstående løsning:

Hardware service, ikon

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523