Tidens trusselsbillede

Nye tider medfører nye trusler, som uden en proaktiv indsats kan få store konsekvenser.

At få styr på datasikkerheden er ikke bare en god idé.
Det kan også være et lovkrav.

Den konstant stigende trussel

Trusselsbilledet ændrer sig konstant. Tiden med meningsløse angreb vha. skadelige vira har udviklet sig til også at omfatte målrettede angreb med organiseret cyberkriminalitet og stadig mere kreative hackere, som endda kan være finansieret af statsinstitutioner.

Det påstås at der kun findes to typer virksomheder. Dem der erkender at de er blevet hacket og dem som ikke endnu ikke har opdaget at de er blevet det. Fakta er at det er en god idé også at låse bagdøren når du går hjemmefra.

Der findes to typer virksomheder:
Dem der ved, de er blevet hacket, og dem, der endnu ikke ved det.

Sikkerhedsaftale

Årlig risikovurdering, baseret på ISO 27001/2 og løbende overvågning af trusler – så du kan ånde lettet op.

Læs mere ᐳᐳ

EU Persondataforordningen

Også kaldet GDPR. Har til formål at beskytte privatlivets fred for borgere i EU, og stiller strenge krav til virksomheder.

Læs mere ᐳᐳ

Beskyttelse mod cybercrime

Pengeafpresning eller spionage i forbindelse med hackerangreb er blevet mere almindeligt i dag.

Læs mere ᐳᐳ

Både risiko og konsekvens er større

Angreb er både hyppigere og mere professionelle. Cybercrime er en indbringende forretning og metoderne bliver mere og mere sofistikerede. En cryptolocker ransomware kan fx ramme alle dine dokumenter på få sekunder med uoverskuelige konsekvenser til følge.

I forbindelse med EU Persondataforordningens ikrafttrædelse (maj 2018) bliver datatilsynet pålagt at foretage løbende tilsyn med Danske virksomheders it-sikkerhedsniveau. Det betyder at du skal kunne dokumentere at du har styr på sikkerheden.

Der er desuden fastlagt langt større rammer for udstedelse af bøder og erstatningsansvar.

Det moderne trusselsbillede

Med Microsoft Office 365 og øvrige cloud-tjenester er det blevet nemmere at samarbejde og dele viden, både indenfor og udenfor din organisation. Det betyder at angrebsfladen og dermed risikoen for tab eller læk af data er blevet tilsvarende større.

Derfor bør det generelle sikkerhedsniveau i en moderne it-løsning omfatte følgende tre niveauer; Perimeterbeskyttelse, Enhedsbeskyttelse og Dokumentbeskyttelse.

it-sikkerhed

Perimeterbeskyttelse:

Klassisk beskyttelse af det internt kontrollerede miljø med fx firewall, backup og antivirus.

Enhedsbeskyttelse:

Administration og beskyttelse af enheder uden for din almindelige kontrol. Fx iOS enheder og BYOD.

Dokumentbeskyttelse:

Kryptering og låsning af dokumenter uden for din kontrol. Fx via USB, cloud tjenester eller sendt via e-mail.

Formålet med at øge it-sikkerheden

Formålet er at beskytte data. Ikke kun din egne data, som er din intellektuelle ejendomsret – for at undgå værditab – også personlige data, som tilhører folks privatliv – for at overholde lovkrav.

Det handler altså ikke kun om at beskytte dine it-systemer, men også om at sikre dine aktiver, indtjening og omdømme. For visse typer data handler det også om at overholde lovgivningen. Fx persondataloven.

Gå til GDPR >>

JDM er eksperter i it-sikkerhed

Vi har mange års erfaring med implementering af og rådgivning om sikkerhedsløsninger til små og mellemstore virksomheder og tilbyder en lang række sikkerhedsprodukter og -løsninger.

Det spænder vidt fra fysisk sikring via vores hostingcenter, over firewall, antivirus, securedns og backup til mobile sikkerhedsløsninger med fx Microsoft Enterprise Mobility + Security og Cloud Security generelt.

Vi har samlet alle vores sikkerhedstiltag i en fordelagtig sikkerhedsaftale samt sikkerhedspakker i flere niveauer. Det giver dig overblik og tryghed.

Gå til sikkerhedsaftalen >>

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

JDM Certificeret Hosting

BFIH Hostingcertifikatet.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.