fbpx
M365 logo

Priser på Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business er en samling af cloud-baserede tjenester, der virksomheder mulighed for at arbejde og samarbejde på en sikker og effektiv måde. Med Microsoft 365 Business får du adgang til Office-apps som Word, Excel og PowerPoint, samt online-lagring i OneDrive, e-mail i Outlook og kommunikationsværktøjet Teams.

De angivne priser og licenser på Microsoft 365 Business er oplyste listepriser fra Microsoft. Prisen er angivet pr. bruger pr. måned. Priserne på Microsoft 365 Business varierer og justeres løbende af Microsoft, derfor kan priser på denne side være misvidende. Du kan se aktuelle priser på Microsoft 365 Business her. 

Microsoft 365 Business – En smart investering for danske virksomheder

Microsoft 365 Business fra Microsoft – den komplette løsning designet specielt til at styrke og optimere danske virksomheders produktivitet og samarbejde. Med en bred vifte af integrerede værktøjer og tjenester, herunder Office-pakken, OneDrive, Teams og meget mere, tilbyder Microsoft 365 Business en skræddersyet, fleksibel og skalerbar løsning, der passer til virksomheder af enhver størrelse.

Invester i Microsoft 365 Business, og oplev en verden af muligheder: øget effektivitet, sikkerhed i verdensklasse og tidsbesparende innovationer. Denne løsning vil give din virksomhed mulighed for at arbejde mere smidigt, reagere hurtigere på markedets ændringer og samarbejde bedre på tværs af teams. Uanset om du driver en lille virksomhed eller en stor organisation, vil Microsoft 365 Business være en fremragende investering, der vil sætte skub i din virksomheds vækst og succes.

Få mere ud af din Microsoft 365 Business-løsning

Microsoft 365 er en kraftfuld og omfattende løsning som dit firma kan drage store fordele af.
Derfor er det vigtigt at finde den rette partner, til at hjælpe dig.

JDM er blandt de få Microsoft Direct Cloud Solution Providers, som giver dig direkte adgang til specialiseret Microsoft-viden, hvilket betyder at du ikke får et fordyrende mellemled. Desuden får du adgang til dansk support, med Microsoft global support til yderligere hjælp.

Du får rådgivning som tager udgangspunkt i din forretning, og hjælp til at designe og implementere din løsning korrekt og til den rigtige pris.

Få en skræddersyet pris på din Microsoft 365 Business-løsning

Læs mere om Microsoft 365 Business eller bliv kontaktet af en af vores eksperter.

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523