fbpx

Groups & Teams Management

Få kontrol over dine filer og teams

I har måske svært ved at overskue jeres filer og dokumenter på tværs af virksomheden. Måske oplever i udfordringer omkring samarbejdsområder, fildeling og afholdelse af møder? Med en Groups & Teams Management-løsning får I genvundet kontrollen over jeres filer og dokumenter.

Genskab kontrollen over dine filer og samarbejdsplatforme

Overblik til gavn for hele virksomheden

En Groups & Teams Management-løsning hjælper din virksomhed med at genskabe kontrollen, så data kan sikres og overskues til gavn for både den enkelte medarbejder og for din virksomhed som helhed.

Struktureret filstruktur

Filer og dokumenter bliver samlet, på en struktureret måde som indbyder til samarbejde. Tilgængeligt fra alle enheder.

Klassificering af dokumenter

Klassificering af dokumenter er en indbygget del af Groups & Teams Management. Bestemmer fx hvem der kan åbne det.

Simpel samarbejdsplatform

Teams anvendes af mere end 500.000 virksomheder på verdensplan. Det er en simpel samarbejdsplatform med mange muligheder.

Integration til Teams

Teams bliver samlingspunktet i din virksomhed, og du kan med integrationen nemt kategorisere og styre Teams-politikker.

Telefoniløsning

Almindelig telefoni kan kombineres med Teams, så du får én samlet platform til online-møder, video-møder og telefonmøder.

Utrolig prisvenlig

Løsningen er en kombineret Unified Communications-løsning og dokument håndterings-løsning. Fra kun 20.- pr. bruger.

Gør det nemmere at samarbejde mens du bibeholder kontrollen over dine dokumenter.

En samlet dokumenthåndteringsløsning der inviterer til samarbejde mens kontrollen over filer og dokumenter sikres bedst muligt.

Fil- & informationsarkitektur

I tæt samarbejde med dig, analyserer vi jeres måde at arbejde på og designer på baggrund af en workshop samarbejdsområder til jer i Teams.

Jeres samarbejdsområder kan have forskellige opsætninger – Så fx bestyrelsen har andre beføjelser og adgang til dokumenter, end produktionspersonalet.

Udvidet dokumentbeskyttelse

Med udvidet dokumentbeskyttelse får du en integreret og ensartet tilgang til at konfigurere politikker til at beskytte dine data.

Fx kan Excel-filer automatisk blive klassificeret som fortrolige hvis de indeholder informationer om økonomi.

Teams som samarbejdsplatform gør arbejdet lettere

Microsoft Teams er samlingspunktet for mange forskellige teknologier og muligheder. Foruden at håndtere chat, møder, telefonopkald har Teams en indbygget dokumenthåndteringsfunktion.

Alle virksomhedens filer bliver tilgængelige direkte i Teams, hvilket inviterer til øget samarbejde og produktivitet.

WorkPlace® Integration til Microsoft Teams

Med WorkPlace® kan du kategorisere dine Teams for nemmere at kunne søge og styre politikker.

Fx kan du automatisk tilpasse mapper, filer og Office-skabeloner, så det passer til jeres struktur og brandpolitik. Desuden får du fuld kontrol over ejerskab, delinger og synkroniseringer.

Samarbejdsvenlig telefoniløsning

Din telefoniløsning kombineres med Teams, så du får én samlet platform til online-møder, video-møder og telefonmøder.

Det gør planlægningen og afholdelse af møder lettere og langt mere enkelt. Du får mulighed for at deltage i møder fra alle enheder.

Thomas Christiansen, Salgschef

FÅ EN DEMONSTRATION
Jeg giver dig gerne en demonstration af de muligheder du får med løsningen. Så kan du se og opleve alle fordelene på egen hånd.

Samler alt det gode

Løsningen indeholder elementer fra UC-løsninger, CC-løsninger og dokumenthåndteringssystemer.

Det hele til en utrolig prisvenlig pris fra 20.- pr. bruger.

Hvad er en UC-løsning?

Udtrykket “Unified Communication” eller “UC” beskriver ikke kun, hvordan vi forbinder forskellige kommunikationssystemer til den digitale arbejdsstyrke, men også samarbejdsværktøjer. Det er derfor, du ofte vil høre udtrykket UC&C, som betyder “Unified Communications and Collaboration”

En UC-løsning sikrer et højere niveau af interaktion i hele virksomheden. Da siloer nedbrydes mellem forskellige teams eller afdelinger og sikrer, at uanset hvor du arbejder, kan du stadig få adgang til det samme sikre system, udstyret med:

 • Beskeder (chat)
 • Stemme- og videoopkald
 • Møder (Intern / Ekstern)
 • Teamsamarbejde (kanaler)
 • Fildeling
 • Integrerede apps
Hvad er en CC-løsning?

CC står for Contact Centre – Og er et kontaktcenter er din virksomheds kommunikationshåndtering. Det er en enkelt, centraliseret platform, der lader fx dit kundeserviceteam finde og se kontakt informationer om kunder og samarbejdspartnere.

Hvad er et dokumenthåndteringssystem?

Et dokumenthåndteringssystem er et system, der bruges til at håndtere virksomhedens dokumenter. Funktioner i et dokumenthåndteringssystem kan være at føre en fortegnelse over de forskellige versioner af et dokument, og hvem der har oprettet eller ændret det. Håndtere rettigheder og skabeloner på dokumenter, samt sørge for korrekt indeksering og generel klassificering.

Book en demonstration

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Bygger på kendt og gennemtestet teknologi

  Anvendes allerede af millioner

  Groups & Teams Management -løsningen er primært bygget på teknologi fra Microsoft. Deres dokumenthåndteringssystemer, anvendes af millioner af bruger på verdensplan, og er derfor gennemtestet.

  En del af det store billede

  Kan kombineres og integreres med andre løsninger

  Håndtering af dine dokumenter og teams er blot en del af et større billede. Derfor er Groups & Teams Management-løsningen også en del af en større løsning, nemlig Modern Management.

  Det siger kunderne

  Hos JDM er din it i trygge hænder. Med landsdækkende service og support er der kort til nærmeste certificerede medarbejder, desuden har vi solide partnerskaber med anderkendte leverandører.

  Priser på Groups & Teams Management

  Groups & Teams Management kan blive en del af din it-løsning på forskellige måder. Du kan få løsningen i to forskellige niveauer. Et Basic og et Pro niveau. Foruden nedenstående priser, kan du opnå rabat baseret på mængden af brugere, samt tilvalg af andre løsninger.

  De angivne priser er eksempler på hvad du kan forvente at løsningen koster. I priserne er der ikke beregnet mængde- eller samlerabat.

  Ofte stillede spørgsmål om Groups & Teams Management-løsningen

  Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration.

  Hvordan fungerer en løsning rent teknisk?

  Vi skaber i samarbejde med dig et overblik over alle jeres filbiblioteker (både lokale og i cloud), og kategoriserer dem. Denne kategorisering anvendes derefter til at oprette tilhørende Teams og kanaler, som vi kan bruge til at samarbejde i.

  Desuden indarbejder vi WorkPlace® addon’et  i Teams, så I fx lettere kan søge og styre politikker. Som ekstra mulighed, kan telefoni til indarbejdes i løsningen, så I får én samlet platform til møder og samarbejde.

  Hvilke virksomheder har brug for en løsning?

  Alle virksomheder, der anvender Microsoft og som enten allerede anvender cloud eller overvejer at gøre det, kan have glæde af Groups & Teams Management.

  Hvilke enheder kan løsningen bruges med?

  Alle de enheder som understøttes af Microsoft, er også understøttet af Groups & Teams Management. Fx Windows pc’ere, Mac, Android og Apple tablets og smartphones.

  Der findes Teams Apps til både Android, iOS og iPadOS. Dine dokumenter og data, kan enten tilgåes via Teams App’en eller direkte via en moderne browser.

  Hvilke licenser kræves?

  Der kræves minimum en Microsoft 365 licens pr. omfattet bruger. Vi anbefaler som udgangspunkt Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Microsoft 365 Business Premium. Vi hjælper med korrekt valg af licenser.

  Hvordan kommer jeg i gang med en løsning?

  Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på 63133020 eller salg@jdm.dk. Vi aftaler tidspunkt for en demonstration af løsningen, hvorefter vi aftaler det videre forløb.

  Hvor lang tid tager implementeringen af en løsning?

  En indledende workshop vil afklare det nøjagtige forløb. Typisk tager det kun 2-4 uger.

  Hvad skal jeg forberede for at komme i gang?

  Du behøver som udgangspunkt ikke forberede noget inden du har været i dialog med en af vores konsulenter. På baggrund af en kort samtale som danner grundlag for din løsning, vil alle spørgsmål blive besvaret.

  Hvis du vil forberede dig, kan du skabe overblik over dine lokale og cloud relaterede filbiblioteker. Dette er ikke en nødvendighed for at komme i gang med den indledende workshop. Vi hjælper dig gerne med at skabe overblikket.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523