fbpx

BESKYT DIN DIGITALE VERDEN

Yubico sikkerhedsløsninger

Stop uønsket adgang, begynd at anvende en passwordless-løsning og moderniser din multifaktoradgang. Få verdens førende sikkerhedsnøgle til overlegen sikkerhed og brugeroplevelse.

Hvad og hvem er Yubico?

Yubico er verdens største leverandør af sikkerhedsnøgler, som afløser behovet for alm. mulitifaktor metoder som vi i dag kender fra fx RSA nøgler, SMS/opkald, og arbejder udelukkende på at udvikle og skabe den bedste, nemmeste og mest stabile metode at sikre logins.

Ved at benytte sig af en Yubico-Key/YubiKey, får du en sikkerhedsnøgle der understøtter både eksisterende multifaktor løsninger samt nye som fx Step-up verification til MitID/MitID Erhverv via Nemlog-in, som afløser NemID.

Yubico producerer deres hardwarenøgler i Sverige og distribuerer derfra til Europa. Amerikanske nøgler, bliver produceret lokalt i USA.

JDM A/S som sikkerhedspartner

Med mere end 15 års erfaringen indenfor it-sikkerhed, leverer JDM den kvalitet som kræves. Hos JDM arbejder vi målrettet med Cloud identitetssikring og standardiserer på Microsoft AzureAD Identitet. Som en helt naturlig del af at levere de mest stabile og simple identitetsløsninger er Yubico med FIDO2 en meget stærk mekanisme som bliver indtænkt i relevante løsninger.

Ved at benytte sig af verdens meste anerkendte cloud udbydere og udbydere af hardwarenøgler, hjælper vi dig med at gøre komplekse logins hurtigere, nemmere og mere sikkert. De betyder at du kan arbejde sikkert uagtet hvor du befinder dig.

Sikkerhedspakker til et hvert behov

Vi har på baggrund af vores erfaring sammensat komplette pakker, så de er tilpassede med mest almindelige behov, vi møder ude i virksomhederne. Du kan læse mere om hvad pakkerne indeholder nedenfor.

*On-premise identity beskyttelse tilbydes som tilkøb til ovenstående pakker.
Priser er beregnet efter Yubikey 5 NFC nøglen. Andre nøgler tilbydes mod merbetaling.

Hvad indeholder pakkerne?

Indholdet i pakkerne sikrer et godt og grundigt fundament for implementering af en sikkerhedsløsning med Yubico.

Yubikeys

Yubikey nøgler der understøtter FIDO2, U2F, Smart card, OTP, OpenPGP 3, serien er IP68 vand- & støvtæt og den mest brugte nøgle i verden.

AzureAD til FIDO2

Microsoft AzureAD uderstøtter FIDO2 og Yubikeys, og som en del af workshoppen bliver FIDO2 for AzureAD sat op og er klar til brug fx til Break the glass konti, eller til at sikring af Global administrator konto.

Konfiguration af Windows 10

Windows 10 bliver via Endpoint Manager konfigureret så Windows Hello For Business understøtter login uden brugernavn og kode via YubiKey eller som fler-faktor ved login så fx ”Ansigtgenkendelse og Yubikey” skal være tilstede under login.

AzureAD Join Passwordless

Endpoint Manager konfigureres så når men pc starter via Autopilot, at første login kan foregå uden brugernavn og koder via YubiKeys.

Self-service Password reset opsætning

SSPR konfigures så denne understøtter Yubikeys som en godkendelsesmekanisme.

Conditional Access konfiguration til POC

Nødvendige CA regler oprettes for at Yubikeys virker i systemerne kunne fx sikring af et 3.part login system.

Hvordan hjælper vi dig?

Det skal være nemt at komme i gang med implementeringen af en sikker løsning med Yubico. Processen for implementeringen sikrer at løsningen opfylder dine behov, så du kommer til at føle dig tryg.

Teknisk integration

Vi undersøger og tester dit nuværende setup, og sikrer at løsningen fra Yubico kan implementeres uden problemer. Derfra planlægger vi resten af forløbet.

Plan for implementering

I tæt samarbejde med dig strukturerer vi en implementeringsplan, som sikrer en forudsigelig og konkret udruldningsplan for dig.

Håndtering af YubiKeys

Udarbejdelse af sikkerhedspolitikker og regler afklares inden udleveringen af YubiKeys. Der etableres lister over udleverede nøgler, samt informeres der om best-practice for fremtidig håndtering.

Undervisning og support

Brugere undervises og trænes i brug af nøgler, desuden udarbejdes brugervejledninger, så alle nøglebrugere føler sig trygge.

Lancering

Efter grundig forberedelse lanceres din nye Yubico sikkerhedsløsning. Lanceringsforløbet understøttes af vores supportteam.

Analyse og rapportering

Opsætning og gennemgang af AzureAD rapporter der viser brugen af YubiKey login. Automatisk udsendelse af mail med onboarding status, login via Yubikey kan etableres udenfor pakkerne.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det skal være nemt at komme i gang med implementeringen en sikker løsning med Yubico. Processen for implenteringen sikrer at løsningen opfylder dine behov, så du kommer til at føle dig tryg.

Udfyld formular

Udfyld formularen med de nødvendige oplysninger. Dine informationer sendes direkte til vores Yubico-Team.

Aftale om gennemgang

Du kontaktes af vores Yucibo-Team. I fællesskab aftaler i tid og sted for en gennemgang af dine ønsker, valg og muligheder.

Opstart på workshop

På baggrund af dine ønsker, valg og muligheder afholder vi en workshop, som klarligger processen.

Yubico beskytter allerede nogle af verdens største selskaber

Opnå samme sikkerhed og tryghed som de store, uden at betale mere for det.

Start dit Yubico projekt

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  *Opnå yderligere rabat

  Hvis Yubico sikkerhedsløsning købes sammen Device & Identity Management, kan der opnåes yderligere besparelser på pakkeløsningerne.

  FAQ

  Bliv klogere på hvad de forskellige forkortelser og fagudtryk betyder.

  Hvad betyder Passwordless?

  Passwordless refererer til adgangskodefri godkendelse eller login, som repræsenterer et massivt skift i, hvordan milliarder af brugere, både erhvervslivet og forbrugerne, vil sikkert logge ind på deres kritiske ressourcer og systemer.

  Hvad er Fido2?

  FIDO2 er den adgangskodeløse udvikling af FIDO U2F. Det overordnede mål for FIDO2 er at give et udvidet sæt funktionaliteter til at dække yderligere use-cases, hvor hoveddriveren er adgangskodeløse login-strømme. U2F-modellen er stadig grundlaget for FIDO2, og kompatibiliteten af eksisterende U2F-installationer findes i FIDO2-specifikationerne.

  Hvad betyder U2F?

  U2F er en åben godkendelsesstandard, der gør det muligt for internetbrugere at få sikker adgang til et vilkårligt antal onlinetjenester med en enkelt sikkerhedsnøgle med det samme og uden nødvendige drivere eller klientsoftware. FIDO2 er den nyeste generation af U2F-protokollen

  Hvad er PGP Logon?

  Pretty Good Privacy, almindeligvis benævnt PGP, er et krypteringsprogram udviklet af Phil Zimmerman i 1991, oprindeligt for at muliggøre sikker kommunikation mellem anti-nukleare aktivister via opslagstavle systemer (BBSs).

  Hvad betyder SmartCard?

  Et Smart Card er et fysisk kort, der har en integreret chip, der fungerer som et sikkerhedstoken. Smart Card har typisk samme størrelse som et kørekort eller kreditkort og kan laves af metal eller plast. Hardwaresikkerhedsnøgler kan også fungere som Smart Card med forenklet installation.

  Hvad er MitID-chip?

  Nøglekortet forsvinder – MitID-chip tillader dig at kommunikere direkte med en mobil eller en computer ved hjælp af bluetooth, NFC (ligesom kontaktløs betaling) og USB. Man skal trykke på chippen for at bevise, at man rent faktisk er i besiddelse af den.

  Det siger vores kunder

  Et spørgsmål om tillid

  For os er valget af leverandør et spørgsmål om tillid - Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM.

  Camilla Dvinge

  Direktør, DANCAMPS Aps

  Kontakt

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523