fbpx

Power BI

Skab flotte rapporter, som hele din organisationen kan få glæde af

Business intelligence som aldrig før

Gå fra ren data til komplet indsigt på kort tid

Power BI er en samling af forretningsanalyseværktøjer, der kan levere indsigt i din virksomhed.
Du kan forbinde hundredevis af datakilder, forsimple dataforberedese og lave hurtige ad hoc analyser.
Dine rapporter et let tilgængelige både via nettet og på din mobiltelefon.

 

For data analytikere

Kom hurtigt fra data til viden til beslutning. I kan forbinde mange kilder, nemt forberede data og skabe flotte rapporter – på få timer.

For beslutningstagere

Du har altid opdateret viden tilgængelig. Tilgå dine dashboards på nettet, på telefonen eller tablet. Få notifikationer, når data overskrider fastsatte grænser.

For it

Simpel brugerstyring og adgangskontrol til data. Hold data sikker, samtidig med, at du giver medarbejdere – og måske eksterne partnere adgang til den indsigt, de har brug for.

For udviklere

Power BI visualiseringer kan embeddes i apps. Interaktive visualiseringer med live data vises i rapporter, der hvor du ønsker det.
 
 
 
 
 
 

Power BI – Start simpelt

Du kan starte simpelt med PowerBI, og stadig nå meget langt. Der er lavet mange templates til Power BI, og der bliver udgivet nye hver måned. Når du skal i gang, starter vi med at vise dig, hvordan jeres data ser ud i en skabelon, der allerede er lavet.

Der er skabeloner til Dynamics CRM, Dynamics NAV, Dynamics AX, Click Dimensions, Google Analytics, LinkedIn og mange, mange andre data kilder.

Fordelen ved de tilgængelige templates er, at du hurtigt er i gang, og kan se en masse tal og grafer over jeres data på få minutter.

 
 
 
 

Samlet overblik i Power BI

Tidligere har ledelsen modtaget rapporter hver uge med faktureret omsætning fra ERP, Ordreoversigt fra CRM, og pipeline oversigt fra sælgerne i et Excelark,
nu kan Power BI hjælpe dig med at få det hele samlet.

Én graf, der viser faktureret omsætning (fra ERP), bekræftede ordrer, der ikke er leveret endnu (fra CRM), og vægtet forventet dækningsbidrag fra salgsmulighederne (fra CRM) – med kundenummer eller projektnummer som unik nøgle.
Du sparer tid for både ledelse og medarbejdere.

 
 
 

 
 

 
 

 
 
 

Power BI er en del af den moderne arbejdsplads

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Modern Workplace er en af JDMs it-løsninger i samarbejde med Microsoft
 

Bliv kontaktet af en ekspert

 
 
JDM er landsdækkende totalleverandør af den moderne arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og Dynamics 365
Kontakt