fbpx

Leverandør til danske virksomheder i alle størrelser

Microsoft Business

Microsoft er i forreste række med løsninger skræddersyet til moderne forretningsbehov. Fra produktivitetsværktøjer til avancerede cloud-løsninger giver Microsoft Business leverandører dig de værktøjer, du behøver for at opnå mere.

Hvad er en Microsoft Business leverandør?

Microsoft Business er en samling af software og tjenester designet specifikt til at imødekomme behovene i moderne virksomheder. Det omfatter alt fra produktivitetsværktøjer som Microsoft 365, Office 365 til avancerede cloud-løsninger, der hjælper virksomheder med at vokse, innovere og forblive konkurrencedygtige i en stadigt skiftende global markedsplads.

Hvorfor bør du overveje at samarbejde med en Microsoft Business leverandør som JDM?

At vælge den rigtige teknologi til din virksomhed kan være en udfordrende opgave. En professionel Microsoft Business leverandør som JDM har de nødvendige certificeringer og ekspertise til at guide dig gennem denne proces.

Vi hjælper dig med at identificere de bedste løsninger for din virksomhed, sikre en problemfri implementering og tilbyde løbende support. Desuden sikrer vi, at du får mest muligt ud af din investering ved at tilpasse løsningerne til dine specifikke behov.

JDM er Microsoft Guld partner med speciale i cloud og IT-outsourcing

Landsdækkende

Service og support - Altid kort afstand til nærmeste certificerede medarbejder.

Totalleverandør

It til virksomheder – Infrastruktur,  forretningssystemer, hardware og cloud.

Solide partnerskaber

Anderkendte leverandører– bla. guldpartner niveau i 13 Microsoft kompetencer.

Microsoft tilbyder en bred vifte af løsninger til virksomheder:

Microsoft

Microsoft 365 / Office 365

Et komplet sæt af produktivitetsværktøjer, herunder Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Desuden tilbydes en lang række IT-sikkerhedsløsninger.

Microsoft

Microsoft Teams

En samarbejdsplatform, der gør det nemt for teams at kommunikere og samarbejde i realtid. Desuden er det muligt at anvende Tems til telefoni.

Microsoft

Azure

En cloud-platform, der giver virksomheder mulighed for at bygge, implementere og administrere applikationer gennem Microsofts globale netværk af datacentre.

Microsoft

Dynamics 365 og Power Platform

Foruden Microsoft 365 og Office 365, kan du med Dynamics 365 og Power Platformen håndtere din økonomi, dine kunderelationer og fx automatisere dine arbejdsopgaver.

Hvordan kan JDM gavne min virksomhed?

Effektivitet

Med Microsofts produktivitetsværktøjer kan teams arbejde hurtigere og smartere, hvilket reducerer omkostningerne og øger indtægterne.

IT-Sikkerhed

Microsofts løsninger kommer med avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter virksomhedens data og intellektuelle ejendom.

Skalérbarhed

Uanset om du er en startup eller en etableret virksomhed, kan Microsofts løsninger skaleres for at imødekomme dine voksende behov.

Innovation

Med adgang til de nyeste teknologier kan virksomheder innovere hurtigere og forblive konkurrencedygtige.

Microsofts omfattende portefølje af produkter og tjenester betyder, at uanset din virksomheds størrelse eller branche, er der en løsning, der passer til dine behov. Fra at forbedre teamets produktivitet med Microsoft 365 / Office 365 til at udnytte kraften i cloud computing med Azure, kan Microsoft hjælpe din virksomhed med at vokse og trives.

Kampagne

AI-Værktøjer fra Microsoft

E-bog

- I denne e-bog får du en introduktion til Microsoft Copilot og Bing Chat Enterprise. Du kan fx læse om hvordan Microsoft Copilot fungerer og hvilke fordele Bing Chat Enterprise giver din virksomhed.

Samarbejde med en Microsoft partner:

En Microsoft partner som JDM hjælper dig med at navigere i det brede udvalg af produkter og finder den bedste løsning for din virksomhed.

Vi kan også tilbyde specialiseret træning, support og rådgivning for at sikre, at du får mest muligt ud af din investering.

Med en partner som JDM ved din side kan du være sikker på, at din virksomhed er godt rustet til at nå dine mål.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

    //Test til get url
    // Test til get formcapture 310523