fbpx
En blyant der ligger på en kalender, som man kan slippe for, ved at bruge Microsoft Exchange

Microsoft Exchange

Professionel post- og kalenderfunktion holder dig synkroniseret.

Flyt din mail til skyen

Det er både sikkert og pålideligt.

Mand der står og skriver en firma e-mail på hans telefon

Hold forbindelsen, også når du er på farten Med Office 365 mister du aldrig kontakten, når du fx begynder at arbejde ved dit skrivebord, arbejder fra telefonen på vej til et møde og skifter til en webbrowser, når du ankommer.
Du kan få adgang til mail, delte kalendere og kontakter overalt og på alle enheder.

Arbejd smartere med tilpasset mail

Du har brug for mail, der er avanceret nok til dit arbejde, og som gør dine opgaver lettere.
Det er det du får med Exchange Online, der er en del af Office 365.
Med op til 100 GB lagerplads pr. bruger kan du gemme de meddelelser og filer, du har brug for. Du kan sende meddelelser på op til 100 MB, så du kan inkludere billeder og brugerdefineret formatering i dine meddelelser.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Få avancerede mailfunktioner og udvidet sikkerhed

Nogle planer inkluderer arkiveringsfunktioner, der i praksis giver ubegrænset lagerplads og kan bruges til juridisk fremlæggelse og overholdelse af loven, og et eDiscovery-center til at identificere, gemme og analysere data i hele virksomheden.
Din mail er som standard forsvaret mod mailbaserede trusler med beskyttelse mod malware og filtrering af spam, der kan udvides med Advanced Threat Protection (ATP) for yderlige sikkerhed.
Informationerne i dine mail kan beskyttes yderligere med Azure Information Protection (AIP), der fx kan forhindre en mail i at kunne videresendes eller printes. Du kan også tilføje Data Loss Prevention (DLP) politikker, der hjælper dig med at undgå datalækager.

JDM hjælper dig i gang

JDM har flyttet mange virksomheders mail i skyen. Vi har ekspertisen og kender alle faldgruberne. Vi tilbyder opsætning og migrering af mail, som et isoleret projekt eller som en del af et større projekt.

Nyheder

Seneste artikler

Hvad er et Smart Card?

Hvad er et Smart Card?

Hvad er Smart Card? – Et Smart Card er et fysisk sikkerhedskort, med integreret chip, der typisk er på størrelse med et kreditkort.

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO2? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinitionen – FIDO2 er den adgangskodeløse udvikling af FIDO U2F.

Hvad er Passwordless

Hvad er Passwordless

Hvad er passwordless – Passwordless refererer til adgangskodefri godkendelse eller login, til kritiske ressourcer og systemer.

Hvad er PGP

Hvad er PGP

Hvad er PGP? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. Pretty Good Privacy, muliggører sikker krypteret kommunikation.

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. U2F er en godkendelsesstandard, der giver sikker adgang til internetsystemer.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams håndterer og samler fx Planner og OneNote, på en simpel og effektiv måde.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This