fbpx

Udvidet funktionalitet til Business Central

Solver til Business Central

Solver til Business Central er en kraftfuld udvidelse, der bringer en række avancerede rapporterings- og analysefunktioner til din Business Central-løsning. Med over 100 rapport- og dashboard-skabeloner giver Solver brugerne mulighed for at dykke dybere ned i deres data og få indsigt, der ellers ville være vanskelig at opnå. Men hvorfor er dette vigtigt?

Forestil dig, at du driver en virksomhed, og du vil gerne vide, hvordan dit salg har udviklet sig over det sidste år, eller måske vil du forstå, hvilke produkter der har den højeste fortjeneste. Uden de rigtige værktøjer kan det være en tidskrævende og kompliceret proces at finde disse oplysninger. Men med Solver kan du nemt trække disse rapporter og mange flere med blot et par klik.

Dette er gavnligt for brugere af Business Central flere grunde:

 • Tidsbesparelse: I stedet for at bruge timer på at samle data fra forskellige kilder og derefter forsøge at analysere det i Excel, kan du med Solver få de oplysninger, du har brug for, på få minutter.
 • Nøjagtighed: Med foruddefinerede skabeloner og automatiserede dataindsamlinger reducerer du risikoen for fejl, der ofte kan opstå, når man manuelt indtaster data eller forsøger at kombinere data fra forskellige kilder.
 • Strategisk planlægning: Med den indsigt, Solver giver, kan virksomhedsledere træffe mere informerede beslutninger om alt fra budgettering til markedsføringsstrategier.

Solver er et værktøj for virksomheder, der anvender Business Central som deres ERP-løsning. Forestil dig, at du har en personlig assistent, der hjælper dig med at samle og forstå alle de vigtige tal og data for din virksomhed. Det er netop, hvad Solver gør!

Hvordan kan Solver hjælpe dig?

Nr. 1

Enkelhed

Med Solver kan virksomheder samle al deres vigtige information ét sted. Det betyder, at du ikke behøver at dykke ned i forskellige systemer eller mapper for at finde, hvad du leder efter. Alt er organiseret og let tilgængeligt.

Nr. 2

Mindre afhængighed af Excel

Vi ved alle, hvor tidskrævende og kompliceret Excel kan være. Med Solver kan du reducere den tid, du bruger på at jonglere med regneark, og i stedet fokusere på at træffe informerede beslutninger.

Nr. 3

Bedre beslutningstagning

Solver gør det nemmere at lave rapporter og analyser. Dette hjælper dig med hurtigt at forstå, hvordan din virksomhed klarer sig, og hvor der er muligheder for forbedring.

Nr. 4

Planlægning og budgettering:

Solver hjælper også med at planlægge fremtiden. Det giver dig værktøjerne til at sætte budgetter og forudsige, hvordan tingene vil se ud i de kommende måneder eller år.

Hvem er Solver Global?

Solver er en af de førende udbydere af innovative forretningsløsninger, som hjælper virksomheder med at forbedre deres beslutningsprocesser, forøge effektiviteten og optimere ressourcerne. Med en suite af avancerede værktøjer og applikationer, tilbyder Solver skræddersyede løsninger, der er nemme at implementere og bruge.

Hvad betyder det at JDM er Solver Partner?

Når JDM er en Solver Partner, betyder det, at JDM har en direkte forbindelse til Solver og dermed har adgang til de nyeste værktøjer, ressourcer og uddannelser. Dette partnerskab sikrer, at danske virksomheder får den bedste service, når de vælger at bruge Solvers løsninger.

JDM kan hjælpe dig med:

Nr. 1

Ekspertrådgivning

Få adgang til eksperter, der kender Solvers løsninger indgående og kan rådgive om den bedste tilgang for din virksomhed.

Nr. 2

Skalerbarhed

Uanset om din virksomhed er lille, mellemstor eller stor, kan JDM sørge for, at du får den rette løsning, der kan skaleres i takt med din vækst.

Nr. 3

Tidsbesparelse

Med JDM’s hjælp kan du hurtigt få implementeret og taget de nye systemer i brug, så du hurtigere kan se resultaterne.

Nr. 4

Kontinuerlig support

Få adgang til konstant support og opdateringer, så du altid er sikret den bedst mulige ydelse.

Kampagne

Kom i gang med Microsoft Copilot

E-bog

I denne e-bog får du en guide til at komme i gang med Microsoft 365 Copilot. Du kan fx læse hvordan du opbygger et godt fundament inden du har går i gang, samt en lang række tips od tricks.

  Skal vi hjælpe dig i gang?

  Uanset om du blot er i gang med overvejelserne, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   Ofte stillede spørgsmål om Solver

   Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration. Alternativt kan du læse mere om Solver her.

   1. Hvad gør Solvers løsninger unikke?

   Solvers løsninger er skabt med fokus på brugervenlighed, fleksibilitet og skalerbarhed. Dette betyder, at de kan tilpasses enhver virksomheds unikke behov, uanset størrelse eller industri.

   2. Hvordan kan min virksomhed begynde at bruge Solvers løsninger?

   Som en Solver Partner, kan JDM guide din virksomhed gennem hele processen fra valg af den rigtige løsning, til implementering og træning.

   3. Er Solvers løsninger sikre?

   Ja, sikkerhed er en topprioritet for Solver. Alle løsninger er designet med de strengeste sikkerhedsstandarder for at beskytte virksomhedens data.

   4. Hvordan integreres Solvers løsninger med eksisterende systemer?

   Solvers værktøjer er designet til at fungere problemfrit med mange populære forretningssystemer, herunder Business Central. JDM kan hjælpe med denne integration for at sikre en glidende overgang.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523