fbpx

Wifi til erhverv

Med wifi til erhverv fra JDM får du en wifi-løsning der giver dig høj sikkerhed, stabilitet og fleksibilitet. Stabil wifi til virksomheden øger produktiviteten.

Professionel Wifi til virksomheder som øger sikkerheden

Wifi forbindelsen er det, der ofte forbinder medarbejderne med de systemer og data, de arbejder med. Alle dele af netværket, fx lokalt på de enkelte kontorer, forbindelserne mellem afdelingskontorer og adgangen via internettet til virksomhedens tjenester i cloud, er kritiske i hverdagen.

God dækning

Gode placeringer af netværksudstyr sikrer at du har god dækning på hele kontoret. Du undgår derfor døde zoner uden dækning.

Opdaterede enheder

Opdaterede netværksenheder yder bedre og er mere sikre. Derfor opdaterer vi løbende udstyret så det performer bedst.

Øget kontrol

Moderne og tidsvarede netværksudstyr giver mere kontrol, og gør tilpasninger og opdateringer hurtigere og nemmere.

Høj sikkerhed

Automatisk login til medarbejdere uden brug af adgangskode samt opdateret og tidssvarende udstyr sikrer høj sikkerhed.

Isoleret gæstenetværk

Lad gæster og besøgende få deres eget isolerede netværk. Så bliver trafikken ikke blandet sammen med din.

Øget fleksibilitet

Automatisk tilkobling og skift på forskellige etager eller lokationer, gør at dine medarbejdere altid har optimal forbindelse.

Oplever du dårlig wifi på kontoret?

Intet sætter en stopper for produktiviteten på en arbejdsplads som en mangel på internetadgang. Læs artiklen om de 12 overraskende wifi dræbere på danske kontorer.

Dårlig wifi på kontoret

Wifi til erhverv fra JDM

Vores wifi til erhverv løsning giver dig et stabilt og sikkert wifi til virksomheden.

Med wifi til erhverv får du:

 • Isolerede zoner, der kan undtages fra multifaktorgodkendelse
 • Løbende automatisk sikkerhedsopdatering af udstyr
 • Løbende automatisk backup udstyr
 • Fjernadministration og support

Book et møde

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Priser på wifi til erhverv

  Wifi til erhverv kan blive en del af din it-løsning på forskellige måder. Du kan få løsningen på forskellige niveauer alt efter hvilket behov du har.

  Priseksempel er pr. AP pr. måned, og forudsætter at virksomheden allerede ejer egnet og godkendt udstyr. Prisen indeholder ikke montering og installation.

  Ofte stillede spørgsmål om Wifi til erhverv

  Der er mange muligheder når du ønsker wifi til erhverv. Derfor at vi besvaret en række spørgsmål, som gør dig klogere.

  Er der forskel på netværksudstyr til private og erhverv?

  Ja, det netværksudstyr som ofte bruges i private hjem, leveres af ens internetudbyder. De leverer ofte udstyr som er en kombination af flere forskellige enheder. Fx kan du få leveret en enhed som er en kombination mellem moden, router, switch, wifi acces punkt og telefonmodul.

  Netværksudstyr til erhverv, har ofte dedikerede enheder for hver af disse. Dette tillader fx uafhængig opdatering og udvikling af enhederne. Desuden er dette mere fleksibelt for virksomheder.

  Netværksudstyr til erhverv er oftest også skaleret til at håndtere mere end dem til private. I private hjem, er der sjældent 100+ enheder koblet på wifi, hvilket er normalt i en virksomhed.

  Den indbyggede sikkerhed er også en anden i erhvervsmæssigt netværksudstyr. Der er flere muligheder for at konfigurere sikkerhedsindstillinger og opsætte begrænsninger osv.

  Hvordan sikrer JDM god wifi dækning på hele kontoret?

  En af vores netværkskonsulenter besøger jeres kontor, og udfører først en inspektion af jeres nuværende udstyr og opsætning. Derefter udføres der testscanninger af dækningen rundt i hele kontoret.

  Testen vil vise hvilke områder som er udfordret, og hvor det er lettest at sætte ind. Wifi dækningen på jeres kontor vil være påvirket af fx placering af jeres acces punkter, mængden af acces punkter, materialevalg i vægge og lofter samt hvilken teknologi udstyret anvender.

  På baggrund af inspektionen og testen, leverer vi et forslag til hvor og hvordan vi sammen kan optimere dækningen på jeres kontor.

  Oftest vil det være etablering af flere accespunkter i kombination med opdateringer af udstyret.

  Hvad er et isoleret wifi gæstenetværk?

  Et isoleret wifi gæstenetværk, er et selvstændigt netværk som kun er forbehold gæster og andre besøgende. Netværket får sit eget navn (SSID) og sin egen adgangskode.

  Netværket er isoleret, så det ikke har adgang til dine andre enheder på netværket. Desuden kan der opsættes andre begrænsninger, som yderligere styrker sikkerheden.

  Når du har et gæstenetværk har du roligt udlevere koden til netværket, når dine gæster har behov for det. Det betyder at der ikke er andre end fx dine medarbejdere som har adgang til jeres ”rigtige” netværk.

  Kan wifi til erhverv løsningen tilpasses efter behov?

  Hvis din virksomhed har unikke behov, kan disse oftest også indsarbejdes i aftalen.

  Hvordan får jeg wifi til erhverv?

  Du udfylder formularen på denne side, og booker en tid med en af vores netværkskonsulenter, som præsenterer dig for mulighederne. Du er også velkommen til at kontakte os direkte på salg@jdm.dk eller +45 63 13 30 30

  Hvorfor er et isoleret wifi gæstenetværk vigtigt?

  Dit gæstenetværk er den sikreste måde at give dine gæster og besøgende adgang til internettet via dit eksisterende netværk. Hvis dine gæster logger på det primære netværk med en kompromitteret eller malware-inficeret enhed, kan virussen spredes til dine andre enheder, der er tilsluttet wifi.

  Men hvis den kompromitterede enhed er forbundet til et gæstenetværk, kan virussen eller malwaren ikke trænge ind i dit primære netværk. Derudover giver gæstenetværk endnu et lag af beskyttelse til IoT-enheder, herunder smart-tv’er, som kan være mere modtagelige for sikkerhedssårbarheder.

  Kan løsningen skaleres efter behov?

  Ja, løsningen kan skaleres efter behov. I takt med at din virksomhed vokser.

  Hvorfor er det vigtigt at opdatere sine netværksenheder?

  Alle dine netværksenheder skal kunne blive opdateret. Opdateringer er med til at rette evt. sårbarheder som er opstået siden enheden blev produceret. De fleste producenter leverer opdateringer til deres udstyr flere gange om året.

  Hvis dine enheder ikke opdateres og vedligeholdes, er de langt mere sårbare end opdaterede enheder. Hackere finder hele tiden nye måder at udnytte usikkert udstyr, især udstyr som ikke er opdateret. Opdateringer er med til at lukke døren for hackere som forsøger at angribe dig.

  Kan mit nuværende wifi-udstyr anvendes i løsningen?

  De fleste virksomheder har allerede netværksudstyr stående, som de ønsker at beholde. Hvis udstyret er tidssvarende og understøtter de ønsker og behov I har, er der intet til hindre for at beholde det.

  De fleste producenter af netværksudstyr arbejder indenfor de samme standarter og normer. Dette sikrer at enheder kan samarbejde på tværs af producenter.

  Hvilke virksomheder har brug for wifi til erhverv?

  Alle virksomheder, som ønsker at få optimal wifi dækning i hele virksomheden. Virksomhedener som ikke ønsker selv at administere, kontrollere, opdatere og vedligeholde deres wifi udstyr. Viksomheder som ønsker en fast lav pris på håndteringen af deres netværksudstyr.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523