SharePoint

Et mobilt og intelligent værktøj

Et centralt bindeled mellem samarbejdsværktøjer

Med SharePoint kan du nemt lave websteder og portaler, hvor du kan samle viden og samarbejde om indhold både i og uden for din virksomhed og fra enhver enhed.

I den moderne verden er SharePoint et vigtigt centralt bindeled mellem mange smarte samarbejdsværktøjer.
Både værktøjer, der følger med i Office 365-pakken og fra 3. part.
JDM hjælper med at udnytte de mange muligheder og understøtte dine forretningsprocesser og -arbejdsgange,
så du bliver mere effektiv, øger produktiviteten og reducerer omkostninger.

 

Gnidningsfrit samarbejde

SharePoint inviterer til samarbejde gemmen moderne og intelligente værktøjer og bliver derved omdrejningspunktet for din virksomhed og dine medarbejdere. Det er der, hvor alle samarbejder og deler viden. Både i og uden for din virksomhed. Du kan samarbejde i realtid, oprette og dele indhold via de samme velkendte Microsoft Office-værktøjer, som du plejer.

Produktivitet også på farten

Mobilitet er et nøgleord for Microsoft. Med SharePoint-appen kan du være produktiv også når du er på farten. Det er som at have din virksomheds intranet i lommen. Med adgang til dit team og virksomhedsressourcer, direkte på din telefon. Så du kan få mere arbejde fra hånden, uanset hvor du er.

 

 
 
 

Indsigt og overblik

Med SharePoint og Office Delve, der er baseret på funktionerne i Microsoft Office Graph får du nemt overblik over aktiviteter på alle dine websteder og i dine teams eller grupper.

Når du samarbejder på intranettet, på dine teamwebsteder, i dokumentbiblioteker eller i grupper, er det nemt at dele dokumenter og få indsigt i det dit team arbejder med.

Du vil også skulle bruge mindre tid på at søge efter dokumenter eller mails – med intelligente anbefalinger er det indholdet, der finder dig.

Sikkerhed og overholdelse af regler

Ikke mindst pga. GDPR har virksomheder brug for skalerbare løsninger, der opfylder krav til sikkerhed og overholdelse af regler. Der kan sikre anvendelse af ensartede politikker anvendes på tværs af dataplaceringer og enheder.

SharePoint tilbyder klassens bedste sikkerhed. Slutbrugerne får produktiviteten og direktionen får sikkerhed i skyen og den overholdelse af regler, de kræver.

 

SharePoint er en del af den moderne arbejdsplads

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Modern Workplace er en af JDMs it-løsninger i samarbejde med Microsoft
 

Bliv kontaktet af en ekspert

 
 
JDM er landsdækkende totalleverandør af den moderne arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og Dynamics 365
Kontakt