Intranet

Moderne onlinebaseret intranet løsning

Moderne Intranet med SharePoint og Microsoft 365

 

Giv dine medarbejdere bedre rammer for samarbejde, kommunikation og vidensdeling

Det er vigtigt at dine medarbejdere har de mest optimale værktøjer, som gør dem i stand til at kommunikere, dele viden og samarbejde med hinanden på tværs af din virksomhed, og endda også med samarbejdspartnere og kunder. Det er oftest virksomhedens intranet hvor kommunikationen og samarbejdet begynder.

 

Et moderne intranet fra JDM

 

Et moderne intranet fra JDM er et fleksibelt og sikkert intranet til virksomheder, som ønsker at gøre brug af den nyeste teknologi og derved optimere deres forretningsgange og processer.

Med en intranetløsning fra JDM baseret på SharePoint fra Microsoft, får du mulighed for at drage nytte af den erfaring som mere end 200 millioner brugere på verdensplan, har samlet sammen. 

 
 
 

Vi hjælper dig hele vejen i mål

 
 

Opstart

Jeres specifikke krav, ønsker, målsætninger samt visionen for jeres intranet beskrives. Sammen gennemgår vi implementeringsprocessen og aftaler roller og ansvar. Dette resulterer i en projektplan, som er gennemgående for resten af projektet.

Afklaring

Vi gennemgår vores velafprøvede konfigurationsdokument i detaljer med jer. Derved sikres det at jeres nye intranet dimensioneres og tilpasses jeres ønsker og krav. Denne fase afklarer detom intranettets opsætning, struktur, navigation og grafiske identitet.

Opsætning

Jeres intranet konfigureres efter de aftalte og dokumenterede ønsker og krav. Hele opsætningen udføres i tæt dialog med jeres interessenter således at fremskridtet kan følges og justeres hvis vigtige ændringer tiltræder undervejs.

Overdragelse

Overdragelse af intranet til hele jeres virksomhed. Gennem et undervisningsforløb bliver organisationen fortrolige med brugen af intranettet. Der uddannes redaktører og administratorer i SharePoint og intranet specifikke apps.

Opfølgning

Efter en periode på egne ben er det ofte opstået en række nye spørgsmål, som vi kan hjælpe med at afklare og eventuel bistå med mere undervisning. Det også et godt tidspunkt til at indsamle feedback samt ønsker til ændringer eller nye funktioner.

 
 

Eksempler på elementer et moderne intranet kan indeholde

 
 
 

Dokumentbibliotek

 Medarbejderportal

Rettighedsstyring

Koncernnyheder

Det sker i huset

Håndbøger

Kundekartotek

Billedbibliotek

Forums

Bogmærker

RSS-Feeds

Undersøgelser

 
 

Et moderne intranet er del af den moderne arbejdsplads

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Modern Workplace er en af JDMs it-løsninger i samarbejde med Microsoft
 

Bliv kontaktet af en ekspert

 
 
JDM er landsdækkende totalleverandør af den moderne arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og Dynamics 365
Kontakt