Den mobile medarbejder

Mobilitet for den moderne medarbejder handler om mere end blot at kunne arbejde hjemmefra eller når man er på forretningsrejse.

Arbejde er ikke et sted. Det er en aktivitet.

56

sender emails inden de “rigtigt”

er mødt på arbejde

73

sender emails efter
deres arbejdstid er slut

37

arbejder fra mere
end 3 steder

Den mobile medarbejder

Vi har vænnet os til at have flere enheder; Windows pc, Mac, SmartPhone, Tablet og vi forventer at kunne anvende dem til det meste. Således er mange af de ting vi før brugte en pc til flyttet til en mobil enhed. Hvornår har du fx sidst brugt din pc til at tjekke Facebook eller ”gå i banken”? Det der nemt kan gøres, gør vi på mobilen.

Microsofts strategi “Mobile first – Cloud first” er en klar indikation af hvor mulighederne tager os hen. Det vil sige at alt hvad der udvikles først og fremmest skabes med mobilitet for øje og det giver helt nye muligheder for at øge produktiviteten.

Din virksomhed kan få fordele af at gøre op med tanken om at arbejde nødvendigvis skal udføres på arbejdspladsen og i fastlagte tidsrum.

Styring af mobile enheder

Tag kontrollen over enheder, der anvendes til at tilgå virksomhedens data. Du kan installere og administrere apps m.m. på fx iPhone, Android og Windows, fra centralt hold.

Læs mere ᐳᐳ

Mobil databeskyttelse

Bestem selv hvem, der kan få adgang til dokumenter og hvad de må gøre med dem. Du kan fx give adgang til at se og redigere, men ikke udskrive eller videresende.

Læs mere ᐳᐳ

Identitets- og adgangsstyring

Du er mere produktiv, når du kun skal huske ét brugernavn og én adgangskode. Du sparer også tid, når du selv kan nulstille din adgangskode, hvis du glemmer den.

Læs mere ᐳᐳ

Bliv kontaktet af en ekspert

Få mere gjort

Allerede nu er det muligt at tilbyde mere fleksibilitet uden at gå på kompromis med sikkerheden. Alle de apps og data du bruger i dag vil kunne anvendes alle steder fra og fra enhver enhed. Enten som reelle Apps på fx iPhone eller via et fjernskrivebord.

Således behøver det ikke være tekniske begrænsninger, der afholder medarbejdere fra at være produktive, når som helst og hvor som helst.

 

Det bør være ledelsesmæssige, strategiske eller politiske holdninger, der afgør hvornår og hvordan virksomheden arbejder – ikke teknikken.

Jo nemmere du gør det for dine medarbejdere, jo mere vil de kunne få gjort.

Kampen om de gode medarbejdere 

Alle virksomheder ønsker vækst og med vækst opstår behov for flere medarbejdere. De rigtige kandidater er dog ikke nødvendigvis i dit nærområde og det kan begrænse udvalget.

 

Med en moderne it-løsning behøver man ikke nødvendigvis sidde sammen for at opnå et godt samarbejdsklima og følelse af fællesskab. Skype for Business tilbyder fx Online møder, tilstedeværelsesindikator, tale og chat. SharePoint samler viden og dokumenter. Teams og Grupper øger produktiviteten i teams uanset placering.

For at øge konkurrenceevnen bør du kunne tilbyde moderne mobile løsninger, både for at øge produktiviteten og for at kunne tiltrække de dygtigste medarbejdere.

Bliv kontaktet af en ekspert

Generation Z

Den unge generation bruger fx Snapchat, er i konstant kontakt med alle deres venner og de bruger aldrig e-mail. De anvender moderne teknologi på en helt anden og mere intuitiv måde.

De vil blive mødt med et kulturchok, når de starter på arbejdsmarkedet. Især hvis virksomheden kun anvender klassiske it-systemer. Men hvad nu hvis man, med moderne it-løsninger, kunne imødegå deres måde at tænke og være kreative på?

Det er Microsoft Teams og Yammer eksempler på.

Læs mere ᐳᐳ

Mobilitet øger kravene til sikkerheden

Moderne mobile løsninger vil kunne skabe stor værdi for din virksomhed. Det er dog vigtigt også at have de medfølgende risici for øje.

Det traditionelle forsvar, der danner en beskyttende ring om den fysiske arbejdsplads fx i form af en firewall, backup og klassisk antivirus på pc’ere, er ikke længere nok. Du bør se sikkerhed i et bredere perspektiv hvor der, foruden den fysiske sikkerhed, også tages hensyn til enheder, data og identitet.

Microsoft Enterprise Mobility + Security sammen med Windows 10 Enterprise og Office 365 Enterprise giver adgang til alle de værktøjer og sikkerhedsforanstaltninger, der hører til en moderne mobil it-løsning.

Læs mere om Microsoft 365 ᐳᐳ

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.

Den moderne arbejdsplads, med plads til mobilitet

Styring af mobile enheder
Læs mere ᐳᐳ
Identitets- og adgangsstyring
Læs mere ᐳᐳ
Mobil databeskyttelse
Læs mere ᐳᐳ
Fjernskrivebord med Windows
Læs mere ᐳᐳ
Enterprise Mobility + Security
Læs mere ᐳᐳ
Microsoft Surface enheder
Læs mere ᐳᐳ