fbpx
Microsoft Copilot

Udforsk de nye muligheder med

Microsoft 365 Copilot

Teknologi udvikler sig konstant, og derfor er det essentielt at holde trit med innovative løsninger, der kan forbedre vores daglige arbejdsflow og samarbejde.

Microsoft 365 Copilot er ikke blot en funktion; det er din personlige assistent, der transformerer måden, vi interagerer med teknologi på, og hvordan vi udfører vores arbejde. Fra at optimere e-mail-kommunikation i Outlook til at dykke dybt ned i dataanalyse i Excel, Copilot er her for at gøre din arbejdsdag mere strømlinet og produktiv.

Microsoft 365 Copilot

Microsoft 365 Copilot er din AI-assistent mens du er på arbejde. Den bygger på Bing Chat Enterprise, men er i en klasse helt for sig selv. Den inkluderer enterprise sikkerhed, privatliv, overholdelse og ansvarlig AI for at sikre, at al databehandling sker inden for dit Microsoft 365-miljø

Microsoft 365 ser på hele dit univers af data—alle dine e-mails, møder, chats, dokumenter og mere, plus nettet—for at løse dine mest komplekse problemer i dit arbejdsmiljø. Den er integreret i de Microsoft 365-apps, som millioner af mennesker bruger hver dag—Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams og mere.

Copilot bruges allerede af titusinder af enterprise-brugere i Microsoft’s Early Access Program (EAP). Microsoft 365 bliver udgivet for enterprise-kunder til $30 pr. bruger pr. måned fra den 1. november 2023.

Copilot i Outlook

Optimer din kommunikation med Copilot i Outlook

Naviger gennem din indbakke med lethed og effektivitet som aldrig før. Copilot i Outlook er designet til at hjælpe dig med at styre din kommunikation og gøre e-mail-håndtering til en brise. Forestil dig at kunne opsummere lange e-mail-tråde, matche din unikke skrivestil, og endda følge op på Teams-møder direkte fra din indbakke. Med Copilot bliver disse muligheder en realitet, og din e-mail-kommunikation bliver mere effektfuld og tidseffektiv.

Copilot i Word

Forvandl din skriveproces med Copilot i Word

Skrivning behøver ikke at være en tidskrævende og udfordrende proces. Copilot i Word er din skrivepartner, der hjælper dig med at omskrive afsnit, justere tonen i dit indhold, og endda spare tid på formatering ved at generere tabeller fra din tekst. Det er ikke bare en hjælp; det er en revolution inden for skriveprocessen, der gør dig mere kreativ og effektiv.

Copilot i Excel

Gør dataanalyse til en leg med Copilot i Excel

Dataanalyse er nu blevet mere tilgængelig og mindre kompliceret med Copilot i Excel. Uanset dit kendskab til data, hjælper Copilot dig med at analysere, formatere, og redigere dine data, skabe kraftfulde visualiseringer, og endda generere prognoser med lethed. Det er tid til at dykke dybere ind i dine data og opdage indsigter, der kan drive din beslutningstagning og strategi.

Copilot i Loop

Fremme samarbejde og kreativitet med Copilot i Loop

Samarbejde er nøglen til innovation og succes. Copilot i Loop er din samarbejdspartner, der hjælper dit team med at co-create, organisere projekter, og holde alle opdateret. Fra at generere tabeller til at organisere teamprojekter og skabe en problemfri overgang af opgaver mellem teammedlemmer, Copilot i Loop sikrer, at dit team altid er på samme side og arbejder mod fælles mål.

Copilot i OneNote

Organiser, forbered og tag handling med Copilot i OneNote

Hold dine noter og ideer organiseret og klar til handling med Copilot i OneNote. Uanset om du ønsker at dykke dybere ind i dine noter, generere opsummeringer, eller gøre din skrivning klarere og mere effektiv, er Copilot her for at hjælpe dig med at navigere gennem dine noter og tage informerede handlinger.

Copilot i Stream

Find indsigter fra videoer med Copilot i Stream

Videoer er en rig kilde til information og indsigter. Copilot i Stream transformerer måden, du interagerer med videoindhold på, ved at give dig mulighed for hurtigt at opsummere, stille spørgsmål, og endda identificere nøglemomenter og diskussioner i videoen. Gå aldrig glip af vigtige punkter igen med Copilot ved din side.

Copilot i OneDrive

Opdag og udforsk med Copilot i OneDrive

Gør filhåndtering og dataudtrækning enkel og effektiv med Copilot i OneDrive. Stil åbne spørgsmål, få opsummeringer af filindhold, og opdag de indsigter og informationer, du har brug for, uden nogensinde at skulle åbne en fil. Copilot i OneDrive gør det nemt at finde og arbejde med de data, du har brug for.

Din AI-partner

Microsoft 365 Copilot er ikke blot en funktion; det er din partner i produktivitet og kreativitet. Fra at optimere din kommunikation til at gøre dataanalyse tilgængelig for alle, Copilot er her for at guide dig gennem din arbejdsdag og hjælpe dig med at opnå mere. Lås op for nye muligheder og tag din produktivitet og kreativitet til nye højder med Microsoft 365 Copilot.

Læs mere om Microsoft 365 Copilot

Kampagne

Kom i gang med Microsoft Copilot

E-bog

I denne e-bog får du en guide til at komme i gang med Microsoft 365 Copilot. Du kan fx læse hvordan du opbygger et godt fundament inden du har går i gang, samt en lang række tips od tricks.

  Skal vi hjælpe dig i gang?

  Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523