fbpx

JDM Casestory – Civica

Vil være de bedste

Som nogle der gerne vil være de bedste på Fyn, har de valgt at optimere deres kommunikation og sikkerhed ved hjælp af deres valg at arbejde sammen med JDM A/S. I deres løsning har de Microsoft 365, Office 365 og Microsoft Teams, for at få det bedste teamwork.

Introduktion til Civica

Civica's logo

Civica er en almen boligorganisation opstået af fusionen mellem Højstrup Bolig og OAB 1. januar 2014. Civica har langt over 100 afdelinger med ca. 11000 almene boliger på hele Fyn.

Have et nært forhold

For boligorganisationen Civica er det vigtigt at have en it-partner, der forstår virksomheden og kan rådgive til helt andre løsninger, end Civica selv forestillede sig.

Og understreger, at tillid spiller en stor rolle i det nære forhold. Derfor har Civica samlet al deres it hos JDM – det er også her, de køber hardware.

Morten Gudiksen, IT-projektledelse, Civica, fortæller:

“vi har én leverandør til alt udstyr. Én indgang. Ét sted at ringe hen. Indimellem betaler vi måske 1-2% mere for en vare, men opvejes hurtigt af, at vi får den rigtige service. JDM tænker på vores behov.”

Det giver ro i maven

Da Civica skulle have nyt trådløst netværksudstyr, søgte Morten Gudiksen efter otte nye switche. Men JDM rådede ham til i stedet at købe én stor chassis-switch, som betød en mærkbar besparelse. JDM har bygget løsningen fra bunden, konfigureret den og yder også support og service. Løsningen er nem at skalere og giver større fleksibilitet. Morten fortsætter:

“Det giver ro i maven, fordi det nye rackskab er overskueligt. Og så ved vi, det er gennemtestet, der er styr på tingene hos JDM, og det skal bare være i orden. De er der, når vi har brug for dem.”

Bl.a. har Morten Gudiksen oplevet en JDM-konsulent, der kl. 02.30 om natten stadig ikke ville gå hjem, fordi systemet ikke kørte optimalt.

En Ejendom som Civica har/havde sat til salg.
En ejendom som Civica har fået 3D fremstillet så man kan se hvordan de ønsker ejendommen kommer til at se ud.

Ikke en opgave, som JDM ikke har kunne løfte

Gennem Office 365 har Civica også valgt en mailløsning, oprettet og serviceret af JDM. Det gør kommunikationen med Civicas forskellige afdelingsbestyrelser nemmere og let at vedligeholde. Mailløsningen lever op til kravene om datasikkerhed, som er væsentligt, når der som hos Civica er mange forskellige modtagere.

“Hos JDM er vi altid velkomne, og de har altid tid til os. Det betyder rigtig meget for os at have et nært forhold til vores it-partner. At vi har en lokal partner, gør tingene meget mere fleksible.”

Morten Gudiksen

IT-projektledelse, Civica

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523