fbpx

Casestory – Revision & Råd

Vi vil være de bedste på Fyn, og det hjælper IT-platformen fra JDM os til at opnå

Hvad gør man, når hele IT-­systemet bryder ned – ovenikøbet midt i ­virksomhedens travleste ­periode? For Revision & Råd var det ­nødvendigt med hurtig action og en løsning, der kunne sikre virksom­heden i fremtiden. Det endte bedre, end de havde drømt om.

Detaljer

Revision & Råd

Revision & Råd tog hul på en IT-virkelighed med helt nye muligheder: En hybrid platform, der giver maksimal frihed for brugerne og den sikkerhed, der er vigtig for både revisions­husets medarbejdere og kunder.

Vi havde tidligere en server stående i ­kælderen. Når den hostede, ringede vi efter doktoren, der gav den nogle Kodimagnyler. På den måde holdt vi den kørende, til vi fik det helt store nedbrud midt i statustiden, der er årets travleste periode. JDM fik os hurtigt kørende igen og leverede en super indsats.

Jan Grevelund

Partner og IT-ansvarlig, Revision & Råd

24/7/365

Revision & Råd tog hul på en IT-virkelighed med helt nye muligheder: En hybrid platform, der giver maksimal frihed for brugerne og den sikkerhed, der er vigtig for både revisions­husets medarbejdere og kunder.

“Microsoft Office 365 sikrer, at vi holder vores mål: Vi vil være på teknologisk forkant i ­forhold til vores kunder og arbejdsproces. Vi vil være det bedste revisionshus på Fyn. ­Derfor skal vi køre 24/7/365, hvor alle i ­firmaet har adgang til alle filer døgnet rundt. Det er vigtigt, at medarbejdere i Revision & Råd kan arbejde, uanset hvor de er og hvilken platform, de arbejder på. Det kan vi med vores fjernskrivebordsløsning, som vi har adgang til, både på PC, mobil eller iPad.”

Jan Grevelund

Partner og IT-ansvarlig, Revision & Råd

Nemmere at arbejde hvor som helst

Vi kan mærke, at det er blevet ­nemmere at arbejde alle steder fra. Tidligere ­arbejdede vi ude hos kunden på hver vores del og samlede det hele, når vi kom tilbage på kontoret. I dag kobler vi os bare på og har hvert vores skrive­bord, hvorfra vi kan arbejde på det samme dokument samtidig. Med et fjernskrivebord arbejder man på sit eget skrivebord, så jeg får oplevelsen af, at jeg sidder på kontoret.

Jan Grevelund

Partner og IT-ansvarlig, Revision & Råd

om fordelene ved at bruge den nye, moderne IT-løsning.

JDM sørger for det hele

 

Alle medarbejdere i Revision & Råd har identiske computere, så vi nemt kan udstyre nye kolleger med en PC-arbejdsplads. JDM leverer en klargjort PC, der kan tages i brug uden videre, fordi hele installationsprocessen er automatiseret .Tidligere skulle vi installere og opdatere alt selv. I den nye løsning sørger JDM for begge dele, så alt og alle bliver opdateret samtidig.

Jan Grevelund

Partner og IT-ansvarlig, Revision & Råd

De bedste på fyn

Revision & Råd har fået bedre arbejdsflow, større effektivitet, maksimal fleksibilitet og øget sikkerhed efter etableringen af revisionshusets nye IT-platform.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har valgt den helt rigtige løsning. Vi vil være de bedste på Fyn, og det hjælper IT-platformen fra JDM os til at opnå.

Jan Grevelund

Partner og IT-ansvarlig, Revision & Råd

Løsningen indeholder

Moderne it-løsninger er oftest en sammensætning af teknologier, systemer og løsninger. Nedenstående elementer indgår i denne case:

Vi hjælper også gerne dig

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng og kan komme hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This