fbpx

JDM Casestory – Revision & Råd

Vi vil være de bedste på Fyn, og det hjælper IT-platformen fra JDM os til at opnå

Hvad gør man, når hele IT-­systemet bryder ned – ovenikøbet midt i ­virksomhedens travleste ­periode? For Revision & Råd var det ­nødvendigt med hurtig action og en løsning, der kunne sikre virksom­heden i fremtiden. Det endte bedre, end de havde drømt om.

Introduktion til Revision & Råd

Revision & Råd vil være det bedste alternativ til de store revisionshuse – og vores fokus er på små og mellemstore virksomheder.

Jan Grevelund, Partner & IT-ansvarlig, Revision & Råd, fortæller:

“Vi havde tidligere en server stående i kælderen. Når den hostede, ringede vi efter doktoren, der gav den nogle Kodimagnyler. På den måde holdt vi den kørende, til vi fik det helt store nedbrud midt i statustiden, der er årets travleste periode. JDM fik os hurtigt kørende igen og leverede en super indsats.”

24/7/365

Revision & Råd tog hul på en IT-virkelighed med helt nye muligheder: En hybrid platform, der giver maksimal frihed for brugerne og den sikkerhed, der er vigtig for både revisions­husets medarbejdere og kunder.

“Microsoft Office 365 sikrer, at vi holder vores mål: Vi vil være på teknologisk forkant i ­forhold til vores kunder og arbejdsproces. Vi vil være det bedste revisionshus på Fyn. ­Derfor skal vi køre 24/7/365, hvor alle i ­firmaet har adgang til alle filer døgnet rundt. Det er vigtigt, at medarbejdere i Revision & Råd kan arbejde, uanset hvor de er og hvilken platform, de arbejder på. Det kan vi med vores fjernskrivebordsløsning, som vi har adgang til, både på PC, mobil eller iPad.”

Jan Grevelund

Partner og IT-ansvarlig, Revision & Råd

Nemmere at arbejde hvor som helst

“Vi kan mærke, at det er blevet nemmere at arbejde alle steder fra. Tidligere arbejdede vi ude hos kunden på hver vores del og samlede det hele, når vi kom tilbage på kontoret. Idag kobler vi os bare på og har hvert vores skrivebord, hvorfra vi kan arbejde på det samme dokument samtidig. Med et fjernskrivebord arbejder man på sit eget skrivebord, så jeg får oplevelsen af, at jeg sidder på kontoret.”

Siger Jan om fordelene ved at bruge den nye, moderne IT-løsning.

Rådgivere der er ved at gennemgå en kunde om hvad de kan gøre for at hjælpe kunden med at komme nemt og elegant videre i deres rejse.

De bedste på fyn

Revision & Råd har fået bedre arbejdsflow, større effektivitet, maksimal fleksibilitet og øget sikkerhed efter etableringen af revisionshusets nye IT-platform.

JDM sørger for det hele

“Alle medarbejdere i Revision & Råd har identiske computere, så vi nemt kan udstyre nye kollegaer med en PC-arbejdsplads. JDM levere en klargjort PC, der kan tages i brug uden videre, fordi hele installationsprocessen er automatiseret. Tidligere skulle vi installere og opdatere alt selv. I den nye løsning sørger JDM for begge dele, så alt og alle bliver opdateret samtidig.”

Forklarer Jan og afslutter:

“Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har valgt den helt rigtige løsning. Vi vil være de bedste på Fyn, og det hjælper IT-platformen fra JDM os til at opnå.”

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523