fbpx

JDM Casestory – Sølyst – Den Kongelige Skydebane

Fra Server til Cloud

JDM har hjulpet Sølyst – Den kongelige Skydebane med at udskifte deres gamle Small Business Server med en moderne løsningen med Office 365 til email, dokumentstyring og kommunikation baseret på Exchange Online og SharePoint Online. Herudover har Sølyst også fået effektiv styring og sikkerhed på computerne med Windows Intune. Alt i alt er driften blevet forenklet med høj driftsikkerhed og produktivitet til følge med lavere månedlige omkostninger.

Introduktion til Sølyst - Den kongelige Skydebane

Sølyst - Den kongelig skydebane's logo Sølyst er et unikt landsted beliggende i Klampenborg, nord for København, og udmærker sig ved at være de nok smukkeste og mest historiske rammer for selskaber og møder i Danmark.

Fleksibilitet med Office 365

Iben Marburger, tidl General Manager, Sølyst, fortæller:

“På Sølyst tager vi os af planlægningen af vores gæster fester fra ende til anden. Der er det vigtigt at vi har et effektivt system til at notere alle ønsker og detaljer. Når gæster kommer på dagen er vi sikre på at have alle detaljer på plads og kan dermed sikre at alle får en dejlig fest.”

Køkkenchef Henrik Willert Nielsen udtaler at med sin SmartPhone får stor fleksibilitet med Office 365. Når Henrik forlader Sølyst kan han stadig kommunikere med kunderne om selskaber og menuer. Den fleksibilitet er helt afgørende for at Henrik nemt og effektivt kan sikre at Sølysts gæster får en perfekt oplevelse.

For at se mere om interviewet, har vi indsat videoen her:

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523