fbpx

Casestory – Sølyst – Den Kongelige Skydebane

Fra Server til Cloud

JDM har hjulpet Sølyst – Den kongelige Skydebane med at udskifte deres gamle Small Business Server med en moderne løsningen med Office 365 til email, dokumentstyring og kommunikation baseret på Exchange Online og SharePoint Online. Herudover har Sølyst også fået effektiv styring og sikkerhed på computerne med Windows Intune. Alt i alt er driften blevet forenklet med høj driftsikkerhed og produktivitet til følge med lavere månedlige omkostninger.

Detaljer

Sølyst – Den Kongelige Skydebane Sølyst – Den kongelige Skydebane har udskiftet deres gamle Small Business Server med en moderne løsningen med Office 365 til email, dokumentstyring og kommunikation baseret på Exchange Online og SharePoint Online.

Fleksibilitet med Office 365

På Sølyst tager vi os af planlægningen af vores gæster fester fra ende til anden. Der er det vigtigt at vi har et effektivt system til at notere alle ønsker og detaljer. Når gæsten kommer på dagen er vi sikre på at have alle detaljer på plads og kan dermed sikre at alle får en dejlig fest.

Iben Marbruger

General Manager, Sølyst

Køkkenchef Henrik Willert Nielsen udtaler at med sin SmartPhone får stor fleksibilitet med Office 365. Når Henrik forlader Sølyst kan han stadig kommunikere med kunderne om selskaber og menuer. Den fleksibilitet er helt afgørende for at Henrik nemt og effektivt kan sikre at Sølysts gæster får en perfekt oplevelse.

Løsningen indeholder

Moderne it-løsninger er oftest en sammensætning af teknologier, systemer og løsninger. Nedenstående elementer indgår i denne case:

Vi hjælper også gerne dig

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng og kan komme hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This