HelpHouse

Leasing af udstyr giver økonomisk frihed.

HelpHouse

”Vi er sikre på at vores udstyr bare virker og er sikkert”

Carl Hye Thaisen, CEO i helphouse.io

HelpHouse

HelpHouse i Odense er en virksomhed i udvikling. Siden HelpHouse i april 2017 startede deres virksomhed, er det kun gået fremad. HelpHouse er Danmarks eneste Zendesk Premier Solution Provider, hvilket betyder at de kan hjælpe dig med hele processen i forbindelse med implementering og optimering af din Zendesk løsning.  

 ”Løsningen har gjort det muligt for os at få det hardware vi ønskede, uden at skulle investere og låse penge i udstyret” – Carl Hye Thaisen, CEO i helphouse.io

Zendesk er en af verdens største udbydere af kundeservice software løsninger, og deres løsning håndterer kundeserviceanmodninger for mere end 125.000 kunder på verdensplan.  

 

Som nystartet virksomhed i vækst, går udviklingen hurtigt, især når man arbejder på og med digitale løsninger. Konsulenterne og rådgiverne hos HelpHouse har behov for altid at have moderne og sikkert udstyr, så de kan performe bedst muligt. Desuden er det at kunne tiltrække og fastholde godt personale essentielt for en virksomhed som HelpHouse.  

 

”Det er vigtigt for os at vores medarbejdere har adgang til den nyeste teknologi, og at de nyder at bruge det. For os er det et krav at udstyret ikke holder dem tilbage” udtaler Carl Hye Thaisen, CEO i helphouse.io.  

 

HelpHouse havde behov for at få udskiftet og opgraderet deres computere og udstyr i virksomheden. HelpHouse valgte en leasingmetode til deres udstyr, også kaldet Hardware As A Service (HWAAS). Det betyder at de for en fast lav pris om måneden betaler for brugen af deres moderne computere og udstyr, uden at skulle finde store summer i kapital frem ved køb. 

 

”Prisen var ikke højere end hvis vi skulle have købt alt udstyret på dag 1, men via leasing kan vi nu løbende betale for optimeringen” – Carl Hye Thaisen, CEO i helphouse.io 

 

JDM har hjulpet HelpHouse med sammensætningen af deres computere og udstyr, hvilket betydet at deres rådgivere og konsulenter kan arbejde på moderne og sikker hardware uden at skulle forholde sig til prisen. Prisen er den samme hver måned, gennem hele leasingperioden.  

 

Mange virksomheder glemmer at computere og telefoner som har nogle år på bagen, ikke nødvendigvis har de samme sikkerhedsfeatures som moderne udstyr. Desuden er moderne udstyr oftest langt hurtigere, går mindre ned og har meget bedre strømforbrug. ”Vi er sikre på at vores udstyr bare virker og er sikkert” slutter Carl Hye Thaisen. 

Elementer i løsningen

Moderne Hardware
Computer Leasing

Jesper Skov

Modern Workplace Hardware Specialist

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.