fbpx

En ny måde at håndtere din identitet online

Microsoft Entra External ID

Identitet er en vigtig del af vores digitale liv. Vi bruger den til at få adgang til forskellige online-tjenester som e-mail, sociale medier, bank, shopping og mere. Men det kan være udfordrende og risikabelt at håndtere vores identitet online. 

Vi skal ofte oprette og huske flere brugernavne og adgangskoder, dele vores personlige oplysninger med forskellige udbydere og håndtere truslen om identitetstyveri og svindel.

Derfor eksisterer Microsoft Entra External ID. Det er en sikker og bekvem måde at håndtere din identitet online ved hjælp af en enkelt konto, der fungerer på tværs af flere platforme og tjenester.

Med Microsoft Entra External ID kan du:

Oprette en unik og verificerbar identitet, der er knyttet til din e-mailadresse eller telefonnummer

Bruge dit Microsoft Entra External ID til at logge ind på enhver hjemmeside eller app, der understøtter det, uden at oprette en ny konto eller adgangskode

Kontrollere, hvilke oplysninger du deler med hver serviceudbyder, og tilbagekalde adgang når som helst

Beskytte din identitet med avancerede sikkerhedsfunktioner som biometrisk godkendelse, kryptering og gendannelsesmuligheder

Nyde en problemfri og ensartet brugeroplevelse på tværs af enheder og platforme

Microsoft Entra Ekstern ID er baseret på åbne standarder og protokoller som OpenID Connect og Decentralized Identifiers (DIDs).

Det betyder, at det er kompatibelt med andre identitetsløsninger og -platforme og respekterer din privatliv og autonomi. Du ejer din identitet, ikke Microsoft eller nogen anden udbyder.

Microsoft Entra løsninger

Microsoft Entra er en serie af løsninger for identitet og netværksadgangsløsninger fra Microsoft.

Microsoft Entra ID

Microsoft Entra ID tilbyder en komplet identitets- og adgangsstyringsløsning med integreret sikkerhed til at administrere og beskytte alle dine brugere og data.
Læs mere ->

Microsoft Entra ID Governance

Microsoft Entra ID Governance hjælper organisationer med at beskytte, overvåge og revidere adgangen til kritiske aktiver samtidig med at sikre medarbejdernes produktivitet og forenkle overholdelse af regler og standarder.
Læs mere ->

Microsoft Entra External ID

Microsoft Entra External ID er en integreret platform til at autentificere eksterne brugere, herunder kunder, patienter, borgere, gæster, partnere og leverandører, i apps.
Læs mere ->

Microsoft Entra Verified ID

Microsoft Entra Verified ID tilbyder en banebrydende løsning til decentraliseret identitet baseret på Web3. Opret, udsted og verificer privatlivsrespekterende legitimationsoplysninger til sikre interaktioner.
Læs mere ->

Microsoft Entra Workload ID

Microsoft Entra Workload ID administrerer og beskytter apps og tjenester. Den sikrer adgang, registrerer risici og forenkler livscyklushåndteringen for arbejdsbelastningsidentiteter.
Læs mere ->

Microsoft Entra Permissions Management

Microsoft Entra Permissions Management giver omfattende synlighed og kontrol over tilladelser for enhver identitet og enhver ressource i Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud Platform (GCP).
Læs mere ->

Spar op til 60%

Besparelser baseret på offentligt tilgængelige estimerede priser for andre leverandørløsninger og offentlige listepriser fra Microsoft.

Kampagne

AI-Værktøjer fra Microsoft

E-bog

- I denne e-bog får du en introduktion til Microsoft Copilot og Bing Chat Enterprise. Du kan fx læse om hvordan Microsoft Copilot fungerer og hvilke fordele Bing Chat Enterprise giver din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

    //Test til get url
    // Test til get formcapture 310523