fbpx

Online identitet uden at gå på kompromis med dit privatliv eller sikkerhed

Microsoft Entra Verified ID

Har du nogensinde undret dig over, hvordan du kan bevise din identitet online uden at gå på kompromis med dit privatliv eller sikkerhed? Hvordan du kan få adgang til tjenester og fordele, der kræver verifikation af dine personlige oplysninger, såsom dit navn, alder, adresse eller statsborgerskab? Hvordan du kan undgå identitetstyveri og svindel, der kan ødelægge dit ry og økonomi?

Med Microsoft Entra Verified ID kan du:

Have fuld kontrol over din identitet og data. Du kan vælge, hvilke oplysninger du vil dele, og med hvem, og tilbagekalde adgangen når som helst.

Reducere risikoen for identitetstyveri og svindel. Microsoft Entra Verified ID bruger avanceret kryptografi og blockchain-teknologi til at sikre, at din identitet og legitimationsoplysninger er autentiske.

Forenkle dine online interaktioner. Du behøver ikke at huske flere adgangskoder eller udfylde lange formularer. Med Microsoft Entra Verified ID kan du bruge én digital tegnebog til at opbevare og administrere din identitet og legitimationsoplysninger på tværs af forskellige platforme og tjenester.

Microsoft Entra Verified ID er et produkt, der sigter mod at revolutionere måden, vi håndterer vores digitale identiteter på. Microsoft Entra Verified ID er en decentraliseret identitetsplatform, der udnytter blockchain-teknologi og biometrisk godkendelse til at skabe en sikker, bærbar og selvstændig identitet for hver bruger.

Microsoft Entra løsninger

Microsoft Entra er en serie af løsninger for identitet og netværksadgangsløsninger fra Microsoft.

Microsoft Entra ID

Microsoft Entra ID tilbyder en komplet identitets- og adgangsstyringsløsning med integreret sikkerhed til at administrere og beskytte alle dine brugere og data.
Læs mere ->

Microsoft Entra ID Governance

Microsoft Entra ID Governance hjælper organisationer med at beskytte, overvåge og revidere adgangen til kritiske aktiver samtidig med at sikre medarbejdernes produktivitet og forenkle overholdelse af regler og standarder.
Læs mere ->

Microsoft Entra External ID

Microsoft Entra External ID er en integreret platform til at autentificere eksterne brugere, herunder kunder, patienter, borgere, gæster, partnere og leverandører, i apps.
Læs mere ->

Microsoft Entra Verified ID

Microsoft Entra Verified ID tilbyder en banebrydende løsning til decentraliseret identitet baseret på Web3. Opret, udsted og verificer privatlivsrespekterende legitimationsoplysninger til sikre interaktioner.
Læs mere ->

Microsoft Entra Workload ID

Microsoft Entra Workload ID administrerer og beskytter apps og tjenester. Den sikrer adgang, registrerer risici og forenkler livscyklushåndteringen for arbejdsbelastningsidentiteter.
Læs mere ->

Microsoft Entra Permissions Management

Microsoft Entra Permissions Management giver omfattende synlighed og kontrol over tilladelser for enhver identitet og enhver ressource i Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud Platform (GCP).
Læs mere ->

Spar op til 60%

Besparelser baseret på offentligt tilgængelige estimerede priser for andre leverandørløsninger og offentlige listepriser fra Microsoft.

Kampagne

AI-Værktøjer fra Microsoft

E-bog

- I denne e-bog får du en introduktion til Microsoft Copilot og Bing Chat Enterprise. Du kan fx læse om hvordan Microsoft Copilot fungerer og hvilke fordele Bing Chat Enterprise giver din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

    //Test til get url
    // Test til get formcapture 310523