fbpx

Håndter tilladelser og begræns adgang på tværs

Microsoft Entra Permissions Management

Et vigtig IT-sikkerhedsparameter er håndtering af de tilladelser som forskellige brugere og roller får. Tilladelser er regler, der bestemmer, hvem der kan få adgang til hvilke data og udføre hvilke handlinger i systemet.

Microsoft Entra Permissions Management er et værktøj til styring af, hvem der kan få adgang til data og udføre handlinger

Med Microsoft Entra Permissions Management kan du:

Styre rollebaseret adgangsstyring (RBAC): Oprette brugerdefinerede roller til forskellige brugere og tildel tilladelser baseret på deres opgaver.

For eksempel kan salgschefer se og redigere salgsrapporter, mens finansanalytikere kan analysere finansielle data.

Finjustere tilladelser på forskellige niveauer, såsom produkt, tjeneste, funktion eller dataniveau.

For eksempel indstil tilladelser for specifikke moduler eller funktioner inden for Microsoft Dynamics 365.

Justere tilladelser baseret på betingelser som tid, placering eller brugeradfærd.

For eksempel indstil tilladelser til at udløbe efter en bestemt tid eller aktivere i arbejdstiden.

Monitorere og spore tilladelsesaktiviteter og ændringer. Se detaljerede logfiler for at se, hvem der har fået adgang til data eller foretaget ændringer i roller og tilladelser.

Filtrer og søg i logfiler baseret på parametre som dato, bruger eller handling.

Microsoft Entra Permissions Management er et produkt til styring af cloud-infrastrukturtilladelser (CIEM), der giver omfattende synlighed og kontrol over tilladelser til enhver identitet og enhver ressource i Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud Platform (GCP).

Det giver organisationer mulighed for at opdage, rette op på og overvåge tilladelser til alle identiteter (både mennesker og arbejdsprocesser) og ressourcer på tværs af multicloud-miljøer.

Microsoft Entra løsninger

Microsoft Entra er en serie af løsninger for identitet og netværksadgangsløsninger fra Microsoft.

Microsoft Entra ID

Microsoft Entra ID tilbyder en komplet identitets- og adgangsstyringsløsning med integreret sikkerhed til at administrere og beskytte alle dine brugere og data.
Læs mere ->

Microsoft Entra ID Governance

Microsoft Entra ID Governance hjælper organisationer med at beskytte, overvåge og revidere adgangen til kritiske aktiver samtidig med at sikre medarbejdernes produktivitet og forenkle overholdelse af regler og standarder.
Læs mere ->

Microsoft Entra External ID

Microsoft Entra External ID er en integreret platform til at autentificere eksterne brugere, herunder kunder, patienter, borgere, gæster, partnere og leverandører, i apps.
Læs mere ->

Microsoft Entra Verified ID

Microsoft Entra Verified ID tilbyder en banebrydende løsning til decentraliseret identitet baseret på Web3. Opret, udsted og verificer privatlivsrespekterende legitimationsoplysninger til sikre interaktioner.
Læs mere ->

Microsoft Entra Workload ID

Microsoft Entra Workload ID administrerer og beskytter apps og tjenester. Den sikrer adgang, registrerer risici og forenkler livscyklushåndteringen for arbejdsbelastningsidentiteter.
Læs mere ->

Microsoft Entra Permissions Management

Microsoft Entra Permissions Management giver omfattende synlighed og kontrol over tilladelser for enhver identitet og enhver ressource i Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud Platform (GCP).
Læs mere ->

Spar op til 60%

Besparelser baseret på offentligt tilgængelige estimerede priser for andre leverandørløsninger og offentlige listepriser fra Microsoft.

Kampagne

AI-Værktøjer fra Microsoft

E-bog

- I denne e-bog får du en introduktion til Microsoft Copilot og Bing Chat Enterprise. Du kan fx læse om hvordan Microsoft Copilot fungerer og hvilke fordele Bing Chat Enterprise giver din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

    //Test til get url
    // Test til get formcapture 310523