fbpx

Overvåg, håndter og sikre dine arbejdsprocesser

Microsoft Entra Workload ID

Hvis du leder efter en måde at forenkle og optimere dine behov inden for cloud computing, kan det være en god idé at kigge nærmere på Microsoft Entra Workload ID. Dette er en funktion, der giver dig mulighed for at tildele en unik identifikator til hver af dine arbejdsprocesser, uanset hvor de er hostet eller hvilken platform, de bruger.

Med Microsoft Entra Workload ID kan du nemt overvåge, håndtere og sikre dine arbejdsbelastninger på tværs af hybrid- og multi-cloud-miljøer.

Med Microsoft Entra Workload ID kan du:

Bruge det samme ID til dine arbejdsprocesser på tværs af forskellige cloud-udbydere, såsom Azure, AWS, Google Cloud eller IBM Cloud.

Dette gør det nemmere at migrere, skalere eller integrere dine arbejdsprocesser uden at ændre deres identitet eller konfiguration.

Bruge Microsoft Entra-dashboardet til at se og overvåge alle dine arbejdsprocesser ét sted. Du kan også bruge Microsoft Entra API’en til at få adgang til og analysere dine arbejdsdata programmæssigt.

Dette giver dig mere indsigt og kontrol over dine cloud-ressourcer og præstation

Håndhæve politikker og overholdelse for dine arbejdsprocesser. For eksempel kan du begrænse adgangen til visse arbejdsprocesser baseret på deres ID eller anvende krypterings- eller backuppolitikker på specifikke arbejdsprocesser.

Du kan også bruge Microsoft Entra Workload ID til at revidere og spore aktiviteten og historikken for dine arbejdsprocesser.

Microsoft Entra Workload ID er en kraftfuld og praktisk måde at forenkle og optimere dine behov inden for cloud computing. Det hjælper dig med at opnå konsistens, synlighed og sikkerhed for dine arbejdsprocesser på tværs af hybrid- og multi-cloud-miljøer.

Microsoft Entra løsninger

Microsoft Entra er en serie af løsninger for identitet og netværksadgangsløsninger fra Microsoft.

Microsoft Entra ID

Microsoft Entra ID tilbyder en komplet identitets- og adgangsstyringsløsning med integreret sikkerhed til at administrere og beskytte alle dine brugere og data.
Læs mere ->

Microsoft Entra ID Governance

Microsoft Entra ID Governance hjælper organisationer med at beskytte, overvåge og revidere adgangen til kritiske aktiver samtidig med at sikre medarbejdernes produktivitet og forenkle overholdelse af regler og standarder.
Læs mere ->

Microsoft Entra External ID

Microsoft Entra External ID er en integreret platform til at autentificere eksterne brugere, herunder kunder, patienter, borgere, gæster, partnere og leverandører, i apps.
Læs mere ->

Microsoft Entra Verified ID

Microsoft Entra Verified ID tilbyder en banebrydende løsning til decentraliseret identitet baseret på Web3. Opret, udsted og verificer privatlivsrespekterende legitimationsoplysninger til sikre interaktioner.
Læs mere ->

Microsoft Entra Workload ID

Microsoft Entra Workload ID administrerer og beskytter apps og tjenester. Den sikrer adgang, registrerer risici og forenkler livscyklushåndteringen for arbejdsbelastningsidentiteter.
Læs mere ->

Microsoft Entra Permissions Management

Microsoft Entra Permissions Management giver omfattende synlighed og kontrol over tilladelser for enhver identitet og enhver ressource i Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud Platform (GCP).
Læs mere ->

Spar op til 60%

Besparelser baseret på offentligt tilgængelige estimerede priser for andre leverandørløsninger og offentlige listepriser fra Microsoft.

Kampagne

AI-Værktøjer fra Microsoft

E-bog

- I denne e-bog får du en introduktion til Microsoft Copilot og Bing Chat Enterprise. Du kan fx læse om hvordan Microsoft Copilot fungerer og hvilke fordele Bing Chat Enterprise giver din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

    //Test til get url
    // Test til get formcapture 310523