fbpx

Komplet identitets- og adgangsstyringsløsning med integreret sikkerhed

Microsoft Entra ID

Microsoft Entra ID (Tidligere Azure Active Directory) tilbyder en komplet identitets- og adgangsstyringsløsning med integreret sikkerhed til at administrere og beskytte alle dine brugere og data.

Microsoft Entra ID er et værktøj, der hjælper virksomheder med at håndtere digitale identiteter for deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Med Microsoft Entra ID kan folk oprette deres egne digitale identiteter, der er gemt på deres enheder. Disse identiteter kan bruges til at få adgang til forskellige tjenester uden at afsløre personlige oplysninger. Brugere har fuld kontrol over deres identitetsdata og kan forhindre andre i at få adgang til det, når de ønsker det.

Med Microsoft Entra ID kan du:

Effektivt håndtere brugeridentiteter og kontrollere adgangen til virksomhedens ressourcer. Fx brugerprovisionering, adgangskodehåndtering og selvbetjeningsfunktioner.

Forbedre brugernes produktivitet og mindsker byrden ved at administrere flere login. Mulighed for at sikre adgang til både cloud- og lokale applikationer og dermed forbedre den overordnede sikkerhed.

Opdage og afbøde potentielle sikkerhedsrisici. Disse muligheder hjælper virksomheder med at overholde reguleringskrav og beskytte deres data.

Microsoft Entra ID giver også organisationer mulighed for at give deres brugere særlige digitale certifikater eller licenser, der kan kontrolleres af enhver. Disse digitale legitimationsoplysninger beviser en persons kvalifikationer eller medlemskaber uden at dele unødvendige detaljer.

Samlet set er Microsoft Entra ID en væsentlig forbedring inden for identitetsstyring. Det tilbyder bedre sikkerhed, effektivitet og kontrol for brugerne og hjælper organisationer med at forenkle deres verifikationsprocesser.

Microsoft Entra løsninger

Microsoft Entra er en serie af løsninger for identitet og netværksadgangsløsninger fra Microsoft.

Microsoft Entra ID

Microsoft Entra ID tilbyder en komplet identitets- og adgangsstyringsløsning med integreret sikkerhed til at administrere og beskytte alle dine brugere og data.
Læs mere ->

Microsoft Entra ID Governance

Microsoft Entra ID Governance hjælper organisationer med at beskytte, overvåge og revidere adgangen til kritiske aktiver samtidig med at sikre medarbejdernes produktivitet og forenkle overholdelse af regler og standarder.
Læs mere ->

Microsoft Entra External ID

Microsoft Entra External ID er en integreret platform til at autentificere eksterne brugere, herunder kunder, patienter, borgere, gæster, partnere og leverandører, i apps.
Læs mere ->

Microsoft Entra Verified ID

Microsoft Entra Verified ID tilbyder en banebrydende løsning til decentraliseret identitet baseret på Web3. Opret, udsted og verificer privatlivsrespekterende legitimationsoplysninger til sikre interaktioner.
Læs mere ->

Microsoft Entra Workload ID

Microsoft Entra Workload ID administrerer og beskytter apps og tjenester. Den sikrer adgang, registrerer risici og forenkler livscyklushåndteringen for arbejdsbelastningsidentiteter.
Læs mere ->

Microsoft Entra Permissions Management

Microsoft Entra Permissions Management giver omfattende synlighed og kontrol over tilladelser for enhver identitet og enhver ressource i Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud Platform (GCP).
Læs mere ->

Spar op til 60%

Besparelser baseret på offentligt tilgængelige estimerede priser for andre leverandørløsninger og offentlige listepriser fra Microsoft.

Kampagne

AI-Værktøjer fra Microsoft

E-bog

- I denne e-bog får du en introduktion til Microsoft Copilot og Bing Chat Enterprise. Du kan fx læse om hvordan Microsoft Copilot fungerer og hvilke fordele Bing Chat Enterprise giver din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

    //Test til get url
    // Test til get formcapture 310523