fbpx

En omfattende løsning til identitets- og adgangsstyring

Microsoft Entra ID Governance

Identitets- og adgangsstyring (IAM) er en afgørende komponent i enhver moderne virksomhed, da det sikrer, at de rette personer har den rette adgang til de rette ressourcer på det rette tidspunkt. 

Det kan dog være udfordrende at administrere IAM, især i komplekse og dynamiske miljøer, hvor brugere, enheder, applikationer og data konstant ændrer sig.

Derfor eksisterer Microsoft Entra ID Governance. Det er en omfattende løsning, der forenkler og automatiserer IAM på tværs af hybrid- og multi-cloud-scenarier. Entra ID Governance udnytter kraften fra Microsoft Entra ID, Microsofts cloudbaserede identitetsplatform, til at levere en forenet og ensartet oplevelse med håndtering af identiteter og adgang på tværs af on-premises, cloud- og hybridmiljøer.

Med Microsoft Entra ID Governance kan du:

Strømline identitetsstyring med selvbetjening, automatiseret tildeling og tilbagekaldelse samt rollebaseret adgangskontrol (RBAC).

Forbedre sikkerheden og overholdelse med identitetsbeskyttelse, betinget adgang, privilegeret identitetsstyring (PIM) og identitetsstyringsfunktioner.

Øge produktiviteten og samarbejdet med problemfri single sign-on (SSO), multifaktor-autentificering (MFA) og passwordless authentication.

Opnå synlighed og indsigt i din IAM-status med avancerede rapporterings- og analyseværktøjer.

Microsoft Entra ID Governance er designet til at imødekomme behovene hos virksomheder i alle størrelser og brancher med fleksible implementeringsmuligheder, skalerbarhed, interoperabilitet og integration med andre Microsoft-produkter og -tjenester.

Uanset om du leder efter en cloudbaseret, hybrid eller multi-cloud IAM-løsning, kan Entra ID Governance hjælpe dig med at nå dine mål.

Microsoft Entra løsninger

Microsoft Entra er en serie af løsninger for identitet og netværksadgangsløsninger fra Microsoft.

Microsoft Entra ID

Microsoft Entra ID tilbyder en komplet identitets- og adgangsstyringsløsning med integreret sikkerhed til at administrere og beskytte alle dine brugere og data.
Læs mere ->

Microsoft Entra ID Governance

Microsoft Entra ID Governance hjælper organisationer med at beskytte, overvåge og revidere adgangen til kritiske aktiver samtidig med at sikre medarbejdernes produktivitet og forenkle overholdelse af regler og standarder.
Læs mere ->

Microsoft Entra External ID

Microsoft Entra External ID er en integreret platform til at autentificere eksterne brugere, herunder kunder, patienter, borgere, gæster, partnere og leverandører, i apps.
Læs mere ->

Microsoft Entra Verified ID

Microsoft Entra Verified ID tilbyder en banebrydende løsning til decentraliseret identitet baseret på Web3. Opret, udsted og verificer privatlivsrespekterende legitimationsoplysninger til sikre interaktioner.
Læs mere ->

Microsoft Entra Workload ID

Microsoft Entra Workload ID administrerer og beskytter apps og tjenester. Den sikrer adgang, registrerer risici og forenkler livscyklushåndteringen for arbejdsbelastningsidentiteter.
Læs mere ->

Microsoft Entra Permissions Management

Microsoft Entra Permissions Management giver omfattende synlighed og kontrol over tilladelser for enhver identitet og enhver ressource i Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud Platform (GCP).
Læs mere ->

Spar op til 60%

Besparelser baseret på offentligt tilgængelige estimerede priser for andre leverandørløsninger og offentlige listepriser fra Microsoft.

Kampagne

AI-Værktøjer fra Microsoft

E-bog

- I denne e-bog får du en introduktion til Microsoft Copilot og Bing Chat Enterprise. Du kan fx læse om hvordan Microsoft Copilot fungerer og hvilke fordele Bing Chat Enterprise giver din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

    //Test til get url
    // Test til get formcapture 310523