fbpx

Microsoft 365 Business

Arbejd mere sikkert fra næsten hvor som helst med en enkelt, omkostningseffektiv løsning

Arbejd mere sikkert fra næsten hvor som helst med en enkelt, omkostningseffektiv løsning, der inkluderer online møder og dine foretrukne Office-applikationer.

Vælg den rigtige platform til din virksomhed – 

Godt fundament til cloud løsninger

Vores verden har ændret sig, og du har brug for enkle, sikre løsninger, der hjælper dig med at omdanne din virksomhed og få tingene gjort næsten hvor som helst fra. Uanset om du vælger at lade dit personale arbejde mere hjemmefra, betjene dine kunder på nye måder eller udforsker forskellige forretningsmodeller, kan Microsoft 365 Business hjælpe dig med at nå dine mål.

80% af medarbejderne forventer at arbejde mere hjemmefra selv efter Corona restriktionerne løftes.
(Kilde: The Total Economic Impact™ Of Microsoft Teams )

Undersøgte virksomheder fik op til 163% ROI i løbet af tre år ved at forbedre medarbejdernes produktivitet og reducere it-omkostninger med Microsoft 365 Business
(Kilde: The Total Economic Impact™ Of Microsoft 365 For Business )

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Udfordringer i dagens virksomheder

Ansatte der sidder og arbejder

Gør hjemmearbejde muligt. Verden kan ændre sig hurtigt og uventet, og virksomheder i alle størrelser har brug for lettere, sikre måder at arbejde og betjene kunder på næsten hvor som helst fra.

Styrk sikkerheden. Små virksomheder er attraktive mål for cyberkriminelle, og beskyttelse af følsomme oplysninger bliver endnu mere udfordrende, når folk arbejder eksternt fra. 

Reducer omkostninger og kompleksitet. Når du tilpasser dig et usikkert marked efter Covid-19, har du brug for måder at arbejde mere effektivt uden at tilføje dyr, kompliceret teknologi. 

Støtte vækst. Du har brug for løsninger, der let og overkommeligt kan udvides, når din virksomhed ændres og vokser uden at kræve betydelige investeringer på forhånd. 

Fordele ved Microsoft 365 Business 

Ansat der brugere fordelene ved at bruge Microsoft Azure
Vær mere produktiv næsten overalt med samarbejde i realtid.
  • Arbejd med folk næsten hvor som helst fra ved hjælp af cloudbaserede Office-apps.
  • Hold kontakten med videokonference, chat og opkald samt e-mail.
Hjælper med at beskytte dine forretningsdata med teknologi, du kan stole på.
  • Hjælp med at beskytte data mod malware, uautoriseret adgang og utilsigtet sletning ved hjælp af indbyggede sikkerhedsforanstaltninger.
  • Beskyt brugeridentiteter ved at aktivere multifaktorautentificering.
Optimer omkostninger og management med en enkelt, sikker løsning til teamwork.
  • Udskift blandet software med en enkelt, fuldt administreret platform, der inkluderer Office-apps og realtidssamarbejde inklusive videokonference.
  • Start med en plan, der passer til din virksomhed, og tilføj flere muligheder enkelt og billigt efter behov.

Få den rette partner

JDM har siden varet med siden begyndelsen, og leverer moderne it-løsninger som er tilpasset den enkelte virksomhed. Vi er en af Danmarks mest Microsoft certificerede virksomheder, og hjælper dig i skyen og med digitale transformationen til den moderne arbejdsplads, der giver mere frihed, nemmere samarbejde, højere sikkerhed og bedre resultater.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for hybridt arbejde, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This