fbpx
Er Microsoft 365 sikker

Business Central er bedre og mere sikker end Dynamics NAV

Business Central er bedre og mere sikker end Dynamics NAV

Business Central fra Microsoft er en cloud-baseret virksomhedsstyringsløsning, der er bygget på Dynamics 365 platformen, mens Microsoft Dynamics NAV er en on-premises løsning.

Business Central tilbyder flere fordele i forhold til Dynamics NAV, læs med her:

  Skalerbarhed

  Business Central er en cloud-baseret løsning, hvilket betyder, at den nemt kan skaleres for at imødekomme din virksomheds skiftende behov.

  Med Dynamics NAV er skalerbarheden begrænset af den lokale infrastruktur. Med Business Central er skalerbarheden næsten ubegrænset, og en virksomhed kan tilføje flere brugere eller øge deres brug uden behov for yderligere hardware eller IT-support.

  Sikkerhed

  Som en cloud-baseret løsning tilbyder Business Central et højere sikkerhedsniveau end Dynamics NAV. Microsofts sikkerhedsprotokoller og datacentre sikrer, at kundedata opbevares sikkert og sikkert. Business Central bruger Azure, Microsofts cloud-platform, som giver flere lag af sikkerhed og compliance, der opfylder industriens standarder og regler.

  Derudover tilbyder Business Central også rollebaseret adgangskontrol, som giver virksomheden mulighed for at kontrollere, hvem der har adgang til følsomme data, og hvilke handlinger de kan udføre.

  Automatiske opdateringer

  Business Central opdateres automatisk, hvilket betyder, at kunderne altid har adgang til de nyeste funktioner og funktionalitet. Med Dynamics NAV skal opdateringer installeres manuelt. Dette kan være tidskrævende og kan også føre til uoverensstemmelser i softwareversionen på tværs af organisationen.

  Med Business Central behøver virksomheder ikke at bekymre sig om at holde softwaren opdateret, og de kan drage fordel af nye funktioner og funktionalitet, så snart de frigives.

  Større fleksibilitet

  Business Central tilbyder en mere fleksibel løsning end Dynamics NAV, som kan tilpasses til at imødekomme en virksomheds specifikke behov. Business Central tilbyder en bred vifte af indbyggede funktioner, herunder økonomistyring, forsyningskædestyring og projektstyring, som kan konfigureres til at imødekomme en virksomheds unikke behov.

  Derudover kan virksomheder også tilføje yderligere funktionalitet ved hjælp af apps og tilføjelser, som er tilgængelige på Microsoft AppSource.

  Omkostninger

  Business Central anses generelt for at være mere omkostningseffektiv end Dynamics NAV. Som en cloud-baseret løsning eliminerer Business Central behovet for, at virksomheder skal investere i dyr lokal hardware og it-support.

  Derudover betaler virksomheder kun for de funktioner og funktionalitet, de har brug for, hvilket kan hjælpe med at kontrollere omkostningerne.

  Generelt er Business Central en mere moderne og omfattende løsning, der passer bedre til de fleste virksomheders behov. Det giver en række fordele i forhold til Dynamics NAV, herunder større skalerbarhed, sikkerhed, automatiske opdateringer og fleksibilitet, og det anses generelt for at være mere omkostningseffektivt.

  Business Central er også mere sikkert end Dynamics NAV, da det er bygget på Dynamics 365 platformen og bruger Azure, som er en sikker cloud platform.

   Download e-bog om bekymringerne ved skiftet til Business Central

    Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

    Vi samler på glade kunder

    Mød vores kunder

    Nyheder

    Seneste artikler

    Windows 11 for virksomheder

    Windows 11 for virksomheder

    Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

    Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

    Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

    Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

    Moderne enhedshåndtering

    Moderne enhedshåndtering

    Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

    //Test til get url
    // Test til get formcapture 310523