fbpx
Er Microsoft 365 sikker

Derfor er Yealink innovative med deres møderumsløsninger

Derfor er Yealink innovative med deres møderumsløsninger I en tid hvor virtuel kommunikation og samarbejde er blevet mere vigtigt end nogensinde, er det essentielt at have de bedste løsninger til at holde videomøder med kolleger, kunder og partnere. Yealink er en af de førende producenter af møderumsløsninger, der tilbyder høj kvalitet, innovative teknologier og brugervenligt design til kosteffektive priser. Yealink har et bredt udvalg af møderumsløsninger, der passer til ethvert behov og enhver platform. Uanset om du bruger Microsoft Teams, Zoom eller en anden UC-platform, har Yealink en løsning til dig. Du kan vælge mellem forskellige typer af kameraer, mikrofoner, højttalere og touchpaneler, der alle er nemme at installere og betjene. Yealink møderumsløsninger har flere fordele og features, der gør dem innovative og attraktive for brugerne. Her er nogle af dem:
 • Autoframing og Speaker Tracking:

  Disse funktioner sikrer, at kameraet automatisk fokuserer på den person eller gruppe, der taler i mødet. Det giver en mere naturlig og engagerende oplevelse for alle deltagere.
 • 133 graders 20 MP kamera:

  Dette kamera giver et bredt synsfelt og en høj opløsning, så alle i rummet er synlige og klare for modtagerne.
 • Automatisk justering af lysstyrke:

  Denne funktion gør det muligt for kameraet at tilpasse sig forskellige lysforhold i rummet. Det sikrer en optimal billedkvalitet uanset om det er mørkt eller lyst i rummet.
 • Elektrisk Lens Cap:

  Denne funktion beskytter dit privatliv ved at dække kameraet med en låge, når det ikke er i brug. Det forhindrer uautoriseret optagelse eller overvågning af dit mødelokale.
 • Indbygget WiFi med mulighed for trådløs fjernbetjening:

  Denne funktion giver dig frihed til at styre dit møde fra din smartphone eller tablet uden at skulle bruge kabler eller dongles.
 • Android styresystem:

  Dette styresystem giver dig adgang til mange apps og funktioner på din møderumsløsning. Du kan f.eks. integrere Microsoft Teams eller Zoom direkte på din løsning uden at skulle bruge en ekstern computer.
 • Understøtter indholdsdeling og “whiteboard”-funktion:

  Disse funktioner gør det muligt for dig at dele din skærm med andre deltagere i mødet samt at tegne eller skrive på et virtuelt whiteboard. Det fremmer samarbejdet og kreativiteten i mødet.
 • 8 MEMS-mikrofonarray:

  Dette mikrofonarray reducerer støj og efterklang i rummet ved hjælp af avancerede algoritmer. Det sikrer en klar lydtransmission uden forstyrrelser fra baggrundsstøj eller -snak.
 • Trådløs deling af indhold:

  Med en WPP20 Wireless Dongle kan du nemt dele din skærm med resten af mødet ved blot at tilslutte den til din computers USB-port. Du kan også dele indhold via HDMI eller USB-C port.
Som du kan se, er Yealink innovative med deres møderumsløsninger ved at kombinere cloud computing samt audiovisuelle procesteknologier til at skabe fantastiske løsninger til videokonference, voice communications og collaboration. Hvis du vil vide mere om Yealink møderumsløsninger kan du booke en aftale med en af vores eksperter, som kan gennemgå mulighederne med dig. Læs mere om Yealink og deres Teams-møderum her

Kom og prøv vores Teams-møderum demolokaler centralt placeret i Odense

Er du på udkig efter en smart og effektiv måde at afholde møder på? Vil du gerne spare tid, penge og miljø ved at undgå unødvendige rejser? Så er Teams-møderum måske noget for dig.

Du kan komme og prøve vores Teams-møderum demolokaler centralt placeret i Odense. Her kan du se og opleve forskellige typer af Teams-møderum i forskellige størrelser og indretninger. Du kan også få råd og vejledning fra vores eksperter om, hvordan du bedst udnytter potentialet i Teams-møderum.

Hvis du vil booke en tid til at besøge vores demolokaler, kan du læse mere her:
Demolokaler Teams-møderum

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en spændende demonstration af fremtidens mødefaciliteter.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523