fbpx
En mand der orrientere sig omkring Microsoft Office 365 nye ikoner

Derfor får
Microsoft Office 365
nye ikoner nu

Her kun lidt over halvanden måned efter lanceringen af Microsoft Office 2019 – forbrugerversionen af Microsoft Office – kommer Microsoft så med nye ikoner til alle Office-programmerne. I første gang kun til Microsoft Office 365, der som altid er først med alle nyhederne til Office-platformen. Men hvorfor netop nu?

Enklere, mere samarbejdsvillig og mere kraftfuld. Det er det fremtidige udviklingsmål for Microsoft Office. Det bruger Microsoft som den officielle forklaring på, at Office 365 nye ikoner. En af nyhederne er, at ikonerne kommer til at blive brugt på tværs af alle de platforme, du kan arbejde med Office-programmerne på. Designet skal afspejle den tættere og meget mere forbundne måde, som vi arbejder sammen på i dag, og symbolisere den rummelighed som Office-programmerne giver os til at løse vores daglige arbejdsopgaver.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Første opdateting af ikonerne i 5 år

  Det er første gang i lige over 5 år, programmerne i Microsoft Office får nye ikoner. Sidste gang var i forbindelse med lanceringen af Office 2013 tilbage i maj 2013. De to senere versioner, Office 2016 og Office 2019, beholdt med ganske få opdateringer designet fra 2013-versionen.

  Word-ikonet fra 2003-versionen og til den nye Office 365-version

  Farver og former er opdateret og ikonerne er blevet mere tredimensionelle. Derved rammer de bedre den stil, der er oppe i tiden nu, samtidig med at de bibeholder deres genkendelighed. Så på mange måder er udviklingen knapt så revolutionerende, som da Outlook mistede sin gule farve tilbage i 2013. Og så alligevel. De nye ikoner adskiller sig meget tydeligt fra alle de tidligere versioner. Se selv udviklingen fra de tidligere versioner herunder.

  Her ses de tidligere og de nye ikoner side om side. De nye er mere tre-dimensionelle og i flere farvenuancer.

  Kun til Microsoft Office 365

  At designopdateringen kommer nu, kan måske undre nogen. For det er trods alt kun små 6 uger siden, Microsoft lancerede den seneste version af deres kendte kontorpakke til konsumermarkedet i form af Microsoft Office 2019. Men de nye ikoner kommer kun til Microsoft Office 365. Den version, der primært henvender sig til virksomheder. Den sælges på abonnementsbasis med en fast, lav månedlig betaling pr. bruger. Her anvender konsumerversionen af Microsoft Office stadig den klassiske licensmodel, hvor du betaler et stort beløb up front for brugsretten til programmerne. Microsoft Office 365 er samtidig den version, alle nyhederne til Office-programmerne først lanceres i. Således er alle de nyheder, der blev præsenteret til Office 2019, gammelt nyt for alle med et abonnement på Office 365.

  Stærkere profilering af Office 365

  Derfor er det meget logisk, at de nye ikoner også først kommer til Office 365. Men vi skal heller ikke være blinde for, at de nye ikoner samtidig får Office 365 til at skille sig tydeligere ud fra konsumerversionen af Office-programmerne. Derved håber Microsoft, at flere af deres konsumerkunder får øje på de reelle forskelle mellem de to Office-versioner. Office 365 er ikke bare en abonnementsudgave af Microsoft Office. Du får meget mere med i pakken i form af ekstra lagerplads i skyen, samt mulighed for at få tilkøbe SharePoint– og andre af Microsofts stærke kollaborative værktøjer og onlinetjenester.

  Sidste version af Microsoft Office?

  Så når de nye Office-ikoner til Office 365 kommer netop nu, er det næppe nogen tilfældighed. Vi tror meget kraftigt på, at Microsoft efter udsendelsen af Office 2019 nu sætter alle sejl ind på at konvertere de sidste brugere af konsumer-versionen af Microsoft Office til Office 365-brugere. Det vil gøre det meget enklere for Microsoft at servicere, udvikle og sikre Office-platformen i fremtiden – og spare dem mange penge i markedsføringen af nye Office-versioner. Ja, det sagde vi også, da Microsoft lancerede Office 2016 – og nogen fremsatte tanken, allerede da Office 2013 udkom. Men denne gang tror vi, det er alvor. For markedsandelen for konsumerversionen er for stærkt nedadgående. Så det er nu, de sidste konservative brugere skal med over i skyen. Vil du også med? Så sidder vi klar til at hjælpe dig sikkert over.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523