fbpx
Kvinden fortæller sine kollegaer hvor mange fordele man kan få ved at bruge Pronestor

Effektivt mødebooking
system

til mødelokaler, biler og andre delte ressourcer

Effektivt mødelokaler, biler og andre delte ressourcer

Mangler I et effektivt mødebooking system til at styre jeres møderum, biler og andre delte ressourcer, som alle kan booke? For der er altid run på den slags ressourcer – og det er ærgerligt, når folk får booket et rum, der mangler det fornødne udstyr eller går i gang med mødet i et helt forkert mødelokale. Det har vores mødebooking system nogle smarte genveje til at undgå.

Skærm foran mødelokalet fra Pronestor

Hos JDM sælger vi et ikke mindre end genialt mødebooking system fra Pronestor, der både kan bruges til at styre bookingen af mødelokaler, biler og alle mulige andre delte ressourcer i jeres firma. Systemet kan integreres med mødeplanlæggeren i Microsoft Outlook og kan enten installeres på jeres egen server i virksomheden eller hostes i skyen.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Interaktive infoskærme til hvert møderum

  Til systemet fås der nogle smarte infoskærme til jeres møderum, der fortæller hvilket møde, der afholdes i rummet og hvor længe det varer. Fra skærmen kan I tilmed forlænge bookningen, hvis lokalet stadigt er ledigt eller booke et ledigt lokale til et ad hoc møde. I kan også afslutte mødet, hvis I slutter før tid – så andre kan overtage lokalet og udnytte den uventede ledighed.

  Hardwaren til infoskærmene vælger I selv. For systemet er hardwareuafhængigt. Alle iPads, Android og Windows tablets med et browserprogram kan bruges – ja, selv en smartphone med stort nok display er en mulighed.

  Vi kan levere smarte ophæng i et flot design til stort set alle former for tablets og mobiler. Selve udseendet af infoskærmen kan tilpasses til jeres firmas design guidelines og farver, så informationsskærmene bliver en velintegreret helhed i virksomheden. Det ser virkelig professionelt ud!

   

  Fuldt og altid opdateret overblik over mødelokalerne

  Integrationen med Microsoft Outlook sikrer, at medarbejderne bare kan fortsætte med at booke deres møde, ganske som de plejer. Den eneste forskel de mærker der, er, at de får mange flere informationer tilgængelig om de enkelte lokaler. Samtidig får de overblik over alle de mødelokaler, I har i virksomheden. Ikke bare i den enkelte afdeling men overalt hvor I har afdelinger placeret. Så skal de holde møde med kollegaer på en anden lokation, kan de selv finde et velegnet mødelokale i den pågældende afdeling og booke det direkte. Der er ikke brug for hjælp fra en kollega i den anden afdeling.

  Samtidig slipper medarbejderne for at booke et mødelokale uden video- og konferencefaciliteter til mødet med online deltagere eller for, at der ikke er en projektor i lokalet til den præsentation, de skal afholde. Det bliver bare meget nemmere at booke møde – og opstår behovet ad hoc, kan du hurtigt spotte ledige møderum fra Outlook eller booke et ledigt lokale direkte fra infoskærmen uden for møderummet.

   

  Effektiv administration

  Fra systemets administrationsmodul kan I få overblik over, hvor effektivt de enkelte mødelokaler udnyttes, hvilke ressourcer der anvendes ved de møder der afholdes i lokalet, hvilke tider på dagen, ugen, måneden eller året mødelokalet er mest anvendt og hvor tit mødelokalet f.eks. bookes, uden at blive brugt.
  Administrationsmodulet dækker ikke kun jeres egen lokation, men alle de steder i verden, jeres firma har mødelokaler og andre delte ressourcer. Samtidig får administratoren besked, så snart der er problemer med en informationsskærm ved et møderum – uanset hvor i verden mødelokalet befinder sig.

   

  Kan også bruges til biler og andre delte ressourcer

  Systemet kan også anvendes til at booke firmaets biler, delte arbejdspladser og andre delte ressourcer. Det er bare at oprette dem i systemet med de parametre, der er brug for. Så kan I få samme effektive bookning og administration af disse ressourcer, som det nu er muligt med jeres mødelokaler.

   

  Vil du vide mere, så book et møde med os

  Vil du have mere at vide om, hvilke muligheder Pronestor mødebooking system giver jeres virksomhed, så book et møde med os. Det foregår dog stadig på den gode gammeldags måde med at give os et ring, sende os en mail eller udfylde formularen her på siden.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523