fbpx
Multifaktor illustration

Epson EcoTank – Den gode printinvestering

Hvis du leder efter en printer, der kan spare dig og din virksomhed penge, tid og besvær på lang sigt, kan det være en god idé at overveje at købe en Epson EcoTank-printer til kontoret. Epson EcoTank-printere er designet til at bruge blækbeholdere med høj kapacitet i stedet for blækpatroner, hvilket betyder, at du kan udskrive tusindvis af sider uden at løbe tør for blæk eller skulle udskifte patroner. Her er nogle af fordelene ved at bruge en Epson EcoTank-printer til kontorbrugere:

Billigt blæk:

Ifølge Epson kan Epson EcoTank-printere reducere dine udskrivningsomkostninger med op til 90%. Dette skyldes, at du kun behøver at købe blækflasker, når beholderne er tomme, og de er både billigere og holder længere end patroner. Du kan også spare på papiromkostninger ved at bruge duplexudskriftsfunktionen, der gør det muligt at udskrive på begge sider af papiret automatisk.

Se udvalget af EcoTank blæk her (Kræver login) JDM Webshop

Strømbesparende:

Epson Ecotank-printere er designet til at spare på energiforbruget sammenlignet med laserprintere – Først og fremmest bruger Epson Ecotank-printere blækstråleteknologi, hvilket ikke kræver varme til at smelte toneren fast på papiret. Dette reducerer strømforbruget og den miljømæssige påvirkning af printprocessen. Desuden har Epson Ecotank-printere en lav standby-tilstand, der automatisk aktiveres, når printeren ikke er i brug. Dette sparer energi og forlænger printernes levetid. Epson Ecotank-printere er derfor et smart valg for miljøbevidste forbrugere, der ønsker at spare på energiomkostningerne og reducere deres miljøpåvirkning.

Læs mere her: Varmefri Teknologi 

Højere produktivitet:

Epson EcoTank-printere kan øge din produktivitet ved at minimere nedetid og vedligeholdelsesproblemer. Du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for blæk midt i et vigtigt projekt eller møde, da blækbeholderne kan indeholde nok blæk til at udskrive op til 14.000 sider i sort og 11.200 sider i farve.

Du behøver heller ikke spilde tid og energi på at udskifte patroner eller håndtere printerfejl, da Epson EcoTank-printere er designet til at være pålidelige og nemme at bruge.

Bedre kvalitet:

Epson EcoTank-printere bruger Micro Piezo-printhovedsteknologi, der producerer skarp tekst og levende farver med minimalt blækforbrug. Du kan også vælge mellem forskellige udskriftstilstande og indstillinger for at tilpasse dine behov og præferencer, såsom udkaststilstand til hurtig udskrivning, fototilstand til forbedrede billeder eller økotilstand til at spare blæk og energi.

Større alsidighed:

Epson EcoTank-printere kan håndtere en bred vifte af udskriftsopgaver og medietyper, hvilket gør dem ideelle til kontorbrugere, der har brug for at udskrive forskellige typer dokumenter og materialer. Du kan udskrive alt lige fra rapporter og fakturaer og til en vis grad flyers og plakater og bruge papirstørrelser fra A4 til A3+.

Du kan også udskrive trådløst fra din smartphone, tablet eller bærbare computer ved hjælp af Epson iPrint-appen eller andre kompatible apps som f.eks. Google Cloud Print eller Apple AirPrint.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523