fbpx
Er Microsoft 365 sikker

Er Microsoft 365 sikkert for virksomheder?

Microsoft 365 er en suite af produktivitets- og samarbejdsværktøjer, der inkluderer en række sikkerhedsfunktioner, der hjælper med at beskytte dine data og enheder. Microsoft 365 sikkerhedsfunktioner er designet til at hjælpe din virksomhed med at forhindre uautoriseret adgang til dine data og til at sikre, at dine data holdes fortrolige.

Kryptering:

Microsoft 365 bruger kryptering til at hjælpe med at beskytte dine data, når de transmitteres og gemmes. Det betyder, at dine data konverteres til et kodet format, der kun er tilgængeligt for autoriserede brugere. Når du f.eks. sender en e-mail ved hjælp af Microsoft 365, kan dine data krypteres dataene. Derudover er de data som gemmes i Microsoft 365 også krypteret for at beskytte dem mod uautoriseret adgang.

To-faktor-godkendelse:

Microsoft 365 tilbyder to-faktor-godkendelse som et ekstra lag af sikkerhed for at forhindre uautoriseret adgang til din virksomhed. Med tofaktorautentificering skal du angive to former for identifikation, før du kan få adgang til din konto. Dette kan omfatte noget du kender (såsom en adgangskode) og noget du har (såsom en telefon eller sikkerhedsnøgle).

Malwarebeskyttelse:

Microsoft 365 inkluderer malwarebeskyttelse, der hjælper med at beskytte dine enheder og data mod malwaretrusler såsom vira, orme og trojanske heste. Denne beskyttelse ydes gennem en række forskellige mekanismer, herunder realtidsscanning af indgående og udgående e-mails, filscanning og integration med Windows Defender (den indbyggede antivirussoftware til Windows).

Sikkerhedsadvarsler:

Microsoft 365 giver sikkerhedsadvarsler for at hjælpe med at holde dig informeret om potentielle sikkerhedstrusler og for at hjælpe dig med at træffe passende foranstaltninger for at beskytte dine data. For eksempel, hvis en ondsindet e-mail opdages i din postkasse, kan du modtage en advarsel, der giver dig besked om truslen og giver instruktioner om, hvordan du beskytter dig selv.

Ud over disse funktioner indeholder Microsoft 365 sikkerhedsfunktioner som værktøjer og ressourcer, der hjælper dig med at administrere og beskytte dine data og enheder. For eksempel kan du bruge Microsoft 365-sikkerhedscenteret til at se og administrere sikkerhedsadvarsler, køre sikkerhedsvurderinger og få adgang til en række andre sikkerhedsrelaterede ressourcer.

Generelt er Microsoft 365 en sikker platform, der er designet til at hjælpe med at beskytte dine data og enheder. Det er dog vigtigt at huske på, at intet system er fuldstændig sikkert, og det er vigtigt at følge bedste praksis for sikkerhed, såsom brug af stærke adgangskoder og aktivering af to-faktor-godkendelse, for at hjælpe med at beskytte dine data og enheder.

Du kan læse mere om sikkerheden i Microsoft 365 her

Stærkt it-forsvar med
alt sat i system

Proaktiv monitorering og intelligente alarmer
En Cloud Security Management løsning giver dig proaktiv overvågning over dine enheder og systemer, så du hele tiden sikrer dig at de er opdaterede og anvender seneste sikkerhedsanbefalinger.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523