fbpx
Kollegaer der snakker om Microsoft Access

Hvad er Microsoft Access?

Hvad er Microsoft Access og hvad kan det bruges til?

Microsoft Access er et program i Microsoft Office familien hvor Word, Excel, Outlook og PowerPoint er de mest kendte. Hvor Word og Excel er hhv. et tekstbehandlings- og regnearksprogram, er Access et database program.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Hvad er Access ud over et databaseprogram?

  Men ud over at vare et database program, indeholder Access et meget stærkt udviklingsværktøj til at danne formularer og rapporter. Det vil sige, at man kan udvikle avancerede applikationer i Access og har et fuldt udbygget programmeringssprog indbygget der arbejder på tværs af hele Office familien.

  Så Access kan opfattes som et alt-i-en-pakke, det er både en database der indeholder, indekserer og strukturerer data, og et værktøj der kan udvikle frontend applikationer der tillader brugerne at se og redigere data. Men disse funktioner kan også adskilles. Hvis omstændighederne måtte kræve det, kan database delen indeholdende tabeller, relationer, index’es m.m. migreres til f.eks. SQL server, således at data gemmes på en database server, og disse vedligeholdes i en Access frontend applikation. Omvendt kan data i en Access database manipuleres udefra, så data kan deles med andre applikationer.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Adskillige tusinde gamle it-enheder står lige nu og samler støv i skabe og kældre rundt omkring på de danske virksomheder. Det ønsker vi at lave om på. Vi har netop lanceret konceptet ”Grønne Hjerter”, hvor vi tilbyder at hjælpe virksomheder let og sikkert af med deres gamle it-udstyr.

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Office 365 er en suite af Microsofts produktivitetsapps, såsom Word, PowerPoint, Outlook og mere. Microsoft 365 er på den anden side en pakke, der inkluderer Office 365, Enterprise Mobility, Windows Enterprise.

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  Hvorfor er datavisualisering vigtigt?
  Datavisualisering er vigtig, fordi det giver virksomheder mulighed for at se mønstre og tendenser i data, som er svære at se og afkode i tekst- eller databaseform. Datavisualisering gør det nemmere at forstå store mængder data, og det kan hjælpe virksomheder med at træffe beslutninger baseret på data, fremfor mavefornemmelser og formodninger.

  //Test til get url