fbpx
Kollegaer der snakker om Microsoft Access

Hvad er Microsoft Access?

Hvad er Microsoft Access og hvad kan det bruges til?

Microsoft Access er et program i Microsoft Office familien hvor Word, Excel, Outlook og PowerPoint er de mest kendte. Hvor Word og Excel er hhv. et tekstbehandlings- og regnearksprogram, er Access et database program.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Hvad er Access ud over et databaseprogram?

  Men ud over at vare et database program, indeholder Access et meget stærkt udviklingsværktøj til at danne formularer og rapporter. Det vil sige, at man kan udvikle avancerede applikationer i Access og har et fuldt udbygget programmeringssprog indbygget der arbejder på tværs af hele Office familien.

  Så Access kan opfattes som et alt-i-en-pakke, det er både en database der indeholder, indekserer og strukturerer data, og et værktøj der kan udvikle frontend applikationer der tillader brugerne at se og redigere data. Men disse funktioner kan også adskilles. Hvis omstændighederne måtte kræve det, kan database delen indeholdende tabeller, relationer, index’es m.m. migreres til f.eks. SQL server, således at data gemmes på en database server, og disse vedligeholdes i en Access frontend applikation. Omvendt kan data i en Access database manipuleres udefra, så data kan deles med andre applikationer.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523