fbpx
Er Microsoft 365 sikker

Hvorfor kan en all-inclusive it-løsning være en god ide?

Hvorfor kan en all-inclusive it-løsning være en god ide?

Hvis du leder efter en nem, sikker og fleksibel måde at håndtere din virksomheds it-behov på, kan du overveje at vælge en all-inclusive it-løsning. En all-inclusive it-løsning er en outsourcing model, der samler alle de nødvendige produkter, tjenester og kompetencer i en fast månedlig pris. Det betyder, at du slipper for uforudsete udgifter, besværlig administration og tekniske problemer.

Med en all-inclusive it-løsning får du adgang til:

  • En moderne og opdateret it-platform baseret på Microsoft 365 og tilhørende teknologier
  • En professionel og hurtig supportservice, der hjælper dig med alle dine spørgsmål og udfordringer
  • En høj sikkerhed og beskyttelse af dine data mod cyberangreb, tab eller lækage
  • En fleksibel og skalerbar løsning, der kan tilpasses dit behov og budget
  • En effektiv og samarbejdsvillig kommunikation med dine medarbejdere og kunder via Microsoft Teams

En all-inclusive it-løsning kan være særligt fordelagtig for små og mellemstore virksomheder, der ønsker at spare tid og penge på it-drift. Det giver dig mulighed for at fokusere på din kerneforretning, mens du overlader det tekniske ansvar til eksperterne.

En af virksomheder, der har valgt en all-inclusive it-løsning fra JDM A/S, er DANCAMPS, som driver fem campingpladser i Danmark. De har oplevet en forbedret dækning og hastighed på deres trådløse netværk, som er et krav fra mange af deres gæster. De har også oplevet en lettere kommunikation på tværs af lokationer via Microsoft Teams.

Hvis du vil vide mere om fordelene ved en all-inclusive it-løsning, kan du læse mere om løsningen her All inclusive it-løsning

JDM som it-partner

Specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads

JDM er blandt Danmarks stærkeste leverandører af cloud-baseret Microsoft-teknologi, der er fundamentet for en fremtidssikret hybrid arbejdsplads. Vores mange cloud-specialister arbejder i teams på tværs af kontorer i Aarhus, Odense og København. Vi kan derfor tilbyde en sikker cloud-rejse og sammenhængende løsninger med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering – uanset hvor i landet din virksomhed har hjemme.

Læs vores cases her

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523