fbpx
2 mænd der snakker om muligheder for at arbejde hjemmefra

Kan dine medarbejdere
arbejde hjemme fra?

Den moderne arbejdsplads giver flere fordele

De senere år er der sket en væsentlig stigning i virksomheder, som tilbyder deres medarbejdere at arbejde hjemme fra. Der kan være mange fordele ved at tilbyde muligheden for hjemmearbejdsplads, både for virksomheden, men også for medarbejderen.  

Din virksomhed er mindre afhængig af eksterne faktorer, som kan påvirke dine ansættes mulighed for at møde på arbejde. Fx voldsomt vejr, smittefare eller togaflysninger, der kan være mange grunde til at en hjemmearbejdsdag fortrækkes. Det betyder at dine medarbejdere kan forblive produktive. 

For medarbejderen betyder muligheden for at kunne arbejde hjemme, mere frihed i sin hverdag. Friheden til at være mere fleksibel. Et fleksibelt arbejdsmiljø øger både produktiviteten og tilfredsheden. 

Kvinde der venter på et aflyst tog

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Den oderne arbejdsplads

Før dine medarbejdere kan få muligheden for at arbejde hjemme fra, så kræver det at de har samme muligheder for fx at kunne tilgå virksomhedens intranet, læse emails samt besvare telefonen.  

Med en moderne og cloudbaseret arbejdsplads er arbejde ikke et sted – det er en aktivitet. Hele din arbejdsplads er tilgængelig hvor end du har behov for den. Smartphone, tablet, pc eller bærbar – Du har adgang til de samme data og systemer, som du ville have på kontoret.  

Når du ikke altid behøver at være fysisk sammen med dem du samarbejder med, vil din rejseaktivitet kunne reduceres. Et møde med fx kollegaer og/eller kunder kan klares online og endda optages og distribueres efterfølgende. 

Mand nødsaget til at tage en taxi for at nå til arbejdet til tiden

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This