fbpx
2 mænd der snakker om muligheder for at arbejde hjemmefra

Kan dine medarbejdere
arbejde hjemme fra?

Den moderne arbejdsplads giver flere fordele

De senere år er der sket en væsentlig stigning i virksomheder, som tilbyder deres medarbejdere at arbejde hjemme fra. Der kan være mange fordele ved at tilbyde muligheden for hjemmearbejdsplads, både for virksomheden, men også for medarbejderen.  

Din virksomhed er mindre afhængig af eksterne faktorer, som kan påvirke dine ansættes mulighed for at møde på arbejde. Fx voldsomt vejr, smittefare eller togaflysninger, der kan være mange grunde til at en hjemmearbejdsdag fortrækkes. Det betyder at dine medarbejdere kan forblive produktive. 

For medarbejderen betyder muligheden for at kunne arbejde hjemme, mere frihed i sin hverdag. Friheden til at være mere fleksibel. Et fleksibelt arbejdsmiljø øger både produktiviteten og tilfredsheden. 

Kvinde der venter på et aflyst tog

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Den oderne arbejdsplads

  Før dine medarbejdere kan få muligheden for at arbejde hjemme fra, så kræver det at de har samme muligheder for fx at kunne tilgå virksomhedens intranet, læse emails samt besvare telefonen.  

  Med en moderne og cloudbaseret arbejdsplads er arbejde ikke et sted – det er en aktivitet. Hele din arbejdsplads er tilgængelig hvor end du har behov for den. Smartphone, tablet, pc eller bærbar – Du har adgang til de samme data og systemer, som du ville have på kontoret.  

  Når du ikke altid behøver at være fysisk sammen med dem du samarbejder med, vil din rejseaktivitet kunne reduceres. Et møde med fx kollegaer og/eller kunder kan klares online og endda optages og distribueres efterfølgende. 

  Mand nødsaget til at tage en taxi for at nå til arbejdet til tiden

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Adskillige tusinde gamle it-enheder står lige nu og samler støv i skabe og kældre rundt omkring på de danske virksomheder. Det ønsker vi at lave om på. Vi har netop lanceret konceptet ”Grønne Hjerter”, hvor vi tilbyder at hjælpe virksomheder let og sikkert af med deres gamle it-udstyr.

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Office 365 er en suite af Microsofts produktivitetsapps, såsom Word, PowerPoint, Outlook og mere. Microsoft 365 er på den anden side en pakke, der inkluderer Office 365, Enterprise Mobility, Windows Enterprise.

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  Hvorfor er datavisualisering vigtigt?
  Datavisualisering er vigtig, fordi det giver virksomheder mulighed for at se mønstre og tendenser i data, som er svære at se og afkode i tekst- eller databaseform. Datavisualisering gør det nemmere at forstå store mængder data, og det kan hjælpe virksomheder med at træffe beslutninger baseret på data, fremfor mavefornemmelser og formodninger.

  //Test til get url