fbpx
Kontor miljø hvor der arbejdes med Microsofts programmer

Microsoft 365 og
Office 365

– En verden i accelereret forandring

Microsoft 365 integrerer Windown 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security hjælper din virksomhed med at accelerere din digitale transformation med en samlet løsning

Den teknologiske udvikling og digitale tendenser ændrer løbende måden hvorpå vi arbejder, og driver forretning. Ifølge Forrester Consulting*, tilbringer 41 procent af medarbejderne i dag mindre tid på kontoret end de gjorde for bare to år siden. Selv når du ikke sidder på kontoret har du behov for et arbejdsrum som gør det let at samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere. Du ønsker en dynamisk, enkel og sikker interaktion med mennesker omkring dig.

For at opnå dette vælger beslutningstagere i større og større grad Microsoft 365, en løsning med alle de værktøjer du har behov for at kunne arbejde sikkert og enkelt. Ved at kombinere Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security, giver Microsoft 365 dig alt hvad du behøver for at arbejde moderne.

”Med Microsoft 365 og Office 365 kan vi sidde overalt og stadig arbejde sammen på salgspræsentationer, evaluere forretningsforslag, gennemgå regneark og deltage i møder sammen med forretningspartnere…”
– Nicole Kulwicki, Senior Brand Manager, The Kraft Heinz Company

Mand og kvinde der sidder og snakker om den nye løsning fra Microsoft
Opnå mere med Office 365

Opnå mere med Office 365

Det er lettere at arbejde sammen med Office 365. En komplet cloud løsning for virksomheder der omfatter både dokumentskabelse og håndtering, email og kalender, socialintegration samt møde-funktionaliteter og analyse. Office 365 er den komplette pakke af Office-programmer.
Bliv mere Produktiv

Bliv mere produktiv

Hvem har tid til kompliceret software? Med Office 365 får du det kendte Office-skrivebord på en hvilken som helst enhed og du kan arbejde med dine filer overalt. Apps og filer er altid opdaterede og tilgængelige, så du kan fokusere på dit arbejde. Det er også nemt at vedligeholde dine systemer med cloud-baserede styringsværktøjer og selvbetjening.
Få ny indsigt

Få ny indsigt

Det er nemt at bruge analyseværktøjerne i Office 365, disse giver dig mulighed for i realtid at få personlig og organisatorisk indsigt. Du kan omdanne dine data til fortællinger med interaktive rapporter, skabe personlige dashboards og overbevisende datavisualiseringer.
Mere Samarbejde

Mere samarbejde

Dit team har sine egne kommunikationsbehov og arbejdsstil. Med Office 365 kan alle samarbejde mere effektivt med teamchat, online møder, gruppemeddelelser og et socialt netværk. Det er også simpelt at oprette, dele og finde indhold. Du kan være medforfatter på dokumenter i realtid i dine Office-apps og OneDrive for Business, samt bruge SharePoint til at gemme og dele dokumenter med personer inden og uden for din organisation.
Få mere kontrol over data

Få mere kontrol over datasikkerhed

Office 365 er mere sikker end nogensinde, med indbygget privatliv, gennemsigtighed og forbedret brugerkontrol. Dine data er beskyttet når de sendes frem og tilbage, og når de ligger på din egen maskine som er yderligere beskyttet med den nyeste teknologi indenfor adgangskontrol. Derudover kan du beskytte dine filer og oplysninger mod cyber trusler ved at anvende proaktiv beskyttelse indbygget i systemet. Gennem Microsoft 365 og Office 365 hjælper Enterprise Mobility + Security med at sikre, at data forbliver beskyttet på tværs af alle enheder.
Kvinde der kan se forbedrelserne det har medført at bruge Microsoft 365 og Office 365

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This