fbpx
3 kollegaer der arbejder i det samme dokument med de nye udvidelser i Microsoft Teams

Nyheder i Microsoft Teams

udvider de moderne muligheder

Otte nye funktioner i Microsoft Teams

I forbindelse med Enterprise Connect-arrangementet i Orlando, FL, vandt Microsoft i dag Best in Show-prisen for det andet år i træk i anerkendelse af deres vision om at gøre kommunikation og samarbejde nemmere for hele arbejdsstyrken, herunder dem på frontlinjen. I løbet af de sidste to år er Microsoft Teams vokset betydeligt i både evner og kundernes forbrug, som et samlingspunkt for teamwork, der bringer mennesker sammen og fremmer en engageret og integreret kultur. I denne artikel viser vi otte nye funktioner i Microsoft Teams, der gør samarbejdet mere inklusivt, effektivt og sikkert.

Mere end 500.000 organisationer, herunder 91 fra Fortune 100-listen, bruger Microsoft Teams til at samarbejde på tværs af lokationer, tidszoner og sprog, herunder Cerner, Cox Automotive, DM-drogerie markt, Dr. Reddy’s Laboratories, Hendrick Motorsports, Konica Minolta, Lexmark, Mitsui & Co., National Bank of Canada, Pfizer, Razer, Ricoh og Trek Bicycle. Teams er i øjeblikket tilgængelig på 44 sprog på tværs af yderligere 9 sprog, herunder hindi, filippinsk, bengalsk, telugu, tamil, marathi, gujarati, kannada og malayalam.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Microsoft Teams gør samarbejdet mere inkluderende, effektivt og sikkert

Microsoft Teams forbedrer arbejdspladsens samarbejde ved at hjælpe organisationer med flytte fra en bred vifte af uensartede apps til et enkelt, sikkert samlingspunkt der har det du har brug for, herunder chat, møder, og opkald, alle med indbygget integration til Office 365-apps. Brugere kan tilpasse og udvide deres oplevelse med tredjeparts-apps, processer og enheder, hvilket giver dem de værktøjer, de har brug for for at få arbejdet udført.

Her er otte nye funktioner i Microsoft Teams, der gør det mere inklusivt og effektivt, samtidig med at de leverer nye niveauer af sikkerhed og overholdelse:

 1.  Tilpassede baggrunde med intelligent sløringsteknologi, gør at mødedeltager kan vælge en brugerdefineret baggrund: såsom et firmalogo eller et kontormiljø, så når du arbejder hjemmefra, kan denne baggrund blive vist bag dem under et møde eller et videoopkald. Dette forbedrer effektiviteten ved fjernmøder, ved at opmuntre til brug af video samtidig med at distraktioner minimeres.
Kvinde der gennemkigger hendes baggrunde inden hendes møde begynder

2: Indholdskameraer og Intelligent Capture i Microsoft Teams Rooms vil snart understøtte et ekstra kamera til indfangning af indhold samt oplysninger på analoge whiteboards. Ved hjælp af et hvilket som helst USB-kamera, rummer Microsoft Team Rooms nye Intelligent Capture-behandlinger til at indfange, fokusere, ændre størrelse og forbedre whiteboard-billeder og tekst, så du kan se whiteboardet i realtid, selv når nogen står foran dit whiteboard.

  Kvinde der gennemkigger hendes baggrunde inden hendes møde begynder

   3: Microsoft Whiteboard i Teams-møder giver et uendeligt digitalt lærred hvor mødedeltagere kan samarbejde i direkte i Teams. Med kommende support til Whiteboard i Microsoft Teams Rooms, kan fremmødte deltagere også bidrage. Du kan tilføje indhold fra et fysisk whiteboard på Whiteboard uden at skulle genskabe det fra bunden. Uanset om du vælger at deltage fra mødelokalet eller eksternt, tilbyder Whiteboard i Teams alle muligheder for aktivt at deltage i samtalen.

  4: Live billedtekster og undertekster gør dine Teams-møder mere inkluderende for deltagere, der er døve eller hørehæmmede, og som har forskellige sprogkundskaber. Forbedrer effektiviteten ved at give deltagerne undertekster i realtid, så de lettere kan holde sig synkroniseret og bidrage til diskussionen. Engelsk prøveversion snart klar.

  Kvinde der gennemkigger hendes baggrunde inden hendes møde begynder

  5: Sikre private kanaler giver medlemmerne på holdet mulighed for at se samtaler og filer, der er forbundet med en kanal. Du kan begrænse kanaldeltagelse og eksponering når det er nødvendigt, uden at oprette separate hold for at begrænse synligheden. Dette er en af de mest efterspurgte funktioner – Funktionen bliver tilgængelig senere i 2019.

  6: Informationsbarrierer forhindrer interessekonflikter i din organisation ved at begrænse hver enkelt person til at kommunikere med hinanden i Microsoft Teams. Dette hjælper med at begrænse videregivelse af oplysninger ved at kontrollere kommunikationen mellem informationsindehaverne og de kolleger, der repræsenterer forskellige interesser, for eksempel i Firstline Worker-scenarier. Dette er især nyttigt for organisationer der har behov for  at overholde visse krav omkring inhabilitet.

  7: Data Loss Prevention (DLP) i grafer og samtaler gør det muligt for kunderne at finde, og automatisk beskytte og screene for følsomme data i grafer og kanalsamtaler. Ved at oprette DLP-politikker kan admins hjælpe med at forhindre at følsom information i utilsigtet grad bliver delt eller lækket – enten indenfor eller udenfor organisationen. Nu alment tilgængeligt i alle Office 365 og Microsoft 365-planer, der omfatter Office 365 Advanced Compliance.

  8: Live-arrangementer på Microsoft 365 gør det muligt for enhver at skabe live og on demand-arrangementer, der leverer overbevisende kommunikation til medarbejdere, kunder og partnere. Live-arrangementer bruger video og interaktive diskussioner på tværs af Teams, Stream eller Yammer og kan være så enkle eller så sofistikerede som nødvendigt. Op til 10.000 deltagere kan deltage i realtid fra hvor som helst, på tværs af deres enheder. Det er også muligt at se et live-arrangement senere da det optagede indhold bliver tilgængeligt umiddelbart efter optagelse.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  ”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

  Niclas Pedersen

  IT Driftchef, Wash World

  ”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

  Denis Lewinsky

  CEO, Dansk Tandforsikring

  ”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

  Arne Sivebæk

  CFO, STOK Emballage

  Nyheder

  Seneste artikler

  Hold din computer sikker derhjemme

  Hold din computer sikker derhjemme

  Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

  7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

  7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

  I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

  Få en sikker og guidet rejse til cloud

  JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

  JDM’s tilgang til cloudrejsen

  Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

  Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

  Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

  JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

  Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

  Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

  JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

  Pin It on Pinterest

  Share This