fbpx
Er Microsoft 365 sikker

10 spørgsmål om Business Central

10 spørgsmål om Business Central

Når det kommer til at vælge et ERP-system til din virksomhed, er der en lang række faktorer at overveje. Fra faste omkostninger og implementeringstid til skalerbarhed og tilpasningsmuligheder.

Business Central
Business Central er et populært valg for små og mellemstore virksomheder i Danmark, og det er der en rigtig god grund til. Business Central er bygget på Dynamics 365-platformen, og tilbyder et omfattende sæt funktioner og er kendt for sin brugervenlige grænseflade og stærke integrationsmuligheder med andre Microsoft-produkter.

I denne artikel vil vi se nærmere på de 10 mest populære spørgsmål, som folk stiller, når de overvejer Business Central til deres virksomhed, og vi giver nogle generelle svar, der hjælper dig med at beslutte, om det er det rigtige valg for din virksomhed.

  Hvordan er Business Central sammenlignet med andre ERP-systemer på markedet?

  Business Central er et cloud-baseret ERP-system, der er bygget på Dynamics 365-platformen og er en del af Microsoft Dynamics-produktfamilien. Business Central tilbyder et omfattende sæt funktioner til økonomistyring, supply chain management og projektstyring.

  Business Central er et stærkt valg for små og mellemstore virksomheder og er kendt for sin brugervenlige grænseflade og stærke integrationsmuligheder med andre Microsoft-produkter, såsom Office 365 og Power Platformen.

  Er Business Central velegnet til små, mellemstore eller store virksomheder?

  Business Central er designet til små og mellemstore virksomheder og anses generelt for at passe godt til virksomheder med mellem 1-500 ansatte. Den kan tilpasses til behovene i en lang række brancher og kan også tilpasses til at understøtte større organisationer, med komplekse strukturer.

  Hvordan integreres Business Central med andre systemer og værktøjer, vi allerede bruger?

  Business Central er bygget på Dynamics 365-platformen, og kan som standard integreres med en lang række Microsoft-produkter, såsom Office 365, Power Platform og SharePoint. Der kan også gøres brug af en bred vifte af API’er og connectors, hvilket gør det nemt at integrere med en række andre systemer og værktøjer.

  Hvad er omkostningerne forbundet med implementering og vedligeholdelse af Business Central?

  Omkostningerne ved at implementere Business Central vil variere afhængigt af størrelsen på din organisation og de specifikke funktioner og den funktionalitet, du har brug for.

  Der er en cloud-baseret abonnementsmodel, og du kan vælge den udgave, der matcher din virksomheds størrelse. Prisen for abonnement inkluderer typisk omkostningerne til hosting og teknisk support.

  Hvor lang tid tager det at implementere Business Central?

  Hvor lang tid tager det at implementere Business Central vil afhænge af en række faktorer, herunder størrelsen af din virksomhed og kompleksiteten af dine forretningsprocesser. En typisk implementering kan tage fra få uger til flere måneder.

  Hvordan håndterer Business Central økonomi- og regnskabsfunktioner?

  Business Central omfatter en lang række økonomistyrings- og regnskabsfunktioner, såsom kreditorer, debitorer, hovedbog og budgettering. Det inkluderer også værktøjer til finansiel analyse, såsom finansielle rapporter og dashboards.

  Hvilken form for træning og support er tilgængelig for Business Central?

  Business Central tilbyder en bred vifte af trænings- og supportmuligheder, herunder onlineressourcer, træningskurser og support fra certificerede partnere. Softwaren er designet til at være brugervenlig og intuitiv, men yderligere træning kan være nyttig for at sikre, at dit team er i stand til fuldt ud at udnytte systemets funktionalitet.

  Hvad er skalerbarhedsmulighederne for Business Central?

  Business Central er designet til at være skalerbart og kan vokse med din virksomhed. Efterhånden som din virksomhed udvides, kan du tilføje flere brugere, moduler og funktionalitet til systemet.

  Den er også bygget på Dynamics 365-platformen og kan nemt integreres med andre Microsoft-produkter, såsom Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Marketing, Dynamics 365 Field Service og mange flere.

  Hvilken form for træning og support er tilgængelig for Business Central?

  Business Central tilbyder en bred vifte af trænings- og supportmuligheder, herunder onlineressourcer, træningskurser og support fra certificerede partnere. Softwaren er designet til at være brugervenlig og intuitiv, men yderligere træning kan være nyttig for at sikre, at dit team er i stand til fuldt ud at udnytte systemets funktionalitet.

  Hvordan håndterer Business Central lager- og, supply chain management?

  Business Central omfatter en lang række værktøjer til lager- og, supply chain management, herunder lagersporing, indkøb, salgsordrebehandling og produktionsplanlægning.

  Disse værktøjer kan konfigureres til at understøtte en række forskellige lagerstyringsstrategier, herunder Just-in-Time (JIT) og First-In, First-Out (FIFO) og hjælper med at optimere lagerniveauer, forbedre forsyningskædens effektivitet og sænke omkostningerne.

   Download e-bog om bekymringerne ved skiftet til Business Central

    Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

    Vi samler på glade kunder

    Mød vores kunder

    Nyheder

    Seneste artikler

    //Test til get url
    // Test til get formcapture 310523