fbpx
Microsoft Teams med telefoni

5 fordele ved at kombinere Microsoft Teams med telefoni

Hvis du bruger Microsoft Teams, ved du, at der er masser af muligheder for god kommunikation – fra chat til videomøder til e-mail og samarbejdsdokumenter. Men vidste du, at Teams også er en perfekt platform til at styre din virksomhedstelefoni? I dette indlæg fortæller vi dig mere om fordelene ved at kombinere Microsoft Teams med telefoni.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

1. En komplet platform for kommunikation

Med din telefoni forbundet til Teams opdager du hurtigt fordelene ved at have alt samlet ét sted og stadig være lige så tilgængelig som før. Du og dine kolleger kan bruge den samme platform, når de kommunikerer og samarbejder, uden besvær. Du kan ringe gratis, chatte og overføre opkald mellem brugere af Teams.

At have dit telefoni Teams betyder også, at du ikke behøver at jonglere med forskellige grænseflader, huske logins eller holde styr på, i hvilken kanal du talte om hvad før. Dette vil gøre dig mere effektiv i møder, både med kolleger og kunder. Med alt-i-ét system har du ikke kun adgang til dine kollegers numre og mail – det bliver også lettere at gemme kontaktoplysninger ét sted.

Teams handler om samarbejde, og en af ​​funktionerne er, at du kan invitere kunder til dine møder, direkte i systemet. Du kan lade dem lytte til opkald, læse chatbeskeder og endda arbejde live i det samme dokument, som du også har adgang til fra din smartphone. Effektiv kommunikation – alt på ét sted!

Her kan du downloade vores guide “Hvordan bruger man Microsoft Teams”

2. Oversigt og kontrol af din telefoni

Et kompetent telefoni-system er et af de bedste værktøjer til at gøre din kommunikation mere effektiv – internt såvel som med dine kunder og samarbejdspartnere. Med al din telefoni i Teams er det også let at administrere. Mulighederne er næsten uendelige.

Du kan fx gøre følgende:

  • Beslut, hvilket nummer der skal vises, når du foretager udgående opkald.
  • Ring til alle dine kontakter direkte til deres mobil eller faste nummer – uanset om de har Teams eller ej.
  • Beslut, om du vil besvare indgående opkald i Teams, din mobil eller via din computers softphone.
  • Administrer dine profiler direkte i Teams: overfør opkald, skift din telefonsvarer eller tilføj en meddelelse fra kontoret.
  • Se en liste over indgående opkald, og lyt til tidligere optagede samtaler.

3. Automatisk synkronisering mellem alle enheder

En anden fordel ved at have din telefoni i Teams er den effektive synkronisering, som Microsoft tilbyder mellem deres værktøjer.

Kalendere og kontakter opdateres automatisk i både din mobiltelefon og computer. På den måde er alle oplysninger i både ind- og udgående opkald korrekte.

Din telefon synkroniseres direkte med dine kalenderbookinger, hvilket betyder, at hvis nogen ringer til dig, når du er i et møde, kan de fx blive informeret om, hvornår du er tilgængelig igen.

En anden mulighed for, når du har travlt, er at overføre opkaldet direkte til en kø kollega. Når du først begynder at bruge det, kan du ikke være foruden!

4. Problemfri integration med telefoni og andre systemer

Fordelene ved at samle virksomhedens telefoni ét sted hænger ikke kun sammen med at få overblik og smart synkronisering. Teams tilbyder også integrationer med hundredvis af værktøjer og apps, som mange virksomheder bruger dagligt.

Foruden Microsofts egne værktøjer, som Outlook med mail og kalendere, er det lige så let at flette alt fra analyseværktøjer til sagsstyringssystemer til Teams. De omfattende muligheder giver afdelinger en lang række fordele, ikke mindst for dem med daglig kundekontakt.

Med et integreret CRM-system kan din kundeservice fx se, hvem der ringer, da deres kontaktkort vises, når de ringer ind. På den måde er det let at give dem effektiv support. Et plus er, at du aldrig mere skal skifte mellem programmer og browservinduer for at finde de rigtige oplysninger – alt er ét klik væk i Teams!

5. Statistik og analyser direkte i Teams

Med et smart telefonsystem, der er integreret med Teams, er det let at få omfattende statistik til at evaluere, hvordan du rent faktisk arbejder. Hvad gør du rigtigt, og hvad kan du gøre bedre? Med din telefoni i Teams kan du fx oprette forbindelse til Power BI, hvor det er let at analysere data som; hvor mange klienter der har ringet, din svartid og antallet af tickets til kundeservice.

På samme tid kan du se, hvordan Teams bruges internt, og hvordan det påvirker din effektivitet. Med Power BI kan du også oprette dine egne statistiske rapporter, der skal bruges, når det er tid til at opdatere og optimere dine interne rutiner.

Bonus fordel

Microsoft Teams med telefoni kan også kombineres med jeres møderum. Derved bliver det muligt at afholde digitale møder med interne og eksterne, samt foretage telefoniopkald direkte fra mødelokalet. 

Læs mere om Møderum med Microsoft Teams her

 

TEAMS TELEFONI

Få én samlet telefoniløsning direkte i Teams

Ved at integrere telefoni i Microsoft Teams får du én simpel grænseflade at forholde dig til. Frihed til at konfigurere og indstille efter jeres behov, samt fuld gennemsigtighed med jeres forbrug.

yubico

Vil du også have én samlet telefoniløsning direkte i Teams?

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af Microsoft Teams kombineret med telefoni med udgangspunkt i dine nuværende løsning.

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This